Şimdi Ara

ZyXEL VMG1312-B10A modem sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Millet benim internetimin bir kopma sorunu var ve çözülemiyor. Türk Telekom yardımcı olmadı ne yazık ki. 4-5 tane farklı modemle denedim ve hiçbiri bu sorunu çözmedi, en sonunda bu modem geçti elime kopma sorunum çözüldü diyebilirim ama şimdi de modeme bişeyler oldu. Arabalardan biri park ederken telefon kablomuzu kopartmış falan galiba o olaydan sonra bu modem kullanılamaz hale geldi benim için. Reset atmayı denedim beceremedim tepki vermiyor kesinlikle. Arayüze girmeye çalışıyorum girmiyor. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

    ZyXEL VMG1312-B10A modem sorunu

    Arayüze girmeye çalıştığımda karşılaştığım manzara. Ethernet kablosu bağlı tabiki bunu denerken.

    ZyXEL VMG1312-B10A modem sorunu

    Güç tuşuna bastığımda direkt olarak karşılaştığım manzara da bu. Ethernet kablosunu bağladığım zaman o da yanıyor tabiki.
    Güç ışığı sönük yeşil, wifi sarı, dsl sarı, internet kırmızı, usb sönük yeşil. Aslında sanırım diğer saydığım ışıklar da bir miktar sönük ama
    ben anlamadım gerçekten.



  • Birebir aynı sorun bende de var yardımcı olabilecek biri varsa çok güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yardımcı olayım sana ama internet kırmızı yanması ıp alamadığını gösterir hat sorunudur. kurulumunu falan tekrar yap modemin eğer yine bağlanamazsan servis sağlayıcı firman ile görüşebilirsin. Yanan ledler cihazın normal bir şekilde çalıştığını göstermekte zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_mami28

    ben yardımcı olayım sana ama internet kırmızı yanması ıp alamadığını gösterir hat sorunudur. kurulumunu falan tekrar yap modemin eğer yine bağlanamazsan servis sağlayıcı firman ile görüşebilirsin. Yanan ledler cihazın normal bir şekilde çalıştığını göstermekte zaten.

    Olur mu hocam o ışıklar sönük yanıyor. Normalde böyle değildi modem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun şu an benim de başıma geldi. Çözebilen oldu mu sorunu?
  • belki alakasız görebilirsin ama adaptörün tam çıkış gücü vermeyince bu sorun oluşuyor çıkış voltajını kontrol et yada farklı adaptörle dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.