Şimdi Ara

Dia5 problemi (Mastera nasıl çıkarım?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sezon3ten beri oynuyorum şu oyunu.

    Sezon4te trde master tier, sezon5te rusyada challengera kadar yükselmişliğim var. Kendimce iyi oynadığımı düşünüyorum.
    Eskiden snowball vardı 1 kill alınca 2 level fark açmaya başlar iyi oynuyorsan tek başına oyun taşıyabiliyordun özellikle sezon3-4 oyuncuları bilir. Şimdi durum öyle değil. 6/0 oyna en fazla açtığın level taş çatlasın 2 oluyor 3 oluyor. Fark yaratamıyorsun tflerde elin kolun bağlı takıma bakıyorsun.

    Plat2ye kadar rahat domine edip taşıyabiliyorum ama plat1 olduğum gibi gelen dia5lerle oyunum zehir oluyor. Yeni build deneyip hiçbir şey yapamayan insanlar 5/14/4 oynayanlar... Bu skorları goldda gümüşte görmedim dia5te gördüm gerçekten çok tuhaflar. 700-800 maçlı %44 win rateli dia5 mi olur lee oynayıp 1/10/6 oynayınca da report diye bize flameliyor.

    İyi oynamak mühim değil. Elmas5 eloda hangi taraf diğerinen daha kötüyse o kaybediyor. Dönen oyunlar golddan hatta gümüşten bile daha kötü. Tryhardlayıp 20dkda 206, 30 dakika 333 gibi über farmlar yapıp herkesten önde olsam dahi taşıyamıyorum gidiyorlar facecheck atıp ölüp 4v5 bıraktıran adcler var.

    Bu sezon en azından master bitirmek istiyorum da şuradan nasıl kurtulacam bilemiyorum...







  • tr tırmanması en zor server ben westte d3ken trde diamond serilerinden çıkamamıştım 1 ay hatta plat 2 ye düşüyodum bi ara

    #suppmainproblems

    TR'de çıkmanın çözümü duo bence d5 diyede şartlama kendini dynamic q abuselayan zekiler olsun o d5 elohelleri challengerlara bile çıktı trde oyun bilgileri gram değişmedi ama ligleri challenger d1-d2 her eloda varlar yani artık ve kesinlikle winstreak tattırmıyorlar insana hele gece falan oynuyosan üst üste 2-3 maç seninn takımına gelip elonu emmeleride muhtemel trde oyunlar çok şans işi ya...west master-d1 kıvamında bi oyuncu değilsen allaha emanet oynuyorsun trde benim gördüğüm bu 50dk kıçını yırtıp maç taşıyosun bi oyun sonra birisi seriden düştüm artık umrumda değil diye troll pick yapıp dolanıyo boş boş 20dkda lose alıyosun aşşa yukarı bu şekilde dönüyo oyunlar




  • Rusya ne la aylik oyuncu sayisi 100k. Bu arada haklisin s3 s4deki snowball olayi artik o yuzden oyun bayiyor zaten
  • Hangi taraf daha kötüyse degil hangi tarafta dia 5 çoksa o kaybeder.Adamlarda boşvermişlik sendromu var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al vayneyi takır takır vur aptal serverde ne kastırmamayı bilen var nede durdurmayı bilen var.
  • Çöp sv,belkide yükselmesi en kolay sv.Çünkü tr'de hangi takıma daha az aptal geliyorsa o takım kazanıyor kimse iyi oynamıyor.Yeterince iyi oynarsan tr de çok rahat master olabilirsin o elonun diamond2-1 oyuncuları ne kadar çöp olduklarının farkında bile değil adam 900 maç atıp tr d1 hardstuck ama hala #cantgetoutofthiselocuzmyteamsucks tribinde dolaşıyor her oyun aynı oynuyor kendi yaptığı hataları görmüyor.Arkadaşla arada random d5-d4 hesaplarda rank atıyoruz tr'de.Karşımıza d3-d2 adamlar geliyor ligini tahmin etsen max plat5 dersin.Arada 5 kişi flex atıyoruz bizim çocuk diyor karşıma silver malphite geldi galiba o yüzden böyle oynuyor.Adamın ligine baktık d2.Yani sonuç olarak tr'de çıkamıyorsan bence sorun çok açıktır yeterince iyi oynayamıyorsun çünkü bu sunucuda challenger adam ile plat adamın arasındaki tek fark challenger olanın mekanikleri daha iyi,kafa yapısı her eloda aynı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Schizz

    Çöp sv,belkide yükselmesi en kolay sv.Çünkü tr'de hangi takıma daha az aptal geliyorsa o takım kazanıyor kimse iyi oynamıyor.Yeterince iyi oynarsan tr de çok rahat master olabilirsin o elonun diamond2-1 oyuncuları ne kadar çöp olduklarının farkında bile değil adam 900 maç atıp tr d1 hardstuck ama hala #cantgetoutofthiselocuzmyteamsucks tribinde dolaşıyor her oyun aynı oynuyor kendi yaptığı hataları görmüyor.Arkadaşla arada random d5-d4 hesaplarda rank atıyoruz tr'de.Karşımıza d3-d2 adamlar geliyor ligini tahmin etsen max plat5 dersin.Arada 5 kişi flex atıyoruz bizim çocuk diyor karşıma silver malphite geldi galiba o yüzden böyle oynuyor.Adamın ligine baktık d2.Yani sonuç olarak tr'de çıkamıyorsan bence sorun çok açıktır yeterince iyi oynayamıyorsun çünkü bu sunucuda challenger adam ile plat adamın arasındaki tek fark challenger olanın mekanikleri daha iyi,kafa yapısı her eloda aynı.

    #cantgetoutofthiselocuzmyteamsucks

    Okuyamayan arkadaşlar türevini alıp 0'a eşitlesin




  • Kendini geliştirerek maç spamlaman lazım. Ama benim gibi ultra şanssızsan biraz zor d5ten çıkman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru s3-s4'te tek başına taşımak vardı, artık o oynadığın ligden çok yüksek değilsen yok.D5'ten chale en az 100 maç atmadan çıkamazsın.
  • Artık büyük bölümü şans iyi oynasanda şans yoksa olmuyor şöyle örnek vereyim geçenlerde dia1 hesap sattık adam golddu hesabın elosuda yüksekti tabi ama 1 win 1 lose ala ala mastera çıkmış :D :D şimdilerde havasından geçilmiyor ama her oyun feedliyor düşer illa :D



    Burda şans faktörü + hesabın elosunun ne kadar etki ettiğini gördük misal bende yukarıda arkadaşın dediği gibi sup oynuyorum önceki hesabımda elosu yüksek olduğu için rahatça dia 1 yaptım ama smurfde sup oynayarak çıkamadım kanser ettikleri içinde bıraktım uğraşmıyorum vizelerden sonra denerim belki.



    Ayrıca verdiğin örneğe göre bot oynamiyorsun galiba şuan zaten oyunu en iyi jungle ve solo taşıyor ama öyle tryhard farmlamana gerek yok lcs maçı değil bu bol bol roam ve pusu kurmak gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dodge atmak gerçekten çoğu zaman işe yarıyor. oyun başlamadan takımları tartman lazım bence.
  • aynı sorun bendede var smurf kasıp farklı farklı roller ve herolar deniyorum bu sefer olacak :)
  • Eskisine göre daha zor artık gibi geliyor banada ya da kötüleştim xd
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.