Şimdi Ara

windows 10 1703 sıfır kurulum internet hızı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • windows 10 creators 1703 sıfır kurulum gerçekleştirdim fakat 20 mbit internet hızım olmasına rağmen google chromeda sayfalar 1mbit internetim varmış gibi yükleniyor hatta bazı görseller yüklenmiyor sorunun cevabını bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim



  • Aynı sorun bendede var. Her site değil. Youtube ta sorun yok ama hurriyet e giriyorum misal sayfa yüklenemiyor.

    Defender dan kıllanıyorum.
  • merhaba

    bu bazan internet bağlantınızdan kaynaklanır şu adımları deneyin modemi açın kapatın deneyin Bilgisayarınıda güncelleştirmeler varsa yükleyin aşagıdaki adımları uygulayın sorun devam ederse internet servis sağlayıcınızla görüşerek bilgi alabilirsiniz
    https://www.youtube.com/watch?v=dCOGWYolDUU

    Görev çubuğundaki arama kutusuna Komut istemi yazın, Komut istemi ne sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır >Evet'i seçin.
    Komut isteminde, aşağıdaki komutları listelenen sırayla çalıştırın ve ardından bağlantı sorunun çözülüp çözülmediğine bakın:
    netsh winsock reset yazıp Enter tuşuna basın.
    netsh int ip reset yazıp Enter tuşuna basın.
    ipconfig /release yazıp Enter tuşuna basın.
    ipconfig /renew yazıp Enter tuşuna basın.
    ipconfig /flushdns yazın ve Enter tuşuna basın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkan_13 -- 8 Nisan 2017; 18:9:16 >




  • bilgisayar yapılandırması>yönetim şablonları>windows bileşenleri>veri koleksiyonu ve önizleme sürümleri>telemetriye izin ver>0 güvenlik sadece kurum
    bilgisayar yapılandırması>yönetim şablonları>windows bileşenleri>teslim iyleştirme>indirme modu>yalnızca HTTP

    gpedit.msc dosyasında bu ayarları girin
  • internet sağlayıcıları sıkıntılı 4 gündür windows ile alakalı değil. dün düzeldi sorun download hızım 1mb' tan öte gitmiyordu şimdi ise 6mb civarı indirme yapabiliyorum 16 mbit bağlantı var.

    super online kullanan çok müşteriden şikayet geldi hatta bazı makinalar otomatik dns ayarlamadan girerken bazıları manuel dns tanımlamadan çıkış yapamıyordu 2 gün süren bu saçma durumun ardından şu anda hem otomatik hem manuel fark etmeksizin .alışıyor.
  • Bende bir kasa birde laptopvar. Aynı anda update i yapmıştım. Kasa da sorun yok, canavar gibi. Ama laptop tayukarda bahsettiğim gibi sorun oldu. Az önce sıfır kurulum yaptım sorun yok şimdilik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 8 Nisan 2017; 21:27:44 >
  • vay arkadaş hala düzeltmediler mi sorunu ya çok çektim bundan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeRun

    vay arkadaş hala düzeltmediler mi sorunu ya çok çektim bundan

    Bugun laptopta başka bir partition a linux kurarken ucurduk windows u tekrar kurdum. Ubuntuyuda kurdum diğer partition a. Grub tan açılışta şeçiyordum. Hiçbir sıkıntı yoktu. Akşam işten eve geldim. Açtım laptop u Grub kaybolmuş, direk windows açılıyor.

    Sourceforce a girip grup repair disc i indirmeye çalışıyorum . Güğvenli bağlantı kuramıyorum diyor. Bir iki denemeden sonra girebiliyor bu sefer indir diyorum belirsiz bir süre die downloada başlıyor. Sonra duruyor download .

    Evdeki kada pc de de win10 var güncel update li onda bir sorun yok. Girip o bilgisayardan lazım olan dosyaları çatır çatır indiriyorum.

    Az kaldı win7 ye dönmeme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.