Şimdi Ara

çene açılır kask tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba,
    motor tutkum nedeniyle hanımdan habersiz bi ybr aldım. şimdi sizden ricam şu iki kasktan hangisini tavsiye edersiniz? başka önerilere de açığım ama fazla bütçem yok. teşekkürler...
    1-http://www.motosikletaksesuarlari.com/Kappa-Ceneden-Acilir-Gunes-Vizorlu-Kask-KV-1-Mat-Siyah_11377.html?gclid=CK7M3cqfq9MCFRASGwodaWgLTw

    2-http://www.motosikletaksesuarlari.com/Givi-X14-Gunes-Vizorlu-Cene-Acilir-Kask-Beyaz_36295.html?gclid=COPw2b-gq9MCFclsGwod_CwMdw

    3 bu bütçelere diğer tavsiyeleride dikkate alabilirim..







  • Çene açılır kasklar pek güvenli olmuyor darbe anında direk çenedeki bağlantılar kopup açılma şansı var.

    O bütçenize full face daha güvenli bir kask olan MT Revenge öneririm. F/P kasklardandır.
  • Arkadaşın dediği gibi çene açılır kask rahat görünse de aslında güvenlik yok denecek kadar azdır. Kaza anını geçtim elinizden düşürdüğünüzde bile ağzı gözü dağılma ihtimali bar. O fiyatlara ls2 veya mt kasklar işinizi görecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çene açılır kask ALMA MT REVENGE LS2 GİBİ F/P KASKLARI AL.
  • Çene açılır kask olarak mt tavsiye ederim. Zamanında aldım ve çok memnunum.
  • http://www.lastikportal.com.tr/u1341/motosiklet-kasklari/mt-flux-solid-parlak-siyah-cene-acilir-motosiklet-kaski.html?gclid=COq70PnCrdMCFesp0wodKK0J3g



    Bu alınır mı sizce?? Başka bir yerde 275 e buldum almalı mıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla çene açılır alacaksan giviyi al. Esasen çene açılır kask yerine kapalı fullface kask öneririm o bütçeye iyi bir kask alabilirsin. Ama ben kuryelik yapıcam ve motor üzerinde durup sigara içerim diyorsan o zaman çene açılır al. Pratik olarak çene açılır kaskın amacı çene açık sürmek değildir. Eğer böyle kullanacaksanız almayın. Ayrıca mekanizma ve parça sayısından dolayı 250-300gr daha ağırdırlar kafanızı yorar.
  • Çok kararsız kaldım. Kapalı mı çene açılır mı diye😩

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle çeneden açılır kask tavsiye ederim. teknik bilgisi olmayanlar yorum yapmasın. çeneden açılır kaskların kaza anında açıldığı nerede görülmüş. birde fullface kasklar kafadan geçtiği için asla boyun kısmını sarmaz hayatıınız boyun kopçasına bağlıdır. çeneden açılan kasklar boynu sarar cene kopçası çıksa bile kafanızdan çıkaramazsınız. yani kafanızı yandan arkadan tamamen sarar. çeneden açılan kasklar imal edilirken o kadar bilim adamı ve mühendisler kafa yormuş siz çıkıp onlardan daha iyi düşündüğünüzü iddia ediyorsunuz. Milleti yanıltmayın kardeşim oradan burdan duyduklarınıza inanmayın biraz araştırın bilimsel açıdan öğrenmeye çalışın bakın ondan sonra bir daha fullface kask kullanıyormusunuız. ben çok uzun senelerdir çeneden açılan kask kullanırım. bir kere fullface kask taktım ve bir daha kullanmadım. kendimi çok güvensiz hissettim. kafa her traftan rüzgar alıyor ayrıca, soğuk havada fular yada bandana olmadan kullanamazsınız. ben soğuk havalarda bile bandana yada fular kullanmadım. herkezede çeneden açılır kask tavsiye ederim. gavur düşünememişde siz akıl veriyorsunuz. milleti yanıltmayın.





  • gitarci34'e katılıyorum. ECER gibi testlere giren ve sertifikası olan kaskları alabilirsin. Kask kalitesizse, kapalı da olsa kaza anında her yeri açılır. Yunus Polislerinin hangi kaskı kullandıklarına dikkat edebilirsin, Zafer Akçay da (motosiklet eğitmeni) çene açılır kullanıyor.


    Dezavantaj olarak, sadece çene açılır kaskların kapalı kasklara göre daha fazla ses aldığını ve biraz daha ağır olduklarını duydum.


    Bende açık ve kapalı kask var, şimdiki aklım olsa çene açılır alırdım. Kapalı kaskta, kaskı çıkarmadan aşağıyı göremiyorsun, motoru park ederken vs. sorun oluyor.

  • Sakina çene açılır almayın güvenliği neredeyse hiç yok ölümden döndüm

    çene açılır kask tavsiye


    çene açılır kask tavsiye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Wezer77 W kullanıcısına yanıt

    Büyük geçmiş olsun kardeşim. Ama kaskına baktığımda çok ucuz bir kask olduğunu görüyorum, böyle bir kaskın sertifikası olsa bile şüphe duymak lazım, en az LS2 veya MT ile aynı kazayı geçirdiğinde aynı şeyleri söyleyebilir misin? Ayrıca kaskını aradım ama internette bulamadım, rica etsem linki iletebilir misin.

  • çene açılır kaskı bende tavsiye etmiyorum

  • Herkese merhaba
    50 cc scooter kullanıyorum
    Hız olmadığı için yarım kask düşünüyorum
    Önerileriniz nelerdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LS2 ff370 modeli ile kaza yaptım. kafa üstü yere çakıldım. kask görevini yaptı. Gittim yine aynısını aldım.

  • ahmetgulen355 kullanıcısına yanıt

    Geçen seneLS2 AirFlow kask aldım. Kapalı kasklara göre çok daha fazla ses alıyor, ama sen 50cc'de kullanacaksan çok zorlamaz. Yarım kasklar hangi hızda olursa olsun çene ve burun koruması düşük kasklardır, düştüğünde bir yere çarptığında ağız burun dağılır. Birçok insan yazın kullanıyor, hatta kışın neopren rüzgar geçirmez maske ile kullandıklarını gördüm. Kapalı kaskta motordan indin, mesela yere bişey düşürdün, kaskı çıkarmadan yeri göremiyorsun, çene açılır veya yarım kaskta böyle bir sorun yok.

  • murti_82 M kullanıcısına yanıt

    ncr yarım kasklara bakıyorum ama gerçek kullanıcıların yorumlarını bekliyorum burdan

    ona göre düşünücem


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.