Şimdi Ara

Lg, Samsung neden G-sync ve yüksek yenileme hızlı monitör üretmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar soru net, bilen var mı? Neden biz kullanıcılar AU Optronics'in ürettiği dandik ötesi panelleri kullanan 3. sınıf Asus, Acer, Aoc ve ViewSonic gibi firmaların elinde ışık sızması, uniformity, Ips Glow tarzı sorunlarla boğuşup duruyoruz?

    Adamların elinde bunu üretecek teknoloji mi yok anlamıyorum gerçekten? 60Hz'in üzerinde ya da Freesync dışında monitörleri yok resmen Lg ya da Samsung'un... Muhakkak bir nedeni olmalı, anlayamıyorum??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • en büyük nedeni şu dostum

    gsync'nin maliyeti fazla, nvidia gsync için 200 dolar talep ediyor dolayısıyla da samsung, lg gibi öncü panel ve monitör üreten bu firmalar bu durumdan ötürü gsync olayına karşı frene basıyor en büyük rakibi amd ise bu teknolojiyi ücretsiz sunuyor dolayısıyla ilk onunla anlaşıyor ve freesync özelliğini monitörlerine ekliyor.

    samsung'un 144 hz monitörü var yeni çıktı sayılır özellikle gaming sınıfına yeni ürünler bundan sonra samsung tarafından gelecektir. freesync destekli curved olarak piyasada şu an var, gsync li malesef yok yukarıdaki malum sebeplerden ötürü ama bu yıl içinde gelebilir. samsung tr yetkilisi söylemişti. lg'nin böyle bir planı var mı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.