Şimdi Ara

1 Mayıs 2017 Kablonet İnternet Tarifeleri Düzenlemeleri (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
19
Favori
118.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MacGyver.




    BTK Bu Duruma El Atması Lazımdı En Azından Bu Paylaşımla Güzel Gözdağı Verdi.
  • AKK Kalkıyor mu? Yerine KOTA mı gelecek? (İnternet Sağlayıcıları Arayıp Sorduk!)

    https://www.youtube.com/watch?v=XZujVfA6jRY

    Video sonunda Türksat kablo müşteri hizmetlerinin konuşmasını dikkat edin arkadaşlar.
  • Yahu yazıklar olsun ya hala türksatı savunma gayretinde olanlar var ya. Ayıptır yazıktır bu insanlara. Kurtarın bakalım günü kurtarın nereye kadar? 2019'a kacınız umutla bakıyorsunuz?

    yok taahhütsüzmüs yok bilmem neymis? Acın bakın. 47 liraya 25 mbps'E KADAR 50 gb kotalı 2 yıl taahhüt veriyor. Açın birde kampanya detaylarını okuyun. Bir de açın bitmiş kampanyalara bakın. Acaba kim okudugunu anlamıyor.

    "Kotalı internet tarifelerinde tarifede belirlenen GB`lar için ücretler her ay sabit olarak faturalara yansıtılır. Kotalı hizmetler için aylık olarak ödenecek ücret, aynı hızın sınırsız tarifesinin %30 fazlasını geçemeyecektir. Tüm kotalı hızlarda kullanılan her artı GB için (GB Sabiti 2 TL x Kullanılan GB miktarı) kadar tutar faturaya eklenecektir. En son içinde bulunulan GB miktarı için kıst ücret uygulanmayacak olup tam GB ücreti alınacaktır."

    Bu fiyat Akn li aldıgınız sınırsız interneti aynı fiyatla kotalıya çevrilmis halidir. Simdi adam tamamıyla sınırsız paketleri su an aldıgınız fiyattan ucuza mı verecek?? O kadar alısmısız ki bu ülkede hiçbir şeyin ucuz olmayacagına o yüzden kafa gidiyor.

    Bu zamana kadar kademeli olarak internet hız ve fiyatları(akn yi saymazsak) iyiye dogru gidiyordu. Fiyatlar en azından türksat acısından cok iyiydi. Altyapısı iyi olan herkese önermiştim. Ama bu fiyatlarla buraya kadar!




  • Videodaki Türksat müşteri hizmetleri yetkilisinin tatavalarına inanmayın!

    Bu müşteri hizmetlerinde çalışanların bi naneden haberi yok. Kimle konuşsan, birbirini yalanlayacak sözlerde bulunuyorlar. 1 Mayıs'tan itibaren yapılan düzenlemeye baktığımız zaman, sadece AKN sonrası azami hızlarda tarifelere göre yükseliş, ve gece 2-8 arası AKN kotasından sayılmama düzenlemesi yapıldı. AKN kalkma durumu 2019'un başında olacak. Yani BTK'nın aldığı karar bu şekilde. Ya sorular yanlış soruluyor, ya da müşteri hizmetleri insanları yanlış yönlendiriyor. Yani böyle bir kota düzenlemesi olacaksa, BTK bu düzenlemeyi yaparken bunu da belirtirdi diye düşünüyorum. Bu kota mevzusu, bana kalırsa bu düzenlemelerden sonra, ISS'lerin kendi aralarında anlaşması, ve nasıl daha fazla kazanabiliriz kaygısı. Tepkilerden sonra SOL geri adım attı. Ben eminim ki, bir tepki olmasa, bu düzenleme çoktan hayata geçirilecekti 3 operatör tarafından.

    Yani bu kadar tepkiden sonra SOL'un böyle bir işe gireceğini zannetmiyorum. Eğer bu kararı gizliden gizliye BTK verdiyse ve ortada bir danışıklı dövüş varsa, iplerini pazara çıkarttık. 1 Haziran'dan sonra özellikle SOL kanadında bir değişiklik olacağını düşünmüyorum. Türksat'ta istemeye istemeye yola gelecektir. Bu kararı BTK vermiş olsa, 3 operatör de 1 Mayıs'ta geçer, "BTK kararı" diyerek kestirip atarlardı.




  • gderebasi kullanıcısına yanıt
    bu sol rahat dursa bari
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardabilal

    bu sol rahat dursa bari

    Sol daki bi kampanya 9 mayısta bitiyor son olabilir ilerde Solda kotalı ya geçebilir zaten yalanladıklari çıkan belge dikkat edersen herkes taahhütunu uzattı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell , sosyal medya tepkisindan sonra hem donanimhabere hemde sozcu gazetesinde GB icin ucret istenmeyecegini belirtti .


    http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/turkcell-geri-adim-mi-atti-1826579

    https://www.youtube.com/watch?v=J9S3XapW0T0


    Kablonet var olan AKN lere dokunmayacaklarini ve bu tarifeleri kullananlar 2018 sonuna kadar guvende oldugunu kendi sayfasinda acikladi .

