Şimdi Ara

2009-2010 model Lancer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya da bu kasadan olan temiz otomatik lancerın fiyatı hangi aralıkta değişiyor ve de önerir misiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • mümkünse manuelini öneririm. yakıt olarak çok ekonomiktir. mıvec teknolojisi yeterde artar. otomatikleri 4 ileridir. invite donanım olanını tavsiye ederim. lancer x dediğiniz kasa iihs testinde volvodan daha iyi puan alarak (2009 dahil -2016 dahil) 7 yıl üst üste top safety picke layık görülmüştü. şuan piyasada pek tutulmamasından dolayı fiyatları dip yapmış çok kaliteli bir araçtır. arabaya bulunabilen tek kusur biraz zayıf ses yalıtımı yani civic corolla seviyesinde.
  • TSY kullanıcısına yanıt
    Hocam otomatik bakıyoruz malesef ve otomatik işinde çekik arkadaşlara kamuoyunun etkisiyle güven hissediyoruz. Bu model lancerlara lpg uyumlu mu sorun çıkartır mı? 1.5 mi 1.6 mı? Ya da otomatik 40 bin lira civarı tavsiyeniz var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TherafluForte kullanıcısına yanıt
    1.8 otomatik lancer sizi üzmez tek dezavantajı mtv si olur. lpg ile sorun yaşamazsınız. ama benim tavsiyem 1.6 invite donanım manuel olur. hele uzun yol yapıyorsanız 1.8 otomatik tam ideal araç.
  • Mümkünse 1.6 (2011 ve üstü) manuel öneririm. Otomatiklerin performans vasat bir o kadar da sorunsuz. Ben 3 yıldır kullanıyorum lpg de var evo görünüm yaptım özellikle yakıtı mükemmel şehir dışı 500-550 km yapıyorum depo 40lt, 35 lt alıyor max. Şehir içi 350-450 km yapıyorum kökleme durumuna göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.