Şimdi Ara

Otomatik güncellemeleri ve tüm güncelleme bildirimlerini kapatma yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuyu oncelikle benim gibi ayni sürümde kalip güncellemelerden ve uyarilarindan rahatsiz olanlar için açma gereği duydum. Mümkün olduğunca basitleştirmeye ve anlaşilir bir şekilde yazmaya çaliştiğim için uzun oldu fakat işlem aşaği yukari 5 dakika bile sürmüyor.


    Konuyu araştirdim baktim herkes güncellemeyi kapatabiliyor ve ana ekrandaki ayarlar simgesinin üzerindeki bildirimi de kapatiyor fakat ayarlari açtiğimizda ''genel'' kisminda halen 1 işaretini goruyoruz. Watch OS veya Apple TV OS beta programi profilini kurup cihazin iOS güncellemesini almamasini sağladiktan sonra telefonu yeniden başlatip ayarlardaki genel sekmesinden sifirlama seçeneklerinde sadece ayarlari sifirladiktan sonra o işarette tamamen kalkmiş oluyor. Bunlari yapmadan once itunes ve appstore ayarlarindan otomatik güncellemeleri kapatmaniz gerekiyor.

    ilk defa yapacak olanlar için soyle.
    telefonun bu işlemleri yaparken hem wifiye bagli ve hemde şarzda olmamasi gerekiyor cunku cihaz wifiye bagliyken sarz oluyorsa güncellemeleri kontrol edecektir. once ayarlarda itunes appstore ve itunes ayarlarinda otomatik güncellemeleri kapatmaniz gerekiyor. daha sonra güncelleme indirildiyse ayarlardan genel-saklama alani ve icloud- seçeneklerinden saklama alaninda yonet seçeneğine tikladiğimzda uygulamalar listesini açip güncellemeyi seçip güncellemeyi siliyoruz.

    https://regmyudid.cc/downloads/profiles/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    bu linki telefonunuzdan açip en alttaki watchOS linkine üzerine tiklayip profili kuruyoruz. WatchOS olmasinin sebebi tvOS profilini kurduğumuzda ana ekranda feedback uygulamasi geliyor ve bu uygulamayi profili kaldirmadan kaldiramiyoruz. (Burada yeni beta iOS sürümleri için kayit yapmak yerine apple watch için beta programina kayit yapiyoruz ve bu sayede cihaz WatchOS beta programina kayit olmuş oluyor fakat cihaziniz bir iPhone olduğundan dolayi yaziliminiz güncel diyecektir ve gereksiz veri dolaşimi yapmiyacaktir. Sürekli yeni güncelleme indirilemiyecek ve yeni iOS sürümü kontrol edilmyecektir. Ayarlardan genel kisminda asağiya doğru kaydirdiğinizda profil kisminda bunu dilerseniz kaldirabilir ve eski haline donup otomatik güncellemeleri açabilirsiniz. Cihaza her hangi bir zarar vermeyip garanti dişi birakmamaktadir.)

    Profil yüklendikten sonra cihaz yeniden başlatilmayi isteyecektir kabul edip cihazi actiğinizda ayarlardan genel sekmesine girip en altta sifirlama bolumunu açiyoruz. Buradan sadece ayarlari sifirlama seçeneğini seçip cihazin iOS ayarlarini sifirlamiş oluyoruz. Cihaziniz otomatik olarak yeniden başlatildiğinda yaziliminiz hem güncel yazip otomatik indirme yapmayacaktir ve her hangi bir yerde güncelleme var deyip bildirim gostermeyecektir.

    Not: Buradaki işlemleri doğru siralamada yapmadiğiniz takdirde işe yaramayabilir. Cihazi sifirlarken verileri sifirlama seçeneğini seçmediğinizden emin olun, tüm sorumluluk size aittir.
    Edit: Ayarlar sifirlandiğindan dolayi tekrar kendi ayarlarinizi yapmaniz gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 30 Nisan 2017; 14:49:49 >







  • Yararlı konu teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu upluyorum, daha çok kişilerin gorup faydalanabilmesi için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 30 Nisan 2017; 14:50:22 >
  • yaptım, olmadı :(
  • Cemented kullanıcısına yanıt
    once ayarlardan güncellemeyi hafiza bolumune girip silmen gerekiyor. Sonra profili yükleyip telefonu yeniden başlattiktan sonra telefonun ayarlarini sifirlaman gerekiyor. Profili yükledikten sonra yeniden başlatmaya sonra'ya tikla ki telefonun internetini kapat wifi veya hücresel yoksa feedback uygulamasini kuruyor. sonra telefonu yeniden başlatip ayarlari sifirlama kismina devam ediceksin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.