Şimdi Ara

Macbook Air Gri Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gün önce Sierra da diski iki ye böldüm ve diğer bölümü exfat olarak biçimlendirdim. Ardından o bölüme Windows 10 kurarken bilgisayar gri ekranda kaldı ve başlangıç tuşları ile boot edemiyorum. Daha önce çalışan CMD+R vs çalışmıyor. Sadece NVRAM ve SMC reset yapılabiliyor. Option vs hiçbir şekilde çalışmıyor. Windows PC de Transmac ile DMG yazdım ama boot ekranına geçmediğinden onu da görmüyor. SSD yi çıkardım taktım ama sonuç vermedi. SSD yi ait bir dönüştürücü olsa belki onu formatlayabilirdim ama şu an yok. Kafayı yemek üzereyim. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.. Lütfen yardım..

    Macbook Air (Mid 2011)

    Edit : Harddiski çıkartıp çalıştırınca internet recovery e ulaşabildim ama olacağından şüpheliyim. Zira Windows 10 USB ile kurmaya kalktığımda SSD yi takıp gördüm hatta bölümleri de sildim fakat bu bölüme yüklenemiyor hatası verdi. Umarım HDD yi kurtarabilirim. Disk İzlencesine ulaşabilirsem formatladığımda belki kurtarılabilir yoksa elveda diyeceğiz mecburen :(( Şu an sistemi kurdum kullanıyorum fakat SSD ye veda vakti geldi sanırım. Serviste ısı sorununu halledip satacağım sanırım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinematic -- 14 Nisan 2017; 10:52:44 >







  • Sistemi kurabildiyseniz şu anki sorun nedir?
  • Hocam sistemi kurdum fakat yavaşlıklar devam etti. Apple resmi servislerinden birine götürdüm pil şişmiş olduğundan dolayı dediler bende pili çıkardım o şekilde kullandım fakat sorunlar devam etti. En son başka bir Apple servisine götürdüm onlarda yeni pil ile test ettiler ve pilden kaynaklandığını söylediler. Tabii pili almadım ve yine pilsiz kullanıyorum ufak bir performans kaybı olsa da yaşadığım sorunlardan eser kalmadı garip bir şekilde. Sanki yeni pil ile şarj olunca cihaz hayata dönmüş Ben yine de en az 1 GB ram li Air istediğimden buna pil almayıp satışa koydum..
  • cinematic kullanıcısına yanıt
    Maclerde Hard Disk doluysa da yavaşlık oluyor. Ben buna çok dikkat ettim. Bilgisayar ne kadar dolarsa o kadar yavaşlıyor.
  • Yok hocam sıfırdan kurulum yapmıştım. Hiçbir şey yüklü değildi içinde. Olsa bile SSD bir diskin buna sebep olacağını sanmıyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cinematic

    Yok hocam sıfırdan kurulum yapmıştım. Hiçbir şey yüklü değildi içinde. Olsa bile SSD bir diskin buna sebep olacağını sanmıyorum..

    Anladım. Bazen bende de ufak kasmalar oluyor. Macbook Pro.
  • Arada olur tabii ama benim kasma inanılmaz derecede kötüydü. Şu an Allaha şükür hiçbir problem yok. Fan da düzelmiş durumda eskisi gibi gürültülü çalışmıyor. Şu an Sierra da Chrome ile 18 sekme açmış durumdayım ve kasma yok gibi birşey
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cinematic

    Arada olur tabii ama benim kasma inanılmaz derecede kötüydü. Şu an Allaha şükür hiçbir problem yok. Fan da düzelmiş durumda eskisi gibi gürültülü çalışmıyor. Şu an Sierra da Chrome ile 18 sekme açmış durumdayım ve kasma yok gibi birşey

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.