Şimdi Ara

TRAMER SORGULAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün araç muayenesine gittim ve bir müsteri ile orada çalışan görevli arasında geçen bir diyaloğa kulak misafiri oldum. Artık tramer sorgulamasında aracın kilometre bilgisi görünmeyecekmiş ve bu kilometre bilgisi hiç bir şekilde de öğrenileyemecekmiş çünkü görevli çoçuk da bunu tasdik edip, evet görülemeyecek çünkü bizim ekranlarımızda da bu kilometre bilgisine erişimi kapattılar, biz de hiç bir şekilde göremiyoruz dedi.

    Bunun aslı var mı yoksa ben mi yanlış anladım? Eğer doğruysa bunun mantığı ve sebebi ne? Kilometre düşürme sahtekarlığı yapanların önü tamamen açılmayacak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sen kilometre işini falan geç adamlar pert aracı yaptırıp hasarını siliyor. Sonra yüksek fiyatla satıyor. Buna ne diyeceksin? Sıfır araba almak gerekiyor bu devirde ama para yok doğru düzgün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

    Sen kilometre işini falan geç adamlar pert aracı yaptırıp hasarını siliyor. Sonra yüksek fiyatla satıyor. Buna ne diyeceksin? Sıfır araba almak gerekiyor bu devirde ama para yok doğru düzgün.

    Pert kaydı sildirme olayını zaten aklım almıyor. Hocam sifir arabayı nasıl alacaksın? Adamlar bildiğn renault symbolün en dolusunu 83 bine satıyolar. Bu nasıl bi saçmalık anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeanne dArc kullanıcısına yanıt
    Zaten benimde alacak halim yok nede aileme alın diyebilirim. Lafta kalıyor sıfır araba diye işte.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.