Şimdi Ara

tatilsepeti.com sattığı tatil programının arkasında durmuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ailem Tatilsepeti.com' dan yaklaşık 2 ay önce 14-20.05.2017 tarihleri için 2 kişilik rezervasyon yaptırmıştır. Tatilsepeti.com bugün ailemi arayarak ilgili otelin açılış tarihinin 06.06.2017 olarak güncellendiğini bu nedenle başka bir tesise rezervasyon yapabileceklerini iletmişlerdir. Koca bir acente daha sattığı otelin açılış tarihe vakıf değil burası işbilmezlik. Sonrasında buradaki mağduriyeti gidermek için daha iyi şartlar sunmaları gerekirken rezervasyonu Gümbet Rexene oteli kaydırmayı teklif etmiştir. Gümbet' i bilen bilir aile için uygun olmayan oldukça kalitesiz otellerin olduğu bir bölgedir. Ayrıca ailemin rezervasyon yaptırdığı otelin geceliği 06.06.2017 tarihinde 201 TL iken teklif edilen otelin geceliği 70 TL' dir. Bu işin uyanıklık ya da daha doğrusu dolandırıcılık kısmı. Bir başka seçenek rezervasyonu iptal edelim 2 aydır kullandığınız parayı iade edelim ama uçak yanar.tatilsepeti.com sattığı tatil programının arkasında durmuyortatilsepeti.com sattığı tatil programının arkasında durmuyor



  • Booking.com kapandı bunlarada fırsat doğdu işte.. Ülkemizin acentası bizi yiyor arkadaş.
  • İnsanlar yılda bir kez tatil yapacaklar böyle uyanık ve iş ahlakına sahip olmayan firmalar paralarını iç etmek için uğraşacak. Ne yazık ki kuralsızlık, adalete ulaşmanın zor olması bunun temel sebebi.
  • Rezaletten 2. Perde

    "Daha önce 06.04.2017 tarihinde açmış olduğum şikayet kaydı sonucu Gümbet dışında farklı bir otelde rezervasyon yaptırabildik. Bu süreç yaklaşık 4 - 5 gün ve defalarca telefon görüşmesine mal oldu. Lakin Tatilsepeti.com adlı ne sattığını bilmeyen kurum dün yine pişkin pişkin arayarak bu otelinde açılmayacağını ve rezervasyonun Gümbet' e alınacağı belirttiler. Buna itiraz ettiğimizde ise kendi suçları olmadığı vb. şeyler geveleyerek isterseniz fark ile başka otele geçin ya da burayı kabul edin biz ne yapalım deme pişkinliğini gösterdiler. Ailem daha fazla gerilmek istemediğinden ve artık hevesleri kaçtığı için firmanın teklifini kabul etti. Ancak herkes bilsin bu firma edimlerini yerine getirmeyen sorumluluktan kaçan müşteri mağduriyetinin tavan yaptığı bir firmadır. Kesinlikle süreç nitelikli dolandırıcılık olup asla paranızı kaptırmayınız. Benden söylemesi."
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.