Şimdi Ara

PS3 ve Retro - Resimler Eklenmistir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
4.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam, cfw li ps3 aldım. 4.81 sürüm ve cfw li yani jailbreak li cihaz. Ayrıca içerisinde multiman kurulu, multiman ile hdd deki ps3 oyunlarını oynayabiliyoruz. Dün psx oyunu deneme şansım oldu ve indirdiğim isoları usb diske attım ve multiman içerisinde retro kısmından psx ve ps1 oyunlarını oynatabiliyor. Aynı şekilde ps2 oyunlarını da oynatıyor ancak henüz deneme şansım olmadı, bu hafta indirip deneyeceğim. Sırada konsola fbanext, mame32 gibi emulatorlerin kurulumu var. Onları da kurup bilgi aktaracağım. Çok mutluyum, tek bir ünite üzerinden çocukluğumda oynadığım oyunları rahatlıkla oynayabileceğim için. Bu hafta sonu ps4 ün yüzüne bakmadım bile. Bu konu altında jb li ps3 olan arkadaşlar ile biribirimize yardım ve tavsiyelerde bulunabiliriz.

    Edit: Resimler eklenmistir.


    PS3 ve Retro - Resimler Eklenmistir.
    PS3 ve Retro - Resimler Eklenmistir.
    PS3 ve Retro - Resimler Eklenmistir.
    PS3 ve Retro - Resimler Eklenmistir.
    PS3 ve Retro - Resimler Eklenmistir.
    PS3 ve Retro - Resimler Eklenmistir.
    PS3 ve Retro - Resimler Eklenmistir.
    PS3 ve Retro - Resimler Eklenmistir.
    PS3 ve Retro - Resimler Eklenmistir.
    PS3 ve Retro - Resimler Eklenmistir.
    PS3 ve Retro - Resimler Eklenmistir.
    PS3 ve Retro - Resimler Eklenmistir.
    PS3 ve Retro - Resimler Eklenmistir.
    PS3 ve Retro - Resimler Eklenmistir.
    PS3 ve Retro - Resimler Eklenmistir.
    PS3 ve Retro - Resimler Eklenmistir.
    PS3 ve Retro - Resimler Eklenmistir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senki -- 3 Mayıs 2017; 17:56:16 >







  • psp yi denermisin? ps3 üzerinde psp performansı nasıl acaba?
  • Selamlar, haftasonu deneyip bilgi verirm.
  • Retroarch ile fps düşüşü yaşamıştım ben hocam, deneyimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. :D
  • atar123 A kullanıcısına yanıt
    Yarin aksam deneyecegim hocam, kurulumlari vs. iyice kavrayayim resimli rehber vs seklinde paylasiriz. Ps3 u bu sekilde all in one olarak verimli sekilde kullanabilirsek baya basindan kalkilamaz bir cihaza donusur :)
  • senki kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bu yaz ps3 e bir arcade joystick bağlayıp neo geo oyunları ile coşmayı düşünüyorum. Ps3 emulator olmadan bile all in one bir cihaz zaten :D
  • Arkadaşlar selam, an itibariyle ps2 ve ps1 isolarını rahatlıkla oynayabiliyorum. Yarın psp yi ve retro emulatörleri deneyeceğim. Hepsi tamam olduktan sonra ilk mesaja resimler ekleyeceğim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanerergul

    psp yi denermisin? ps3 üzerinde psp performansı nasıl acaba?

    psp oyunları ps3 te denemeye değmeyecek kadar kötü.
  • Merhaba arkadaslar, ilk mesaja resimler eklenmistir.



    @atar123



    Hocam psp oyunlarinda anlayamadigum bir sorun var. oyuna giriyor ancak devam etmiyor. Cobra launcher vs ayri launcher lar var, onlarla deneyip bilgi aktaracagim.
  • Hocam PS2 emülatörü, emulatorü çalıştırmak için gereken işlemleri yapmaya değer mi
  • Hocam bence deger. Zaten cok zahmetli degil islemler, cobra cfw kurdum. Rebug configuration pkg kurdum islem tamam. Sadece sorun olan 4gb buyuk isolari bolup atiyorum external hdd ye, daha sonra multiman dan birlestiriyorum. 4gb dusuk oyunlarda sorun olmuyor. Tavsiye ederim, takildigin noktalarda yardimci olurum.
  • senki kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz kırık hocam. İnternette PS2 emülatörü için yeni hesap açmak(aa) , PCden bazı işlemler(kod kopyalama) , Placeholder kurulumu tarzı şeyler yazmışlar, karışık geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B42760104 -- 3 Mayıs 2017; 21:3:7 >
  • Hocam bircok yontem mevcut. Bahsettigin metod ps2 iso dosyalarini pc de pkg ye cevirmen icin gerekli. Ben cobra dongle yi taklit eden cfw kurdum, rebug surumu oluyor. Boyle olunca isolari pkg ye cevirmeye gerek kalmiyor. Direk isolari load edebiliyorsun. Dilersen yardimci olurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senki

