Şimdi Ara

CORSAIR VS650 650W gürültülü çalışma ve aşırı ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CORSAIR VS650 650W power supply modellerinde daha önce böyle bir ses problemi yoktu ama 2017 yılında satılanların çoğunda gürültülü çalışma ve aşırı ses gelme sorunu var. Ürün 2 defa değişti geldi yine aynı sorun artık bu 3. olacak servise gönderdiğimiz. Aynı sorunu yaşayan var mı 2017 yılı içinde alanlarda? Özellikle CORSAIR Carbide SPEC-02 650W ile birlikte satılan ve kasanın içinde bir kutulu olarak gelen PSU larda bu problemi çok gördüm. 2017 de 3 tane arkadaşa kasa soğutması ve dış görünümü güzel olduğu için bu kasayı önermişti bu 3 kişide de aynı ses problemi oldu..
    Servis sağolsun problem yapmayıp değiştiriyor ama daha yeni alınan üründe böyle sorun olması bir daha bu kasayı kimseye önermemem konusunda beni ikna etti..



  • zaten bu defa artık iade edip başka marka model almaktan başka çare kalmadı gibi.
  • Merhaba,
    VS650 güç kaynaklarında herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Güç kaynaklarının yüksek miktarlardaki satışı yüzünden yaşanan sorunlar fazla gibi gözükse de bu problemler münferit problemlerdir. Son kullanıcı bir sorun ile karşılaşıldığı anda ürünler direk olarak teknik servislerimiz tarafından detaylı bir şekilde incelenip sorun tespit edildiği anda garanti kapsamında gereken işlemler gerçekleştirilmektedir.
  • mıçanadam M kullanıcısına yanıt
    Lütfen teknik servis prosedürlerini bilmeden insanları yanlış ve markayı ve ya distribütörünü kötüleyecek bir yorumda bulunmayın ( bu hem etik değil hem de hukuksal anlamda bir suçtur).

    Corsair ürünleri teknik servise geldiğinde detaylı bir şekilde ürünler incelenir. Sorunun tespiti anında veya sorunun gözlemlenmesi anında arızalı ürün başka bir ürün ile değiştirilir. Eğer ürünün kendisinde bir problem varsa ürün, eğer ürünün aksesuarında bir problem varsa sorunlu aksesuar yenisi ile değiştirilir.

    Sorunlu ürünler yurt dışına raporlanır ve ürünler incelenmek üzere yurt dışındaki RMA merkezine gönderilir.

    Corsair'de ASLA bahsetmiş olduğunuz gibi çapraz ürün değişimi yapılmamaktadır.
  • Valla Corsair bu konuda laf söyleyebileceğin en son marka, emin ol. Birçok ürününü kullandım, hiçbir sorun çıkmadı. İlk sıvı soğutma kitim olan H100i model soğutucuyu, kendi hatamdan ötürü radyatörleri ezilmesine rağmen garanti kapsamında değiştirdiler. Şu an marka bazında corsair ve ilgili servisin üzerine, müşteri memnuniyetini kendine ilke edinmiş bir servis daha yok. Emin ol buna.

    Edit: Mesajı mıçanadam rumuzlu arkadaşa ithafen yazmıştım ama mesajını silmiş arkadaş, konu sahibi üzerine laınmasın lütfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkbozkus -- 24 Nisan 2017; 14:45:14 >
  • 4 sene önce söylemişim hala ilerleme olmamış şirkette iade et geç hepsi aynı

    https://forum.donanimhaber.com/corsair-psu-cizirti-sesleri-sebebini-buldum-corsair-psu-almayin--80076264



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 24 Nisan 2017; 14:52:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VS650 giriş seviyesi zaten, ben de sistemimi toplarken kasayla beraber almıştım ha bendeki sesli mi sessiz mi vallaha ne desem yalan anlayamıyorum pek, kasanın önündeki fan sağolsun tırrrr tırrr tırrrr, onun sesi bastırıyor olabilir eğer PSU sesliyse bile. Ama bazen boştayken falan geceleyin çok tiz bir ses duyduğum olabiliyor.
  • CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA

    01.05.17 yani dün bu kasayı aldım. VS650 var içinde. PSU beni sal diye haykırıyor resmen şuan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.