Şimdi Ara

Reboot sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • asus p5ld2se anakart p4 D630 işlemci sapphire x1900 gt ekran kartı 1gb DDR2 667 ram 40gb WD ATA harddisk(ata 1 tane bağlanabiliyor sata harddisk alıcaz mecbur) antec neo power 480W psu var sisteme bir türlü reboot attıramıyorum tam sistem kapanıp açılacağı sırada harddisk led i sürekli yanar vaziyette takılıp kalıyor ve monitöre görüntü gelmiyor monitör led i yanıp sönüyor.

    bilgisayarım açılıyor kapanıyor ama reboot ya da restart neyse yabancı terim etmiyor neden bilen varsa yardım etsin lütfen



  • Doğrusu şu an kullandığım benzer problemli, kardeşime ait cel 1700 bir makina var bende de. Onca uğraştıktan sonra ben sorunun ramde olduğuna kanaat ettim.

    Rami başka bir makinada da denedim ve makina boot ediyordu sonra windows yüklerken restart atıyordu ama tekrar görüntü gelmiyordu. Defalarca reset attıktan sonra boot ediyor ama yine aynı hale geliyordu. İşin ilginç tarafı benim s939 anakartla denediğim sistemde hiç açılmayan windows, bu ramle kardeşimin makinasında defalarca restart yedikten sonra açılıyor ve sorunsuz şekilde çalışıyor. Şu an kullanıyorum işte. Bir sorun var ramde ama nedir tam belli değil.

    Benim tavsiyem ramini başka bir makinada denemen. Veya kendi makinanı başka bir ram ile denemen.

    Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevfel -- 24 Şubat 2007; 19:01:07 >
  • saol arkadaşım evde bir bilgisayar daha var ama tabii izin verilirse ancak deneyebilirim abimin ram ini bi denicem yarın saol cevap için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.