Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.903
Cevap
574
Favori
1.303.817
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU]

    Bu konuda Turkcell'in tarife, paket ve kampanyaları hakkında bilgi alabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • 400 dk 2 gb 15 tl ye kullaniyorum vodafone. Varsa turkcell de ucuzu hemen geceyim. Bana hediye ivir zivir lazim degil zaten nadir 2 gb i asiyorum ondada doldurla 25 tl ye 4 gb 400 dk almis oluyorum. Turkcell de 1 tane ucuz paket yok.



    Paketler hep goz boyama yok yarisi gece gunduz yok su hediye vs
    Arkadaşlar herkesin bilgilenmesi adına Btk ya yaptığım şikayeti buraya kopyalıyorum. Turkcell yine insanları aldatmak yolunda üstüne düşeni yapıyor.

    --------------------------------------------------

    Merhabalar
    Yakın zamanda başka operatörden Türkcelle hattımı taşıdım. Seçtiğim tarife ise Turbo Akıllı Devreden Paket- Fırsat (konfor) 5 GB internet 750dk 1000 sms 39 TL idi. Bu pakete geçtikten sonra aslında 3 gb kısmının devreden 2 gb lık kısmının haydi gel hediye kapsamında olduğunu öğrendim. Tarife adından da anlaşıldığı gibi kullanmadığım internet ve dakikalar bir sonraki aya devredilecek bir tarife idi. Fakat kullandıkça gördüm ki özellikle devredilecek kısmı sistem en son kullandırmıyor önce kullandırıp bitiriyor sonra da 2 gb lık haydi gel hediyesini kullandırdığını gözlemledim. Bu durumda 5 gb internetin ilk 3 ünü kullanınca kalan 2 gb hiç bir zaman devretmeyecektir. Bu konuda Türkcell e hemen şikayet açtım sıralamanın düzeltilmesini en son devreden paketin kullanılmasını talep ettim. Fakat bana olumsuz dönüş yaptılar. Ekteki dökümanda 63318975 numaralı şikayetime ait mesajlarımı ve cevaplarımı görebilirsiniz. Burada Turkcellin kendi menfaatine tamamiyle müşteriyi mağdur edecek bir uygulama vardır. Tarife sisteminde önce hediyeler en son ana paket (devreden paket) kullanılmalıdır. Bu konuda yardımlarınızı rica ederim. Saygılarımla
    Turkcellde sadece 35 TL verip Lifecell Faturasız Hoşgeldin 5GB paketi alarak (sonraki aylar goller cepte haftalık paketleri almak hariç)

    + 5GB x 12 ay paketin kendi interneti 12 ay

    + 2GB x 12 ay haydi gel kampanyasindan 12 ay

    + 2GB x 12 ay facebook twitter  12 ay

    + 1GB her 30 günde bir dergilikten 1 dergi indir kazan.(ucretsiz)

    + 2GB x 6 ay hattına TL'yi paycellden yuklersen 6ay

    + 1GB x 3 ay paycell'e her 50 TL yuklediginde 3 ay

    + 1GB paycell ile market,magaza,restaurant farketmez her 100 TL harcamaya. 

    + 1GB Goller Cepte oynadiginda her gole 100 mb,10 gole 1000 MB (1024 MB) 4 maçta kesin 1GB gelir. 

    + 5GB ayda 10 surpriz nokta hakkindan 5 noktada 2+1+1+1 GB cikar.

    + 8GB bu ay herkes #senyapdiye kampanyasinda haftada 30 dakikasini sadece tvplus izleyerek,fizy muzik dinleyerek,upcallden 2 dakika cagri yaparak,dergilikten 10 gazete dergi indirerek vb 5 dakika alan kolay islemleri yaparak bu ay 8 GB aldı herkes. Zor degil hicbiri,ve 1 kuruş masrafi yok.

    + 10GB aylik bazilari da haftalik lifecell 2 dakika video izle ikonu tikla kampanyasindan aldi. Sadece #senyapdiye ve lifecel izle kampanyasindan ayda en az 18 GB gelmiş oldu. Daha salla kazan,Kim 1GB ister, ve GNC yumurta Çatlati vb herkese verilmeyen şansına verilen bir sürü hediye GB imkanını yazmadım bile

    Siz toplayin kaç GB yaptı. Hediye kazanılabilecek dakikaları yazmadım.

    BÜTÜN BU SİSTEMDE BiP UYGULAMASININ YÜKLÜ OLMASI VE AKTİF KULLANILMASI ÇOK ÖNEMLİ VE GEREKLİ.



    Kardeş ben bu sistemi iyice öğrendim ve ilk 28 gün hiç paket yüklemeden her iki hatta ayri ayri 30 GB'dan fazla internet çektim. 