    Hocam bircok yontem mevcut. Bahsettigin metod ps2 iso dosyalarini pc de pkg ye cevirmen icin gerekli. Ben cobra dongle yi taklit eden cfw kurdum, rebug surumu oluyor. Boyle olunca isolari pkg ye cevirmeye gerek kalmiyor. Direk isolari load edebiliyorsun. Dilersen yardimci olurum.

    bende ikinci acc açıp (aa) vsvs şeklinde olan tutorial ı okumuştum ama cobra cfw ilk kez duydum...

    ne farkı var mesela normal cfw den?
  • Hocam selam, cobra cfw nin işleyişi biraz daha farklı. Bir nevi cobra dongle ile jailbreak işlemi sonrası işlemciye erişimin biraz daha fazla gibi söyleyebiliriz. Açıkçası teknik detay çok fazla veremem, ancak şunu söyleyebilirim. Normalde cobra dongle psx, ps2 iso larını da load edebilmeni sağlıyor. Bu kuracağımız cfw cobra dongle ı kendi içinde barındırdığından bizde iso ları raharlıkla load edebiliyoruz. Cobra dongle li cfw kurulumu sonrasında install pkg kısmına otomatikman rebug toolbox gelio, onun da kurulumunu yapıyoruz. Rebug toolbox ara yüzünden cobra dongle yı ve webman i etkin hale getiriyoruz. Daha sonra ana menü ye webman geliyor. Webman ile ps3, ps2, psx oyunlarını load edebiliyoruz. Multimana girip load etmenize gerek kalmıyor, Multiman bende yinede kurulu, oradan kopyala yapıştır vs yapıyorum ext hdd den, internal hdd ye. Şu anlattıklarım çok basit. İstden sevdiğim bir arkadaşım, abartısız pc de kes/yapıştır ve kopyala/yapıştır farkını bilmeyen birisidir. Ona watsap dan görüntülü görüşmeden anlattım. 1,5 saatte halletik. Şimdi emuparadise.me den oyun indirip oynuyor




  • Hocam bu CFW'de ISO olan PS3,PS2,PS1 oyunlarını XMB üzerinden (managersiz) çalıştırabiliyor muyuz?
  • Ellerinize sağlık çok iyi görünüyor :D. Mame oyunlarında performans nasıl acaba fps düşmesi yaşanıyor mu?

    YouTube'da dolaşırken şöyle bir şey buldum ben de epey güzel duruyor, bir göz atın bence.



    https://youtu.be/VjEUC36y9aY
  • @Troll Kafa


    Hocam managersiz soyle calisiyor, webman denen bir eklenti ile iso lari load ettriyoruz. Ama managerdan da ps3 oyjnlarini load edebilirsin.



    @Atar123


    Hocam, bu yalniz efsane birseymis. Bu hafta arastirayim biraz. Evde internet yok benim, hafta icide musait olamiyorum ayrica. Hsonu deneyip bilgi gecerkm. Gercekten cok hosmus. Bu arada ben fbanext den aciyorum, default ayarlar ile oynayinca fps dusmesi olmuyor. Ilk actigimda cok kotuydu, ayar sonrasi mukemmel oldu. Yalniz bugun sf2 oynarken ayar oldum, sanirim koldan oldu. Normalde iyi cikarim kombolari ama tuslara basiyorum gec algiliyor, input lag gibi biseyler oluyor olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senki -- 7 Mayıs 2017; 22:21:24 >
  • Geç algılama sorununu ben de snes emulatoründe yaşamıştım, normalde hiç fena değildi ama ara sıra oluyordu. Videodaki adam altına link bırakmış bunu denemeyi düşünüyorum ben de fakat konsol şu an yanımda değil okul nedeniyle 1 ay sonra üzerine gitmeyi düşünüyorum. :D Şayet bunu kurabilirseniz ve performansı da iyi olursa eşsiz bir rehber olur hepimiz için.
  • Tamamdir hocam, ben ben isyerinde linkleri halledeyim hafta sonu buradan yazarim yine. Dedigin gibi bunuda yaparsak rehber halinde yazarim buraya yapilcaklari
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.