Şimdi Ara

Uyku problemi yaşayanlar toplanın hele (doktora gittim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2015 trafik kazası geçirdim. O günden sonra uyku problemi başladı bende. Tabi 8 ay boyunca hiç kıpırmadan evin içinde bilgisayar oyna oyna uyku problemi başladı. Geçen haftaya kadar uyku hapı ile uyuyordum(6 aydır). Karaciğerimin etrafında yanmalar başlayınca ilacı bıraktım ve geçen hafta işimden kovuldum.

    Pazartesi(17.04) doktora gittim. Validebağ ek binasında psikoloğa. Beni ilaçla uyutup beyindeki dalgalanmalara baktılar. Yorgunluk harici ekstra birşey bulamadılar. Kan tahlilleri sonucunda gene bir şey bulamadılar. Göz doktoruna yönlendirdiler. Çok fazla beyaz ışığa bakmadan adını hatırlamadığım bir tehşiş koydular. En sonunda beni erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk ettiler. Çarşamba(19.04) orada Esra adında bölümün prof u olan doktor ile görüştüm.

    Doktor ilk teşhişte bana travmaya bağlı psikolojik bozukluk dedi. Benden beyin mr ı istedi 2 adet. Bir tanesine gece uyumadan gidicem. Diğerini ise özel de çektiricem çünkü sıra bulunamıyor uyuyup gitmem gerekiyor. Kadının genel teşhişi yeni genç neselin bağımlığı olan oyun oynama alışkanlığı tembellik ve uyku düzensiliği yaratıyormuş. Eğer uyku düzeninizi bir kere bozarsanız bir daha toparlamak güç oluyor. Bu saatte hala uyuyamadım ve sabah 7 de kalkmıştım. Çoğu zaman 29-32 saat uyumadan günü tamamlıyorum. Bu konuyu da yazmadan önce 3 saat yatağın içinde bekledim. Uyuyamadım. Gelişmeleri cuma cektireceğim mr dan sonra aktarmaya devam ederim.







  • Geçmiş olsun hocam. Uzun zaman olmuş. şu an nasılsınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.