Şimdi Ara

casper para iade lutfen yardimci olun !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,
    Ben 5 ay once casper marka bir bilgisayar aldim (alacaksaniz vazgecin) arkadaslar sistem 2gb ekran karti 4gb ram 3.2 ghz vs. Gta 5 i kaldirabilecek bir sistem ancak gta 4 te en dusuk grafikte bile kasiyor.once garantiye verip gelen sonucla tuketici hakem heyetine vermeyi dusundum ancak kirilip geldigini beya para istediklerini soyluyorlar bende size sorayim dedim basindan boyle bir olay gecmis olanlar veya tecrubeli arkadaslar cevap verirlerse cok mutlu olurum sizce kullanmaya devam mi ediyim yoksa yasal yolda hakkim varmi eger parayi geei alabilme sansim varsa o daha iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ürün alındığı tarihden itibaren 1 yıl içinde 4 kez , garanti süresi boyunca 6 kez arızalanmadıkça veya gizli ayıp ortaya çıkmadıkça kafana göre ürün iade edemezsin. Ya öyle kullanacaksın yada yok pahasına elinden çıkaracaksın. Sen zaten hatayı casper alarak yapmışsın bundan sonra sana düşen çevreni ikaz etmek.
  • konuyu tek başlık üzerinde devam et. Hazır kasada 1600TL'lik cihazda gta oynayamazsin. Ekran kartını değiştir. R5 230 giriş seviye bir karttir. Yapacak bişey yok. Bilinçsiz ürün alırsan başına böyle durumlar gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.