Şimdi Ara

Statik ip olmadan cepten izleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vmeyecloud adli android uyg uzerinden by device diyerek ilerleyip seri no ve p2p cloud secenekleri ile izleme yapiyorum.gecmisi yani kayitlari izleyebilecegim bir uygulama var midir? Daha once statik ip vardi iptal oldu sunu da sormak istiyorum sadece statik ip oldugunda mi uzaktan yani ceptelefnundan gecmisi izleyeybiliyoruz.? Cevaplar icin tsk ederim.( Ahd kameralar ve renica uydu alici .)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İşin teknik uzmanı değilim, sadece kendi tecrübemi paylaşıyorum.

    Statik IP olmazsa, her IP no değiştiğinde (açıp kapadığında, elektrik gidip geldiğinde vs) uzaktan izleyebilmek için sendeki uygulamada da IP numarasını sistemdekiyle aynı olacak şekilde güncellemelisin.

    Yani statik IP olmazsa IP no değişebiliyor. Değiştikçe senin de uygulamada güncellemen gerekiyor. Bunun dışında statik IP ile ilgili bir durum var mı ben bilmiyorum.
  • kısaca cevap: hayır izleyemezsin.

    uzun cevap : evet izlersin ama modem her yeniden açılılp kapatıldığında veya yeni ip aldığında bakıp programa girmen gerekir.

    veya : aynı networkte olduğunda gerek kalmaz iç ağdan izlersin(ev içi sadece).ama tabi dışarı çıkınca başka ağa geçince mecbur statik
  • DVR ın bağlı olduğu modemin DDNS özelliği var ise izleyebilirsin, Ben öyle kullanıyorum şuanda statik ip ye ekstra para vermedin, ayrıca No-ip tarzı sitelerde de bu hizmet ücretsiz olarak veriliyormuş ama denemediğim için pek bir yorum yapamam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.