Şimdi Ara

STADYUMUN TABELASI NEDEN SÖKÜLDÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Denizli Atatürk Stadyumu’nun tabelasının dün akşam saatlerinden kaldırılması kent sakinlerinin tepkisine neden oldu. Yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kente gelmesi için yapılan hazırlıklar sürerken tabelanın neden kaldırıldığı ise merak konusu oldu.

    STADYUMUN TABELASI NEDEN SÖKÜLDÜ?

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Denizli’de yapılacak toplu açılış törenine katılacak ve referandumda “Evet” mesajı verecek. Erdoğan’ın kente gelişi için hazırlıklar sürüyor.

    Denizli’deki dikkat çeken hazırlıkların sürdüğü sırada dün akşam saatlerinde hiç beklenmedik bir karar ile Denizli Atatürk Stadyumu’nun tabelasının sökülmesi kent sakinlerinin rahatsız olmasına neden oldu. Edindiği bilgiye göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın helikopterle stada inme ihtimali bulunuyor. Eğer Erdoğan stadyuma helikopterle inerse, Cumhurbaşkanlığı’na ait otobüsle stadyumdan çıkacak. Yetkililer ise Erdoğan’ın otobüsünün sığmama ihtimali gerekçe göstererek Atatürk Stadyumu tabelasını kaldırdı. Tabela dün gece sökülerek götürüldü.

    Tabelanın kaldırılmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar, tabelanın stadyumun hemen dışında olduğunu hatırlatarak, otobüs sığmasa dahi birkaç adımlık yürüyüşle otobüse ulaşılabileceğini, bunun için Atatürk Stadyumu tabelasının sökülmesinin yanlış olduğunu vurguladı.

    VALİLİKTEN AÇIKLAMA
    Denizli Valiliği de tepkiler üzerine yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, takın ziyaret sonrası yerine konulacağı yinelendi:
    Bugün bazı internet haber sitelerinde çıkan Denizli Atatürk Stadyumunda ‘Atatürk Stadyumu’ tabelasının kaldırılması ile ilgili haberlerle ilgili yanlış bilgilendirmenin düzeltilmesi hususunda aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.
    Söz konusu tabela; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 24.03.2017 Cuma günü bir dizi açılışlarda bulunmak üzere ilimiz ziyareti sırasında, İlimiz içinde seyahat edeceği otobüsün stadyum içerisine girmesine engel teşkil eden tabela geçici süreyle kaldırılmıştır. Tabela, Sayın Cumhurbaşkanımızın Denizli ziyareti sonunda tekrar yerine konulacaktır.

    SOSYAL MEDYADAN GELEN BAZI YORUMLAR İSE ŞU ŞEKİLDE:

    STADYUMUN TABELASI NEDEN SÖKÜLDÜ?
    STADYUMUN TABELASI NEDEN SÖKÜLDÜ?
    STADYUMUN TABELASI NEDEN SÖKÜLDÜ?
    STADYUMUN TABELASI NEDEN SÖKÜLDÜ?
    STADYUMUN TABELASI NEDEN SÖKÜLDÜ?

    Kaynak:http://habercikus.com/stadyumun-tabelasi-neden-sokuldu/







  • Diyarbakırdan Ne mutlu türküm diyene yazılı tabela söküldü. Bu ne ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ataturkle rekabet edecek ne var ben anlamıyorum ki ataturk kurucu sadece kabul edilemez mi yani onun yerine oynayamazsın ki olmaz
  • Bu ülkede AKP iktidarında Türkiye Cumhuriyeti yazıları devlet kurumlarından söküldü.

    Evet'çi arkadaşlara duyurulur!

    STADYUMUN TABELASI NEDEN SÖKÜLDÜ?


    STADYUMUN TABELASI NEDEN SÖKÜLDÜ?




  • Bunlar önemsiz şeyler bu ülke akp hdp çözüm süreci ortaklığında Turk bayrağının tahrik unsuru sayilarak kaldırıldığını gördü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RevO_

    Denizli adamsa sokaga cikar gomer protestoyu.

    Ama sanmam.



    Denizlide yaşıyorum. Burda öyle etliye sütlüye karışacak adamlar yok. Gerçi gençlerde iş var Nihat Zeybekçiyi yuhalamışlardı. 19 Mayıs'da konserde çıkıp akp, din propagandası yapmıştı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

    Bunlar önemsiz şeyler bu ülke akp hdp çözüm süreci ortaklığında Turk bayrağının tahrik unsuru sayilarak kaldırıldığını gördü.

    Türk, Türkiye bayrağı denmesin, Demirtaş'ın dediği gibi devlet bayrağı densin diyenler hala Akp'nin kanallarında siyaset programlarında bir şeyler anlatıyor... Ama sorsan hepsi milleyetçi şuanda
  • Allah aşkına birisi izah etsin yahu... Denizlispor maç yapacağı zaman stada gelecek iki takım acaba stada ne ile geliyor ? Taksiyle, Doble ile servisle falan mı geliniyor stada da Cumhurbaşkanının otobüsü için o tabela oradan sığmayacak diye sökülüyor. Ayrıca stadyumların araç girişi ayrıdır taraftar ve protokol girişleri ayrıdır; stadın araç girişinden giriş çıkış yapamayıp illa oradan çıkması için gerekçe nedir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kraven

    Allah aşkına birisi izah etsin yahu... Denizlispor maç yapacağı zaman stada gelecek iki takım acaba stada ne ile geliyor ? Taksiyle, Doble ile servisle falan mı geliniyor stada da Cumhurbaşkanının otobüsü için o tabela oradan sığmayacak diye sökülüyor. Ayrıca stadyumların araç girişi ayrıdır taraftar ve protokol girişleri ayrıdır; stadın araç girişinden giriş çıkış yapamayıp illa oradan çıkması için gerekçe nedir ?

    Yalan dolan dostum. O tabela bulutlara daha yakındır yere olduğundan. Yok otobüsmüş bilmem neymiş. Bi halt yediler sonra baktılar tepki geldi hemen düzelttiler.
  • neyse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 24 Mart 2017; 11:46:46 >
  • Acaba adimizi Turkiye Arap Cumhuriyeti diye mi degistirsek? Baksana bazilarinin T.C ile Ataturk ile bitmeyen sorunlari var.
    Derdiniz nedir be arkadas? Ulkenin kurucusu diye Recep tayyip Erdogan olsun mu istiyorsunuz?
    Açik açik söylensede ona göre bu halkda neyin ne oldugunu görse. Kaçak göçek yapmak nedir?
    Eminim bundan Cumhurbaskaninda haberi yoktur. Hep yalakacilik . Ulan ne milletiz. Bunu yapan belediye reisi veya vali ne ise. Derdiniz nedir? Her gün problem her gun yalakaligin zirvaligi. Dogru adam olmak bu kadar zor mudur?
    Resmen midem bulandi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2000watts -- 24 Mart 2017; 11:4:51 >
  • Atatürk alerjileri var. Cumhuriyeti kurmayıp iç Anadolu'da saltanat devam etseydi çok mutlu olacaklardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.