Şimdi Ara

10 Sene Aradan Sonra İlk Bisiklet İçin Öneri Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Uzunca bir süredir kendi bisikletime sahip olamadım o yüzden bu yaz bir bisiklet almak istiyorum. Yaptığım araştırmalar sonucu Kron XC100 en mantıklı gelen seçenek oldu. Fiyat olarak en uygun olanını seçtim gördüğünüz üzere. Ricam, kararım kendime uygun mu, pişman olur muyum bu konuda fikirlerinizi almak.

    Boyum 1.80, Kilom şu an 85. Boyut konusunda internetten baktığım kadarıyla 18" lik kadro boyu yeterli olur gibi hissediyorum. Jant boyu olarak da 27.5 olması iyi olur sanırım. Bisiklet %90 asfalt ve betonda kullanılacak. MTB gereksiz olur mu diye düşündüm bir müddet ancak şehir bisikletleri ilgimi çekmedi, yeri geldiğinde ormanlara girmeyi de istiyorum. Bir faktör de okuduğum ve yaşadığım yerlerde yokuşlar çok fazla. Bilenleriniz vardır Samsun ve Trabzondan bahsediyorum. Bu yüzden amortisörlü maşa ilk tercihim. Fren tercihini de mekanik ve hidroliğe hiç bulaşmadan V fren olarak yapacağım. İhtiyaç duyarsam değiştirme şansım olduğu için de kafam rahat.

    Bir bisikletçiye gidip deneme şansım yok bu günlerde o yüzden kafamdaki düşüncelerin aydınlanması ve keisn bir seçim yapabilmek için açtım bu konuyu. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

    Özetle;

    Kron XC100 18" kadro 27.5" jant v frenli bir bisiklet, ağırlıklı olarak şehir kullanımında 180 ve 85 kiloluk birine uygun mudur? Alternatifleri nelerdir? Fiyat aralığı 700-800tl. Artı eksi 50 tl esneklik olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlsberger -- 22 Nisan 2017; 18:45:34 >



  • Merhaba,



    Corelli Jazz V 1.1 kullanıcısıyım, boyutları baktığınız kron ile aynı. Boyum 180 kilom 78, bisikletten boyut olarak gayet memnunum hakimiyetim çok iyi. Onun dışında fazla yardımcı olamayacağım.



    Bisikletseverler altkonusunda eminim istediğiniz bisikleti kullanan vardır, sayfanın ilk mesajında kimin hangi bisikleti kullandığı yazıyor. Oradaki birisine mesaj atarsanız daha sağlıklı bilgi alırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usbehci kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ilginize.
  • Asfaltta dag bisikleti kullanmak hamallik. Kadro agir oldugu icin yokuslarda daha yorucu. Yol bisikletine gecince aradaki farki bariz hissettim. Sehir / tur bisikletine bakin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim cevabın için, biraz gecikti geri dönüşüm affola.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.