Şimdi Ara

HP Gaming Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu laptop hakkında ne düşünüyorsunuz? Işıklı klavye, metal kasa ve IPS panel bence çok büyük artılar. Kafamı kurcalayan konu ısınma zira içindeki parçalar güçlü fakat soğutma sistemi yeterli mi bilmiyorum. Çok uygun fiyatlı olması da artı benim açımdan. Sizce nasıldır, kullananlar varsa yorumları bekliyorum. Teşekkürler.







  • Fiyatı çok uygun değil Hepsiburada KDV indirimi ile 2.795,90 TL ye çok alan oldu,

    Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası ile Çok Uygun Fiyata geliyor;

    https://forum.donanimhaber.com/eski-hp-si-olup-yeni-bir-hp-alacak-kullaniciya-480tl-ye-kadar-para-iadesi-kampanyasi--116696103
  • KDV indirimi ne zaman gelir? MSI GL62M de düşündüğüm modeller arasında fakat ışıklı klavye ve IPS panel ilgimi çekiyor. Soğutmada sıkıntı yaşatır mı HP? Yaklaşık 6 yıl kullanacağım alırsam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yo_Sun

    KDV indirimi ne zaman gelir? MSI GL62M de düşündüğüm modeller arasında fakat ışıklı klavye ve IPS panel ilgimi çekiyor. Soğutmada sıkıntı yaşatır mı HP? Yaklaşık 6 yıl kullanacağım alırsam.

    Tekrar KDV indirimi gelir mi, gelirse ne zaman geliri bilemem ama benim söylemek istediği yakın bir zamanda sizin "Çok uygun fiyat" dediğinizde daha uyguna alan arkadaşlar oldu. Soğutma konusunda da problem yaşadığını belirten olmadı, yotubeda farklı modelde olsa sıcaklık incelemeleri mevcut.

    Bu arada benim tavsiyem şu modeli takip edip %5 ya da 150 TL indirim +Maximum 6 taksit +100 TL maxipuana alın;
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-nb-15-bc019nt-1bw82ea-i5-6300hq-12gb-ram-1tb-hdd-gtx960m-ddr5-4gb-vga-15-6-freedos-275121564

    edit : i7 li olsun dersenizde şu modele Vatan arada indirim yapıyor;
    http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-15-bc017nt-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tbhdd-15-6-gtx960m-w10.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 11 Nisan 2017; 19:50:31 >




  • Özellik olarak iyi olduğunu söyleyebiliriz, fakat soğutma konusunda kullananların yorumlarına başvurmanız daha iyi olacaktır.
  • GG gibi sitelere bakmıyorum, sadece baktığım model hakkındaki düşünceleri istedim, zira daha fazla güç gerektiren bir işlem yapmayacağım ve belirttiğim model benim için yeterli düzeyde. Tek düşüncem ısınma fakat böyle bir sorun yoksa almayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yo_Sun

    GG gibi sitelere bakmıyorum, sadece baktığım model hakkındaki düşünceleri istedim, zira daha fazla güç gerektiren bir işlem yapmayacağım ve belirttiğim model benim için yeterli düzeyde. Tek düşüncem ısınma fakat böyle bir sorun yoksa almayı düşünüyorum.

    ısınma sorunu yok
  • Bu modeli şahsen incelemiştim. Ekran çok güzel ve canlı görünüyor ama kasa rengi, klavye tuş rengi (gri üzerine koyu gri), aşağı yukarı ok tuşlarının küçüklüğü pek hoşma gitmemişti. Yani kasayı ve tuşları niye bu şekilde boyarlar, yön tuşlarını da niye öyle kullanışsız yaparlar anlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.