    Bu detaylı yazıyı insanlar rahat etsin mutlu olsun diye zaman harcayıp yazıyorum. Umarım sakin kafayla araştırıp uygularsanız. Forumda,biz balık tutmayı anlatır öğretiriz,okuyanlar araştıranlar balığı tutar,pişirir yer.. Ama bizi zaman zaman üzen insanların abi balığı da sen tut, pişir ben yiyeyim mantığıdır ki malesef bu davranış anlatma yardımcı olma gayretimize zarar vermekte.

    Bu durumu size cevap vermişken yazının sonuna ekleyerek herkesin okuyup anlamasına bırakıyorum. Zaten birebir cevap gibi görünse de tüm yazılarım herkes okuması yararlanması içindir. 

    (Daha önce bu forumda başka bir kullanın aynı sorusuna yazdığım cevaptır) ( Kampanyaların güncelligini araştırınız)
    Vodafone 600 dk 1000 sms 3 GB internet faturasız 19 TL ödüyorum üstelik telsiz kullanım ucretini Vodafone karşılıyor. 10 liraya 3gb ı dolduruyorum. Yetmedi 5 liraya 1gb alıyorum ki benim bilmediğim 1 liraya 2gb ve yine 1 liraya 1gb olayı varmış.. 15 liraya doldur yaparak tüm paketleri doldurabiliyorsun.. Üstelik bunların hepsi faturasız hatta.. taahhüt yok..



    Ailem Turkcell kullanıyor ve mobil sitelere bile girmiyor evimde. 5 aydır sorunu çözemediler.



    Vodafone a geçeli 3 ay oldu 2 kez a101 25tl çeki kullandım. Cep Cüzdan kampanyası oldu 20tl oradan geldi. Doldur paketinin yanında günlük 2gb+1.5gb geliyor. Perşembe günü TL yuklemeye 100katı MB hediye kampanyası oluyor..



    Sonradan bozmaz umarım ama şu anda Vodafone un yanında Turkcell kan emici kalıyor..
    Paycellde 50 TL hediyen olabilmesi için son 30 günde numara taşıyarak gelmiş olman,yada son 30 günde yeni turkcell hattı almış olman,yada salla kazandan 50 TL paycell hediyesi çıkmış olması gerekiyor. Bu şartlara uyuyorsanız; Paycell uygulamasını açınız,hattınıza tanımlı fiziki kart aldıysanız sanal kart tanımlamaya gerek yok. 50 TL hediyeniz kullanıma hazırdır. Fiziki paycell kart almadıysanız,sanal paycell kart oluşturmak istiyorsanız uygulamada sanal kart oluştur menusunden oluşturursunuz. Sonra hediyenizbkarta tanımlanıp kullanılmaya hazır. 30 gün içinde kullanmalısınız,kullanmazsanız silinir.

    Sonra Uygulama ana sayfasında FIRSATLAR menüsüne tıklayınız,açılan ekranda PAYCELL HEDİYELERİM şıkkını tıklayını,50 TL hediyenizi ve nerelerde ne şekilde kullanabileceğinizi göreceksiniz. Ben Goller Cepte Super haftalık paket alıyorum,ve haftada 5 maç oynayarak 2GB civarı internet alıyorum. Mesela bu akşam oynadığım 2 maçta toplam 14 gol oldu ve haftalık 1400 MB geldi sadece 2 maçta. Lazım olunca da ek 1 GB alıyorum,zita 50 TL bitmiyor 1 ayda. Son haftada goller cepte aylık paket alıyorum haftada 3 maç oynuyorum. 3 maçta 1 GB gelmemesi için büyük şassızlık olması lazım. Son hafta alınan aylık paket ile 4 haftada 4 GB garanti. 3 hafta super paket ile her hafta 2 GB gelse 6 GB eder,super paketle aynı anda iddaa paketi alsan,ondan da haftada 1 GB gelse 3 haftada 3 GB eder,1 kere 12 TL'ye ek paket alsan hediye ile ayda 14 GB rahat gelir.
    3x4.90 (goller cepte super paket) + 1x3.50 (goller cepte iddaa) + 12 TL (ek paket) + 16.80(Goller Cepte Aylık Standart Paket)= 47 TL

    En iyi sistem budur. Ayda 2 kere ek paket alırsanız sistem değişir goller cepte paket sayısı azalır ve ben önermem.

    Herkese faydası olması için detaylı anlattım,umarım işinize yarar ve mutluluğunuzu arttırır. Yazıyı okuyanlar memnun kaldılarsa,kendilerine faydası olduysa bir teşekkürünüzü alırsam faydalı yazılarıma devam etmem için bana motivasyon ve güç sağlayacaktır. Elimden geldigince,zamanım oldukça sorularınıza cevap verip yardımcı olurum.

