Şimdi Ara

Forum Dh'daki netleri gördükten sonra...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çevremden sınav gerçekten zordu, ygs tarihinde görülmemişti, denemelerde 150 neti görmeme rağmen bu sınavda 130'u anca geçtim, sıralamalar 2015-2014 arası gelir gibi yorumları duyup kendi adıma ilk 8k beklerken, forum dh'daki netleri gördüm...
    https://www.youtube.com/watch?v=NYJ2w82WifU

    0.25'dan 0.28'e kadar olan değişim beni temsil ediyor...

    Sorum şu, konu tamamen amaçsız olmasın diye,
    Bu netlerin yüzde kaçı sıkış yüzde kaçı gerçektir?







  • Özellikle bir tahmin konusunda sayfalarca mesajın hepsi +130 net. Bende mezuna kaldım. Geçen yıl ile aynı yaptım neredeyse. 120 küsür felan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben baya yeniyim buralarda ondan once forumlara falan bakardim millet napiyo napmis falan diye ama su son siralama konusunda sonlara dogru iyice arttilar bence 2014 cevresinde olur ya siralamalar yani bu asiri netler falan troll gibi geliyo bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yılki sınavı inceledim girmeden önce de sonra da, o sınavla aynı yapabilmiş olmak ilerlediğinizi gösterir bence, sıralamalarda yine farkınızı göstereceğinizi umuyorum.


    . Bence de ya troll ya da şişirmedir, kimisi sadece şüphe ettiklerine bakıp söylüyor sanırım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 335577 -- 23 Mart 2017; 18:14:20 >
  • Ya felaket gelecek ya da cok iyi. Troller yuzunden hic bir sey anlasimiyor su anda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niyetim gerçekten çıkarım yapmak değil 30k da olsa 10k da olsa lys ye aynı derecede çalışırım, çalışıyorum. Ama açıklandığı gün sürprizle karşılaşıp moral bozarsam birkaç gün kayıp demek benim için kendime gelemiyorum açıkçası. Bu arkadaşlar sağolsun ya çok sevineceğim ya yıkılacağım anlaması zor.
  • Takma kafana. Geçen sene buralarda hep tarihin en kolay ygs sınavı diye başlıklar açılıyordu. Çevrem de öyleydi. Herkes uçmuştu.



    Bu sene ilk önce sınavdan hemen sonra herkes ağladı sonradan troller kolay vs. diye zırvalamaya başladı. Ama yine çevreme bakıyorum reelde neredeyse herkes düşürmüş netini. Bir konumda yazmıştım geçen seneki sınavda 10 bindeki arkadaşım 100 soru işaretleyememiş bu sınavda. Çok zordu diyor. Yani anlayacağın sakin kafa ile ilgili de değil. Eminim birçok kişinin çevresi bu şekilde. Ben eminim ki sıralamalar 2016 dan iyi gelecek hatta sürprizler bile olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bence de 2016dan iyi gelmesi kesin ama 2014un yada 2015in neresinde olur acaba oralars ne kadar olur ya da 2014 kadar bile mi olmaz acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınava ilk girişim olduğundan tecrübeli sayılmam sistem analizi konusunda,forumu ygs den sonra kullanmaya başladım birkaç tecrübeli kişiye bakıp vizyonumu genişletmek adına. O yüzden çok yorum yapamıyorum neye benzediğini bile bilmediğim sınava benzeyip benzemeyecek mi diye.
    Yorumlardan çıkardığım şu ama, 2015 sınavı 2017'nin uzun paragrafları olan versiyonu, buna dayanarak 2015'ten biraz daha kötü 2016 'dan biraz daha iyi sıralama gelecek diyorlar, mantıklı bu yorum.
  • Hocam 2015te 2k olan adam ayni netle 2016da 12k 13k falan eder sanirim



    Ben mezunum 98liyim simdiye kadarki ygslerin hepsini de evde cozdum tabiki sinav anindaki gibi olmuyor ama az cok fikir sahibi oldugumu dusunuyorum ve bunlar isiginda bence sinav 2014e baya yakin gelecek 2014un 16a yakin tarafinda mi 15 e yakin tarafinda mi olur bilemiyorum ama oyle dusunuyorumki coook buyuk ihtimalle sinavin siralamalari 2016 gibi olmayacak biraz daha kotu flaan da olmayacak bence en kotu 14 16 tam ortasi seklinde olur diye dusunuyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takma kafana hocam geçen yılda ygs tarihinin en kolay sınavı diyorlardı herkes 130 140 yapıyordu sözde.... HEPSİ HAKLİYMİŞ O SIRALAMALAR NEYDİ ÖYLE GEÇEN YIL
  • DonOctovia D kullanıcısına yanıt
  • Hocam ben troll olduğunu sanmıyorum.Cidden iyi netler var.

    2016 is coming
  • burası dh beyler burda ilk 100 e 300 kişi girer...
  • Denemelerde geçtiğim kişiler bile rahat ilk 5k dayım diye dolaşıyor , burası da eklenince iyice moralim bozuldu. Ne kadar çok 32-37 arası matematik neti olan varmış. En çok o dokunuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 335577 -- 23 Mart 2017; 19:33:37 >
  • Ne netleri hangi konudan bahsediyorsunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.