Şimdi Ara

Spora Başlayıp Göbek Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 ay kadar önce 183 boy ve 69 kiloydum ve spora başladım. Sabahları 5 yumurta beyazı en az 2-3 sarısı yiyorum. Peynir tereyağı zeytin bal falan. Çay içmiyorum. Diğer öğünlerde evde ne varsa + yoğurt ayran falan içiyorum. Ek olarak muz+ 1 meyve yiyorum ve yulaf+cicibebe+süt karıştırıp günde 2 kere yiyorum. Birde bir avuç dolusu fıstık ya da leblebi yiyorum. 1 ayda 6-7 kilo aldım dün ölçtüm ve 76 idim. Sorunum şu iştahım açıldı bu beslenme ile gidiyorum sorunum yok zorlanmıyorum ama göbeğim çıktı. Vücut olarak büyüdüm iyice tişörtlere falan oturuyorum artık. Tek sorun göbek. Ben yavaş yavaş alırım göbek yapmam derken (hiç göbeğim olmamıştı hep zayıftım bu ilk ) belirgin şekilde göbeğim oldu. Hocama söyledim mekiklere başlarız ve 80 civarına gel o zaman bakarız dedi galiba kardiyo falan yaptırıcak anlatmadı henüz. Bu durumu yaşayan var mı? Göbekten korkardım göbeğim çıktı. :D Erir mi bu ne olur ne yapmalıyım siz ne diyorsunuz tecrübeli arkadaşlar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1man1 -- 5 Nisan 2017; 21:43:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhabalar
    tecrübeleri değilim ama mantık bazında konuşalım..
    Güzel şekilde besleniyorsunuz..Ve ardından spora gidiyorsunuz o yediklerinizin belirli kısmını yakıyorsunuz ki ister istemez göbek oluşmuş..
    Bana kalırsa.. biraz daha az beslenip.. aynı şekilde spor programına devam etmeniz..
    ya da
    yine aynı şekilde beslenip spor programınızı biraz daha yoğun kıvama getirmeniz.yenilen ile yakılan arasında denge bozulunca böyle sorunlar çıkabiliyor..
  • Birden çok yemeye başlayınca oldu sanırım. Yavaş yavaş alsaydım olmazdı. Daha az beslenip devam etmeyi düşünüyorum. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.