Şimdi Ara

Sleeved kablolar hakkında bir soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben, Corsair'in sleeved kablo setini almayı düşünüyorum. Ama güç kaynağım Seasonic 860W Platinium modelidir. Alacağım kabloları kendi güç kaynağımla kullanabilir miyim? Herhangi bir uyumsuzluk vs olur mu?



  • Sorunuz hakkında bilgim yok fakat amazonda seasonic için uyumlu bitfenix sleeved kablo satılıyor onlardan alabilirsin. Aklınızda bulunsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla kabloların PSU ile uyumsuzluk problemi olmuyor. Tek diyeceğim kaliteli bir marka almanız özellikle CPU ve GPU kabloları için. Yüksek akım taşıyabilmeli.
  • Merhaba,

    Güç kaynaklarındaki kablolar bırakın marka uyumluluğunu modeller arasında bile uyumlu değildir.

    Her kabloyu her güç kaynağında kullanamazsınız. Kabloları sadece üretici firmanın o kablo serisi için belirtmiş olduğu marka ve modeller ile birlikte kullanmanız gerekmektedir.
  • Kendi psumun kablo şekli pek hoşuma gitmediğinden değiştirebilir miyim diye baktım.
    O ara kablo setlerinin psu fiyatıyla aynı olduğunu gördüm, zaten benimkinde destek yokmuş.
  • Aladım bile! Deneyeceğim, bakalım ne olacak? Sonuçta bunların bir standartı yok mu? Mesela 24 pinlik kablonun 12. pini aynı görevi görmüyor mu? 24 pinlik bir psu kablosu psudan psuya fark ediyorsa, anakarta nasıl uyumlu oluyor? Olmazsa havya, dremel,silikon, ben uydururum onu!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BalistikBomba

    Aladım bile! Deneyeceğim, bakalım ne olacak? Sonuçta bunların bir standartı yok mu? Mesela 24 pinlik kablonun 12. pini aynı görevi görmüyor mu? 24 pinlik bir psu kablosu psudan psuya fark ediyorsa, anakarta nasıl uyumlu oluyor? Olmazsa havya, dremel,silikon, ben uydururum onu!

    Uymaz kesinlikle arkadasinda belirttiği gibi her modelin farkli bağlanti şekli vardir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, haklısınız! Maalesef uymadı. Aslında Molex'ler vs uyuyor ama, anakart 24 pin bağlantısı PSU tarafına uymuyor. Cpu güç kabloları soketlere uyuyor ama farklı pinlerden akım taşıdıklarından olsa gerek CPU'ya voltaj vermediler. Çünkü PSU çıkışındaki akım sinyalini yanlış kablo taşıyor. O da boşta olmuş olduğundan güç vermiyor. Her neyse...

    O zaman ileride buna uygun bir PSU alana dek ya seti saklayacağım.(Ki gerçekten çok güzel kablolar) ya da uygun fiyata satacağım. İlgilenen olursa uygun bir fiyata satarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.