Şimdi Ara

Call of Duty: WWII ( Xbox )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Söylenti: ‘Call of Duty: WWII’ Sızdırıldı





    Call of Duty: WWII  ( Xbox )



    “TheFamilyVideoGamers” adlı bir YouTuber, 2017'de çıkış yapacak olan Call of Duty'nin pazarlama kısmına yönelik olduğu iddia edilen bazı sanatsal çalışmaları ortaya çıkardı.

    Bu sızdırılan görsel ve kutu tasarımları da yeni Call of Duty oyunun İkinci Dünya Savaşı'nda geçeceğini ve oyunun isminin ise ‘Call of Duty: WWII’ olacağını gösteriyor.

    Activision tarafından bu habere yönelik bir doğrulama gelmedi.

    Activision, geçtiğimiz ay finansal raporlarını paylaştığı konferans esnasında 2017 senesinde sunulacak Call of Duty oyununun Sledgehammer Games tarafından geliştirilmekte olduğunu açıklamıştı. Ayrıca yeni Call of Duty oyununun seriyi köklerine döndüreceği ve oyunda geleneksel savaş sisteminin bulunacağı da belirtilmişti.



    Bsc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 28 Mart 2017; 22:59:3 >







  • Uçma kaçma olmayacağına sevindim ama AW gibi bir oyunu yapan firmaya pek güvenim kalmadı. Umarım sağlam bir oyun yaparlarda güven tazelerler.
  • Soylenti ama gercek nerdeyse.iw yi sizdiranlar kaynak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoD serisi ne zaman gelecek temasına geçti o zaman bitti ve en sonunda kafaları dank etti. Dünya savaşı yada günümüzde geçen savaşları konu alsınlar. Efsane karakterler sunsunlar bizlere.
  • Yapılsa hiç fena olmaz. Adamlar tutturdular bir exo suit uçan kaçanın haddi hesabı yok, yaptıkları hatanın ispatı olucağı için Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ı tek satışa da çıkarmıyorlar. Umarım artık bu tarz girişimlerle eski tarzını ve oyun zevkini sunucak oyunlar çıkarırlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darknuit -- 27 Mart 2017; 23:1:20 >
  • http://www.ntv.com.tr/galeri/teknoloji/call-ofdutyden-2nci-dunyasavasisurprizi,sEOvSEcCSU2_jFxPkXOOxw/kWugPgbQFU6Us_f_i8Z14Q

    ntv haberini yapmış,ya bunların aklı başına gelmemiştir bf1 çıktı diye böyle bir hamle geliyordur ancak
  • Firmaya guvenim kalmadi. WWII olmasi iyi, ama icerik cok onemli.. AW, BO3, IW oyunlarini gormeden once bu oyunu tanitsalardi cok sevinirdim. Simdi suphe ile yaklasiyorum ne yalan soyleyim..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Bende öyleyim hocam. Bekleyip trailer'ları falan izleyip çıktıktan sonrada yorumlara göre hareket etmek en iyisi.
  • Nerde o eski codlar.yeni oyunlarda gelecek temasini gectim vurus hissi gitmis silah mi kullaniyoruz su tabancasi ki belli degil.bedavayken indirip denemistim indordigim 60 gb a acıdım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ign ve eurogamer onaylamis oyunun adi da wwii

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IamxMSFT kullanıcısına yanıt
    İnşallah bizler yanılırız ve o eski Cod atmosferi geri döner. Multiplayer moduda adam edilirse uzun süre oynatır kendini.
  • 2.Dünya Savaşı teması konusunda geç bile kalınmıştı bence.Bir dönem 2.Dünya Savaşı konusu çok fazla işlendiği için oyuncular tarafından eleştirilmiş,modern savaşlar furyası başlamıştı.Şimdi de aynı şey modern savaşların başına gelmiş olacak ki insanlar bu tema altında çıkan ve giderek bilimkurguya doğru kayan seriyi artık itici bulmaya başladı.Umarım eski atmosferi yansıtabilecek bir yapım çıkarabilirler.
  • Achievement Hunter kullanıcısına yanıt
    Cod markası altında uzun bir süre gelecekte geçen savaşları göremeyeceğiz. WW'dan başlayıp yavaş yavaş günümüz savaşlarına geleceklerdir.
  • Eurogamer: Bu Yılki COD Oyunu "Call of Duty: WW2" Olacak


    Geçtiğimiz hafta sonu “TheFamilyVideoGamers” adlı bir YouTuber yeni Call of Duty'nin Call of Duty: WW2 olacağını sızdırmıştı. Bugün de sızdırılan haberi destekleyen bir rapor paylaşıldı.

    Oyun basının en önemli sitelerinden birisi olan Eurogamer kendi kaynaklarından edindiği bilgiler sonucu bu yıl çıkış yapacak Call of Duty oyununun isminin "Call of Duty: WW2" olacağını doğruladı.

    Activision henüz "Call of Duty: WW2" hakkında bir doğrulama veya yalanlama yapmadı.

    Activision, geçtiğimiz ay finansal raporlarını paylaştığı konferans esnasında 2017 senesinde sunulacak Call of Duty oyununun Sledgehammer Games tarafından geliştirilmekte olduğunu açıklamıştı. (Sledgehammer Games daha öncesinde Call of Duty: Advanced Warfare'i geliştirmiş ve Call of Duty: Modern Warfare 3'te de ortak geliştirici olarak yer almıştı.)

    Ayrıca yeni Call of Duty oyununun seriyi köklerine döndüreceği ve oyunda geleneksel savaş sisteminin bulunacağı da Activision tarafından belirtilmişti.




  • Söylenti: Call of Duty: WW2 Çıkış Tarihi Sızdırıldı



    Activision'ın bu yıl sunacağı ve söylentilere göre de İkinci Dünya Savaşı'nda geçecek yeni Call of Duty oyunu Call of Duty: WW2'nin çıkış tarihi sızdırıldı.

    Sızdırılan postere göre de Call of Duty: WW2, 3 Kasım tarihinde çıkış yapacak.

    Ayrıca sızdırılan posterde PlayStation 4 kullanıcılarının DLC haritalarına 30 gün önceden erişim sağlayabileceği de belirtiliyor.. “PlayStation® Exclusive — Play DLC Map Packs 30 Days Early.”

    Sledgehammer Games tarafından geliştirilmekte olan yeni Call of Duty oyunu hakkında henüz herhangi bir resmi duyuru yapılmadı.
  • Teknolojide geriye sardiysalar nihayet anlamislardir robotlari sevmedigimizi :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tema olarak geçmişe döndüler ama mekanik olarak günümüz COD'larındaki hapşırınc kill aldığımız casual yapıyı kullanacaklardır , Cod 2 zamanındaki oynanışın geleceğini sanmıyorum.
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Trailer tek kelime ile mükemmel. Gameplay videolarda düşmeye başlasada keyfimiz iyice yerine gelse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.