Şimdi Ara

Bisiklet disk fren-v fren varki ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar 500 TL bütçe ile dağ bisikleti almayı düşünüyorum. ümit blackrider modelini çok beğendim ve almayı düşünüyorum ancak disk fren var ve gördüğüm kadarıyla tavsiye edilmiyor tavsiye edilmiyor ama hiçbir forumda doğru düzgün bir sebep söylenmemiş karmakarışık anlatmışlar arkadaşlar blackrider in v fren modeli yok ama bisiklet aşırı derecede hoşuma gitti disk frenli olduğu içinde biraz tereddütluyum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında yardımcı olursanız çok makbule geçer iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bahsettigin modeli arastirmadim ama biz de iki haftaonce soprano aldik umit in. ozellikle disk almadik cunku bende sp devardi diskli sadece hidrolik disklerin takimina 270 euro odemistim. ucuz disk insana sac yoldurtur. omru az sesi cok ve kalitesi zayif olur. hidrolik olmadiktan sonra disk tavsiye etmem dagin basinda birakir adami yolda. elinden sök tak balata degistir isleri gelmiyorsa hic bulasma. vbrake clasiktir ama basittir. ve tabi ki ucuz da parcasi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz doğru olabilir elimden o tür işler gelebilir teknik servisciyim ancak balata dediğiniz olay sürekli bitermi bozulur mu çünkü v frenden usandım artık ve o bisiklet aşırı derecede hoşuma gitti haftaya almayı düşünüyorum biraz araştırıp özelliklere bakıp 480 TL ye degermi almalimiyim açıkca anlatırsan çok iyi olur disk fren çok hoşuma gidiyor ancak hidrolik. Disk frenli bisikletler çok pahalı bu standart disk frenin balata ömrü balata fiyatı falan nedir pek anlamam yardımcı olursanız çok makbule geçer bu arada sesi çok derken neyden bahsettiniz sesmi yapıyor disk fren ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fönix0526 -- 20 Mart 2017; 18:48:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fönix0526

    Dediğiniz doğru olabilir elimden o tür işler gelebilir teknik servisciyim ancak balata dediğiniz olay sürekli bitermi bozulur mu çünkü v frenden usandım artık ve o bisiklet aşırı derecede hoşuma gitti haftaya almayı düşünüyorum biraz araştırıp özelliklere bakıp 480 TL ye degermi almalimiyim açıkca anlatırsan çok iyi olur disk fren çok hoşuma gidiyor ancak hidrolik. Disk frenli bisikletler çok pahalı bu standart disk frenin balata ömrü balata fiyatı falan nedir pek anlamam yardımcı olursanız çok makbule geçer bu arada sesi çok derken neyden bahsettiniz sesmi yapıyor disk fren ?

    Kullanımına bağlı olarak değişir balata ömrü. Ama normal bir balata standart yani çin malı balata çin malı v brake ile benzer ömürler sergiler. Ben v brake benzeri bi sistem kullanıyorum shimano nun 105 serisi (yol bisikletimde) 10 yıldır aynı bapuçlar :)

    Herşey paraya bakıyor ama amdem v brake den skıldım dıyorsun giriş yap disk alemine :)




  • Şuana kadar çok nadir pabuç değiştirdim v frende (pabuç çocukluktan kalma terim dilimde :D) eğer disk frende De öyle uzun sürede olacaksa ben razıyım ve bu ses olayı nedir disk.frendeki hocam nasıl bir ses yapıyor rahatsız edici mı sürekli mı yapıyor nedendir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fönix0526

    Şuana kadar çok nadir pabuç değiştirdim v frende (pabuç çocukluktan kalma terim dilimde :D) eğer disk frende De öyle uzun sürede olacaksa ben razıyım ve bu ses olayı nedir disk.frendeki hocam nasıl bir ses yapıyor rahatsız edici mı sürekli mı yapıyor nedendir

    cocuklugun falan goremezsın ya her gun kullanıyosan kalıtesıne göre bı kac ay gıder belkı bı ay kullanım agresıflıgıne baglı.

    Ses mekanik bir ses tarifi zor şunun gıbı bunun gıbı bır ses demek zor belkı ytube de vardır orneklerı. Surerken rahatsız etmez cunku bı sürtme vs yok fren kullandıgınızda bı kac sanıyelık bı ses cıakr ben aksine seviyorum o sesi.
  • Hidrolik değilse kesinlikle disk frene bulaşmayın diyolar son noktayı koymak üzere bildiğim kadarıyla bu hidrolik değil normal disk fren almadan önce başka tavsiyeniz varmi alayım mı degermi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fönix0526

    Hidrolik değilse kesinlikle disk frene bulaşmayın diyolar son noktayı koymak üzere bildiğim kadarıyla bu hidrolik değil normal disk fren almadan önce başka tavsiyeniz varmi alayım mı degermi

    yanı haklılar balataları cok cabuk yıpranıyor bı balata 30 tl falan normali. hıdrolık degıldır hıdrolıgın kendısı zaten bız 250 kusu euroya almsıtık. sımdıkı fıyatı farklı olabilir. v brake basit ama etkılı bır sıstem yıne de dısklı olması hem gorunum hem stıl acısından onemlı. dısklı catıya ıstersen v brake takarsın ama v brakelı catıya dısk takamazsın onu da goz onune al. karar senın hangısı hosuna gıderse.
  • Disk frenli bisikletler hep hayalim olmuştur çocukluktan beri şimdi orta bir fiyata da gorunce dayanamadım kafaya koydum blackrider i yardımların için teşekkürler hocam madem alınabilir haftaya bende inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fönix0526

    Disk frenli bisikletler hep hayalim olmuştur çocukluktan beri şimdi orta bir fiyata da gorunce dayanamadım kafaya koydum blackrider i yardımların için teşekkürler hocam madem alınabilir haftaya bende inşallah

    valla hayalınse al gec takma kafana masrafını falan. hayata bı kere gelıyoruz. hayırlı olsun. ve rıca ederım yardımım dokunduysa.
  • Teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.