    Hediye 50 TL menüsü resimde. Önce Ana Sayfa> FIRSATLAR > PAYCELL HEDİYELERİM



    İnsanlarla bu kadar dalga geçilen başka bir ülke daha var mı bilmiyorum. Her konuda fırsatçılara savaş açıldı fakat telefon ve internet faturalarına bir çare bulunamadı. Artık operatörler bile sen bi git başka operatöre 1 ay sonra gel biz sana yeni evlat muamelesi yaparız diyebiliyorlar ve yetkililer bu konuya sessiz kalıyor. Eski müşteriye en yüksek tarifeden işlem yap yeni geleni kral koltuğuna oturt 1 sene, sonra ona da geçir ne güzel memleket. Yap kardeşim 10 tane paket standart, herkes bütçesine göre paketini seçsin kullansın. Nedir bu git gel saçmalığı?
    hocam yaoacaklarini soyluyorum.
    telefonuna bip messenger fizy dergilik golercepte sim uygulamalarini yukleyeceksin.

    21 temmuza kadar sim kupon biriktir kampanyasiyla sim uygulamasina hergun girip kupon toplayacaksin.

    Bip hediye yarisi kanalini takip edip arama mesajlarini bip uzerinden yaparsan her hafta en kotu gunluk 1 gb alacaksin

    her ay 1 kez dergilikten dergi indirip haftalik 1 gb veya bip dakikani almayi unutma.

    gollercepte uye olacaksin ilk uyelikte 500 mb gunluk veroyor ardindan her hafta ucretsiz sekilde bir mac secip atilan gol kadar mb kazanacaksin.

    bip messenger uygulamasini ilk kez yuklediysen aylik 1 gb gelecek. bip icerisinden kesfet alanindan dijital magaza supriz noktayi takip edeceksin gunluk 1 gb alacaksin.

    kim 1 gb ister kanali var oradan 250 mb a kadar gelip her hafta gunluk 250 mb alabilirsin.

    supriz nokta kanalinda haruta uzerinden sari noktalari toplayacaksin yakin cevrelerinde varsa ucretsiz hediyeler kazanirsin.

    dijital operator uygulamasini yukleyeceksin her hafta salla kazan yapacaksin.

    hesbimdan 26 yas alti bir kisiyi bulacaksin hat kullanicisi olarak o kisi tc sini yazip Gnc uygulamasini telefona yukleyeceksin sansli 2 gununde yumurta catlatip hediyelerini kazanacaksin.

    lifecelli oldugun icin her ayin 14 unde 14.40 ta sana ozel hediye verilecek. bip uygulamasindan lifecell kanalini takip etmeyi unutma.

    Paycell fiziki kart alip hem internette hem de fiziki kartla odemeler yaparak aylik maksimum 5 gb kazanirsin bunu da hattina yuklersin.

    bunlari her ay duzenli yaparsan 15 gb in uzerine her ay duzenli arti 4 5 gb kazanirsin.

    @Jazzalyn abiye saygilar
  • Bu konu tutar. Başlatan arkadaşa teşekkürler.
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Konuyu, favori konularınız arasına eklemeyi unutmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 27 Nisan 2017; 21:18:17 >
  • Evet bu konu yıllarca burda sabit kalır .
  • Turkcell kullananlar için baya faydalı olmuş. Keşke uygun tarifesi olsa da geçsek.
  • Bende türksell.e geçiceyim tarife arıyorum faturalı kampanya peşindeyim bakalım çıkar birşey bu gün yarın.
  • Önlerden yerimizi alalım eğer güncel kalırsa uzun süre buralardayız:)
  • Turkcell e pahalı diyen cahildir.
  • Güzel konu hocam eyvallah..
  • Teşekkürler.
  • youth store'lardan hat taşıma yapanlara +8gb hediye

    http://www.turkcell.com.tr/gnctrkcll/etkinlik-firsatlari/gnctrkcll-youth-store-hediyelerle-kampusunde


    izmir'deki tek youth store taşıma yapmıyor, tabi o da ayrı bi rezillik konusu. turkcell de ilgilenmiyor.
  • Güzel konu. Güncellendiğinde konu başlığı da güncellenirse iyi olur.
  • Arkadaşlar ben de Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum. Türk Telekom dayım . Nasıl bir kampanya önerirsiniz interneti bol
  • Bir sıcak fırsatçı olarak Turkcell'e aylık yüklü bir meblağ ödüyorum ama benim yaşam çemberimde diğer operatörler ne yazıkki Turkcell kadar verimli olamıyor.
  • Hesabım uygulamasından yükle kazan da var, onu da ekleyebilirsin listeye. Mesela 30 TL yükledin, konuşma-sms-internet kullanımında yararlanabileceğin, paket alamayacağın 30 TL hediye ediyor. Beni 4-5 gün götürüyor bu 30 tl.
  • Teşekkürler, konuya ekledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 28 Nisan 2017; 12:54:53 >
  • ah turkcell biraz ucuzlatsan şu tarifeleri herkes faydalansa
  • çok güzel bir konu ,eline koluna sağlık
  • Önümüzdeki ay sahurda bedava
  • Turkcell akarr
    Bu arada konu sahibine teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsndnc -- 28 Nisan 2017; 1:16:30 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.