Şimdi Ara

Necromancer Beta Test yakında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Necromancer Beta Test yakında



    Kapalı beta testine davetiyeler yakında tüm oyuncular içerisinden rastgele olarak seçilerek gönderilecek. Davet alırsanız eğer, forumlarda serüvenleriniz hakkında her şeyi öğrenmek, canlı akışlarınızı izlemek ve Necromancer'in karanlık güçlerini kullanırken yaşadığınız deneyimlerinizin ekran görüntülerini ve videolarını görmekten memnun oluruz.

    Necromancer ve Yama 2.6.0'ın diğer bölümlerinin hala geliştirildiğini unutmayın. Bu nedenle, kapalı beta içeriği değişebilir ve mutlaka son hali temsil etmez.

    Kapanış beta hakkında ek bilgi için, katılma ve sıkça sorulan soruların cevapları dahil olmak üzere aşağıda okuyabilirsiniz!

    Beta Teste Nasıl Başvurabilirim :

    Necromancer beta testine katılmak istiyorsanız, beta testini seçtiğinizden emin olmanız gerekir. Kaydolmak için, Hesap Yönetimi'ndeki Beta Profil Ayarları sayfanızı ziyaret etmeniz ve Beta Testleri altındaki Diablo kutusuna göz atmanız ve ardından Tercihleri Güncelle'yi tıklamanız yeterlidir. Kapalı beta programına katılabilmek için, Blizzard hesabınıza iyi bir şekilde bağlı (yani askıya alınmamış veya yasaklanmış) aktif bir Diablo III lisansına sahip olmalısınız.

    Necromancer Beta Test yakında


    Önemli Hatırlatma : Necromancer beta testini seçtiğinizde erişiminizin garantisi olmadığını (özellikle de kapalı beta davetiyemiz son derece sınırlı olduğundan), ancak en azından beta testine katılma şansınızı yarattığını bilmenizi isteriz.

    Necromancer Beta Test Soru ve Cevap :

    Beta testi katılımcıları, avuzdan nasıl seçilir?

    Beta test cihazları, sistem özelliklerine, oyun içi etkinliklere ve şans unsuru da dahil olmak üzere diğer faktörlere göre seçilir.

    Beta'ya seçildiğimi nasıl bileceğim?

    Necromancer beta testine katılmaya seçildiyseniz, e-posta yoluyla bir davetiye alacaksınız. Bu davet her zaman Blizzard hesabınızla ilişkili e-posta adresine gönderilecektir.

    Etkinliğe katılmanın yanı sıra beta'ya girmenin başka yolları olacak mı?

    İsteğe bağlı katılmaya ek olarak, topluluğun kilit üyelerini de duruma göre bireysel olarak davet ediyoruz (Twitch yayıncıları gibi). Bununla birlikte, Necromancer beta testine davetiyeler son derece sınırlı olacak

    Beta testine kaç oyuncu davet etmeyi planlıyorsunuz?

    Davet ettiğimiz oyuncuların sayısı test ihtiyaçlarımıza göre belirlenecek. İlk testten sonra daha fazla oyuncuya ihtiyacımız olduğunu belirlersek, daha fazla oyuncuyu davet edeceğiz.

    Beta'da hangi oyun içeriği kullanılabilir olacak?

    Katılmak isteyen oyuncular, Necromancer'ın becerileri ve yeteneklerinin yanı sıra diğer Patch 2.6.0 içeriğine de erişebilecek. Buna ek olarak, zaman zaman Necromancer'e özgü yeni Legendary ve Set öğeleri de eklenecektir. Yaklaşan yama notlarımız, nelerin dahil edildiğine ilişkin tüm ayrıntılara sahip olacak.

    Beta testi ne kadar sürecek?

    Beta testinin sonu için kesin bir tarih belirlemedik. Beta testi tamamlanmaya yaklaştığında katılımcılara bilgi vereceğiz.

    Açık beta olacak mı?

    Sadece kapalı olacak. Yani sadece davetlilere özel olacak.

    Bir NDA var mı?

    Necromancer beta testi için açıklama sözleşmesi (NDA) bulunmamaktadır. Ekran görüntüleri almak, oyun oturumlarınızı canlı yayınlamak ve geri bildirim videoları kaydetmek için bekliyoruz. Yine de, oyunun halen devam etmekte olan bir çalışma olduğunu ve hata, grafik hataları veya diğer sorunlarla karşılaştığınızda bizlere geri bildirimde bulunmanızı bekliyor olacağız.

    Mac kullanıcıları beta testine katılabilecek mi?

    Evet, Mac kullanıcıları Windows kullanıcılarıyla aynı anda beta sürümüne katılabilirler.

    kaynak: http://www.diablofanturkiye.com/duyurular/necromancer-beta-test-yakinda/







  • Ya oyunu kapat, destek vermeyeceğiz de yada diablo 4'ü çıkar. Ellem gullem edip duruyorlar.
  • Yayında PTR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: InsideR

    Yayında PTR

    WD'nin papucu dama diyelim :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratgencel


    quote:

    Orijinalden alıntı: InsideR

    Yayında PTR

    WD'nin papucu dama diyelim :D

    yaanı sonucta yenı bısey
    ama ben wd den zor vazgecerım gıbı :D
  • Monk gibi dashing strike koymuşlar 3-5 pet oldu bitti haa birde corpse explosion posion nova var gördüğüm.Wd version 2 işte
  • Adamlar skillerin resimlerine bile uğraşmamışlar yahu. Birazını monkun mantrasından birisini DH'ın rain of veng bilmem nesinden birisini wd'ın pasif skill resminden alıp koymuşlar chara.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Porno Graffiti

    Adamlar skillerin resimlerine bile uğraşmamışlar yahu. Birazını monkun mantrasından birisini DH'ın rain of veng bilmem nesinden birisini wd'ın pasif skill resminden alıp koymuşlar chara.

    Skill resimlerini geç adam tanıtım için video çekmiş alan büyülerinin runelerine bakıyor diyalog şu 'cold yapalım bakalım nasıl bir skill efekti olacak..... hmm aynı '




  • Oyun bitmiş 2-3 yıl önce herkes bırakmış daha yeni mi çıkartıyorlar necro yu
  • Ne zaman geliyor Necromancer. Hala bir haber yok. Bari betayı herkese açsalardı da deneseydik biraz.
  • yeni haberim oldu, indireyim oyunu, keşke druid'de gelse
  • Allah belanı versin Bilizzard!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 Haziran'da 15 eurodan çıkış yapıyormuş. Bana fiyat biraz fazla geldi.... Bliz yine Diablo II yi kullanarak parayı götürme peşinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.