    Yeni kablo tarifeleri gercekten kotu , dogru , ama eminim ileride BTK buna el atacak .

    http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/btkdan-internet-tarifesi-aciklamasi-1826295


    Kimseye guvenilmeyecegini biliyoruz , ancak ozellikle Superonline acik ve net GB ucreti gelmeyecek diyor .

    Bize de bu saatten sonra sadece tepkimizi ortaya koyup beklemek kaliyor ,


    Tum sikayetlerinizi hem forumda ama ozelliklede BTK ile paylasmaniz hepimizin yararina olacaktir .

    https://sikayet.btk.gov.tr/




  • https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler-Suresi-Biten,162
    Türksat'ın yapması gereken tek şey bu tarifeleri geri getirmek yoksa diğer İSS'ler Türksat'ın yaptığı gibi AKN'den kotalı tarifelere geçmezse hiç kimse Kablonet tercih etmez. Akıllı sınırsız diye saçma sapan şey getireceklerine adam akıllı gerçek sınırsız uygun fiyatlı tarife getirselerdi Türkiye'nin 1 numarası olurlardı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    turksatı birilerine satacaklardır onun altyapısını yapıyorlar işte hocam. Şişirdiler fiyatları, şirketi zengin gösterme çabası.. Hangi arap alacak acaba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darch


    quote:

    Orijinalden alıntı: MacGyver.




    Üzgünüm ancak Kablonet yönetmeliğe uygun olmayan bir şey yapmıyor. Kötü niyet var ancak yönetmeliğe uygun. Sıkıntı da bu zaten, başka türlü olsa çoktan Btk'ya şikayet dilekçemi vermiştim.

    siz genede şikayette bulunun eminim ki bir şeyler olacaktır
  • BTK'nin kotali paketleri yasaklamasi ve sınırsız paket fiyatlarına da bir düzenleme getirmesi gerekiyor. Serbest piyasa falan demeyin bunlara kalsak sinirsizlarin fiyati hep yüksek olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Varlık fonuna devredildi. Dediğiniz gibi hocam satış için hazırlık olabilir. Forumda özelleşsin diyenler vardı onlara fiyatlar artar hizmete aynı kalır diyorduk. Özelleşmeden özel firmalardan daha yüksek fiyatlara hizmet sunmaya başladılar. Kablonetin fiyatı ve hizmet kalitesi iyi olduğu için KabloTV'deki eksikleri görmezlikten geliyorduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 2 Mayıs 2017; 23:51:38 >
  • Kablonette her zaman amaçlanan tv paketleri ile birlikte internet pazarlamak olmuştur.Dikkat edilirse tvli paketlerde halen AKN devam etmektedir.Hiçbirzaman SEK internet satmak gibi bir niyeti olmadı gelecektede olmayacak.Konu anlaşılmıştır umarım.
  • gece indirmeleri akkye giriyor mu bilen var mı acaba
  • Gece 2 ile 8 arasında 30 gb dosya çektim, bakalım ne olacak. haber veririm
  • türksat 3. maddeyi kaşla göz arasında değiştirmiş gençler. 2018 sonunda öpe öpe kotaya geçirecekler...

    3- Tarife değişimi zorunluluğu yok…
    Taahhütlü abonelerimiz, taahhüt bitimlerinde dilerse kampanyasız tarife ücreti ile tarifelerini 31.12.2018 tarihine kadar kullanmaya devam edebilirler. Kampanyasız tarife ücretleri ile ilgili Süresi Biten Tarifeler sayfasından bilgi alınabilecektir.
  • altı üstü yaptıkları akk dolduğunda 3 mbs olan hızı 8 16 2 4 mbps falan yapmaktı.Yaptılar ama kazık rakamlara ve çok daha kötü şartlara. Artık BTK ile mi anlaştılar ne yaptılar bilemiyorum.
  • Artık düzenleme demeyelim bence, saçmalama diyelim. 1 Mayıs 2017 kablonet internet tarifeleri saçmalaması.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ontwerper

    altı üstü yaptıkları akk dolduğunda 3 mbs olan hızı 8 16 2 4 mbps falan yapmaktı.Yaptılar ama kazık rakamlara ve çok daha kötü şartlara. Artık BTK ile mi anlaştılar ne yaptılar bilemiyorum.

    bu konu türksatın değil btknın kararıymış
    btk şikayet sistemine herkes yazsın düzeltirse onlar düzeltir
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.