Şimdi Ara

Zalman psu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba imzamdaki sistemi kullanıyorum powerda şöyle bir sorunum var elektrik gittiğinde pc açınca açar gibi olup kendini kapatıp 2 sn ye sonra açılıyor ama bios restart sistemim yeni test etmek için direk fişi çektiğimde bazen hiç açılmıyor anakarta güç geliyor ama açmıyor bunu eski sistemimdede böyleydi psu 24 pinde sorun olduğunu düşünmeye başladım acaba böyle bir sorun yaşayanlar varmı sizin tavsiyeniz nedir? şunuda belirteyim şuanda başka bir powerım yok deneme şansımda yok :(
    bu arada Seasonic 850W 80+GOLD X-850 almayı düşünüyorum sizce nasıldır ?



  • Açılmıyor derken kasa çalisiyor. Kass Isiklari yaniyor. Sesler var fakat ekrana görüntü gelmiyor. Doğru mudur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır anakartta ışık yanıyor güç geldiğine dair ama açmıyor belli bir zaman sonra açılıyor
  • Bu tür durumlarda tüm kabloları söküp, tozunu baştan aşağı silmeni. Tekrar takip denemeni istiyorum. Ayni sorun bende de vardi. Psu kablolari ve anakart tozlanmasi deforme oluşu yapıyor. Anakarta elektrik ulaşıyorsa anakart devreye geç giriyor olabilir. Aynisi bende vardi. Anakart ile cözmüstum. Ama ptofrsyonel sekilde incelemeden gözümle görmeden ancak anakarta suç bulabilirim. Bağlantılari iyice kontrol edip, tozdan arindirip sıkı birsekilde oturtup tekrar dener misin. Anakart ve psu bağlantilari önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu sistem bunu yapar, benimkisi de bazen yapıyor, önce açılıyormuş gibi her şey çalışır fanlar döner ama bir iki saniye sonra kapanır sonra tekrar açılır. Kimse net bir çözüm bulamıyor. Siz yine de bios'u sıfırlamayı deneyin.
  • BloomEsk kullanıcısına yanıt
    sistemi yeni topladım ama psu yeni değil kablolara ve pinleri gözden geçiririm
  • nacker kullanıcısına yanıt
    evet ama o şekilde olunca bios reset oluyor bu biraz can sıkıyor ama mesela enerjiyi direk kesiyorum takıyorum fişe bu sefer hiç açmıyor sizdede bu şekilde oluyormu ?
  • antired kullanıcısına yanıt
    Bios pilini değiştirdiniz mi?
  • Merhaba öncelikle geçmiş olsun Söz konusu sorunla ilgili bilgi sahibi değilim Güç Kaynağı ile alakalı yazıyorum Seasonic iyi bir Güç Kaynağı'dır Ancak Güç Kaynağına bakan servis ile ilgili vakti zamanında pek iyi duyumlarım olmadı Eğer hala değişmedi ise AKORTEK bakıyor Teknobiyotik adlı sitede kendilerine ait diye biliyorum Gerçi Türkiye'de bu işi hakkıyla servis anlamında yapan pek de bir firma olduğu söylenemez Ancak ben bütçenize de uyarsa güç kaynağınızı inventus'tan satın almanızı öneririm Bir sorun olursa da ellerinden gelen her türlü yardımı yapacaklardır Bilginize Bu arada arkadaşların önerilerini yerine getirin Eğer sorun düzelmezse isterseniz parça değiştirerek ya da bir yakınınızda benzer parça veya elinizde yedek parça var ise onlar ile deneyerek sorununu hangi parçada olduğunu bulup ondan sonra ürün satın alın ki mağdur olmayın Sorununuzun çözülmesi dileğiyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 24 Mart 2017; 16:57:52 >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    değiştirdim ama ne zaman yapacağı hiç belli olmuyor bazen yapıyor bazen hiç yapmıyor
  • RocheBobois kullanıcısına yanıt
    teşekkürler aynen maalesef bakım konusu ülkemizde sıkıntı inventusu bende beğeniyorum ama orada fazla seçenek yok yinede biryerlerden psu bulup test edeceğiz anlaşılan
  • antired kullanıcısına yanıt
    Rica ederim,iyi günler,iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.