Şimdi Ara

windows 10 1703 sıfır kurulum internet hızı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • windows 10 creators 1703 sıfır kurulum gerçekleştirdim fakat 20 mbit internet hızım olmasına rağmen google chromeda sayfalar 1mbit internetim varmış gibi yükleniyor hatta bazı görseller yüklenmiyor



  • Aynısı benim de başıma geldi ben yükseltme yaparak kurdum. Bir süre bilgisayarı kullanın büyük ihtimalle arka planda dosya okuma/yazma ve veri alıp gönderme gibi birkaç şey yapıyor belli bir süre sonra geçer diye tahmin ediyorum.
  • Hocam bende Windows 10 kullanırken aynı problemle karşılaşıyodum.Bağlantı ayarlarından bağlandığın bağlantıyı tarifeli olarak ayarlayabilirsin.Bu kesin bir çözüm değil ama.Windows 10 illaki arka planda indirmeler yapıyo.O söylediğim yöntem kesin işe yaramamakla beraber yapabiliceğin pek bişey de yok.Ben Windows 8.1'e downgrade yaparak bu sorundan kökünden kurtuldum.
  • Dns kaynaklı olabilir, browser kaynaklı olabilir, telekom kaynaklı olabilir ...
  • aynı sorunu bende yaşadım, sorun update sonrası oluşuyor hocam. iki defa yükseltme yaptım ve geri dönmek zorunda kaldım. güncelleme sonrası internet çok felaket duruma geliyor, temiz kurmaya da çekiniyorum açıkcası yine aynı sorunu yaşarım diye. durduk yere taşıma belasına girmeyelim bir de. sıfır temiz kurulum yaparakfarklı bir bilgisayar üzerinde de denedim, fakat yine aynı sorun var

    edit // imla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iczeleven -- 11 Nisan 2017; 17:55:53 >
  • aynı sorunu ben de yaşıyorum. ancak bu yavaşlama anlık hız düşüşleri şeklinde oluyor. intel'in yayımladığı son sürücüleri kullanıyordum yine onları kullanıyorum.

    ben temiz kurulum yerine yükseltme yapmıştım. şimdilik tek çözüm geri yükleme gibi duruyor. yine de ingilizce forumları taramakta fayda var.
  • kablosuz ağ adaptörü ile bağlanıyorsanız, kaldırıp tekrar yüklemeyi veya yeni sürücüler varsa güncellemeyi dener misiniz? Bende de oyun oynarken anlık ping yükselmesi sorunu olmuştu ve sürücüleri güncelledim. Ya İSS sıkıntsı vardı ya da sürücü güncelleme işe yaradı.
  • bu sorunun çözümünü bir çok yol deneyerek çözmeye çalıştım fakat nafile. geri windows 8.1 pro'ya dönerek çözebildim. benzer sorunu yaşayan arkadaşlar çözüm yolu aramasın boşuna, zaman kaybından başka bir şey değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.