Şimdi Ara

Belediye Ekipleri 'HAYIR' Çadırını Söktüler.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Referandum kampanyaları kapsamında İstanbul Beylikdüzü metrobüs durağında kurulan CHP'ye ait çadır, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından söküldü.

    Uzun süreden bu yana metrobüse binen ve inenlerin yanı sıra yolun iki tarafına geçenleri etkilemek amacıyla yan yana duran AKP ve CHP çadırlarında çalışmalar sürdürülürken, bugün İBB zabıta ekibi gelerek CHP çadırının prefabrike benzediğini, bu nedenle yıkılması gerektiğini bildirdi.

    CHP İlçe Başkanı Avukat Turan Taşkın Özer'in çadırın AKP'nin 5 metrekarelik çadırından daha küçük 4 metrekare olduğu iddiası görevlileri ikna etmedi. Özer, görevlilerin kendisine "Burada kermes yapmayacağınızın garantisi var mı?" diyerek itirazını kabul etmediğini ve söküm işlemine başladığını söyledi. Toplanan CHP'liler "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" diye slogan atarken bazı partililer gözyaşlarını tutamadı.

    CHP İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer'in açıklamasının ardından görevliler, CHP'nin 'hayır' çadırını söktü.

    Pis Hollandalılar, faşist Almanlar, Nazi artıkları, hain Haçlılar yine yapacağını yapmış. Gelsinler ülkemize de gözleri biraz demokrasi görsün. Bu Haçlı Birliği yakında çökecek kardeşlerim. Bunnlaaaarr...



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.