Şimdi Ara

LG G2 Wifi Sorunu (Anakart Değişimi İle Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beşiktaşlı emre

    Merhaba arkadaşlar, G2'yi 2014 mayıstan beri kullanıyorum herhangi bir şikayetim olmadı..Ancak 6 aydır wifi sorunuyla mücadele ediyorum. g2,g3,g4'te de oluşan kronik wifi sorunu malesef... Wifi simgesine basınca takılı kalıyor ve hiçbir ağı bulmuyor, bazen de %10 ihtimal telefonun arka kapağını bastırınca ağları aramaya başlıyor...

    Bu sorunu çözmek için öncelikle hard reset attım, ilk günkü sürüme geri döndüm düzelmedi.. Teknik serviste (yetkili lg değildi) wifi çipi değişti 2 hafta girebildim tekrar bozuldu, telefonun içini açıp wifi entegresinin altına baskı uygulaması için plastik yapıştırdım bu şekilde de yaklaşık 10-15 gün wifiyi kullanabildim (arada kopmalar oluyordu) fakat aynı sorun tekrar oluştu. Şuana kadar 4,5g ile idare edebildim, son olarak wifinin düzelmesi anakartı değiştirmeyi göze almak istiyorum çünkü g2 yi çok seviyorum. Yalnız, LG, g2 için anakart üretimi yapmıyor, yedek parça olarak satan arkadaşlar var forumda, aliexpreste de fiyatı 50$. imei vs sorun olur mu, sizce anakartı alıp riske mi girmeliyim yoksa xiaomi redmi note 4x mi almalıyım?



    Yukardaki mesajı 2 hafta önce g2 anakonusuna yazmıştım aynı gün forumdan bir arkadaşımız imei sorunu olmaması için bana kendi g2 telefonunu anakart değişimi satabileceğini söyledi kendisiyle uygun bir fiyat karşılığında anlaştık, yine forumdan bir arkadaşımız wifi sorununu apple,samsung,lg teknik servis hizmeti veren Beşiktaş Barbaros Bulvarı No:51 'deki Nur İletişim'e giderek wifi entegresinin değişimiyle çözdüğünü yazmıştı. Ben de entegre değişimi işe yaramadığı için son çare olarak yedek g2 anakartıyla birlikte nur iletişim'de Said Beyin yanına gittim kendisi anakartı değiştirerek sorun kısa sürede çözüme kavuşturdu. Bazı telefonlarda wifi entegresi değiştirilerek de halloluyormuş ama başlıca sorun anakarttaki iletim yollarındaki kaynaklıymış. Servis uygun fiyata birkaç saat içinde sorunu çözdü şuan G2 takır takır çalışıyor nazar değmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşiktaşlı emre -- 15 Nisan 2017; 1:29:19 >



  • Bende de aynı sorun var şu an sizin yaptğınız şekilde toplam maliyeti ne oldu acaba?
  • aynı sorun bende de var, fiyat nedir yaptırdığınız yerde acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.