Şimdi Ara

Matrix efsanesi beyaz perdeye geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Matrix efsanesi beyaz perdeye geri dönüyor
    Sinema tarihinin en sevilen serileri arasında yer alan Matrix, beyaz perdeye geri dönüyor. Serinin haklarını elinde bulunduran Warner Bros, yeni bir Matrix filmi için hazırlıklara başladı. 1999 - 2003 yılları arasında vizyona giren 3 filmi ile dünya genelinde 1.8 milyar dolar gişe hasılatı yapan Matrix serisini devam ettirmek isteyen stüdyo, seriyi canlandırmanın yolunu bulmak için yeni bir yazar ekibi topluyor.
     
    Yeni Matrix filmini kaleme alması için adı geçen isimlerin başında X-Men 2, The Incredible Hulk ve The Avengers gibi filmlerin senaristi olan Zak Penn geliyor. Ayrıca The Hollywood Reporter'ın haberine göre Warner Bros, yeni seride başrolü üstlenmesi için Michael B. Jordan ile görüşme halinde. Fruitvale Station ile çıkış yapan Jordan, Creed filmindeki başarılı performansı ile Hollywood'un en parlak genç oyuncuları arasına adını yazdırmıştı.
     
    Orijinal üçlemenin yaratıcısı ve yönetmeni olan Wachowski Kardeşler'in bu yeni Matrix filminde yer alıp almayacağı şimdilik bilinmiyor. Ancak yine The Hollywood Reporter'a göre Warner Bros, Wachowski Kardeşler'in bir şekilde projeye dahil olmasını ya da en azından yeni seriye destek vermelerini istiyor.
     
    Warner Bros sonunda tercihini yeni bir film serisinden yana kullanmış olsa da birkaç ay öncesine kadar Matrix dizisinin gündemde olduğu ve bu dizi fikrinden son anda vazgeçildiği söyleniyor. Warner Bros'un Star Wars ve Marvel sinematik evreninin yakaladığı başarının ardından yeni bir film serisine daha sıcak baktığı ve Matrix ile birlikte benzer bir sinematik evren yaratmak istediği gelen bilgiler arasında.
     
    The Hollywood Reporter'ın haberine göre yeni Matrix filmlerinin yanı sıra bu dünyada geçen yan hikayelerin anlatıldığı farklı filmler de çekilecek. Orijinal üçlemenin ana karakterlerinden Morpheus'un gençlik yıllarını anlatacak bir film bu yan hikayelerden biri olabilir.







  • Isıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wachowski kardeşlere de birşeyler oldu.Peşpeşe cinsiyet değiştirip kadın oldular.Artık sinema sektöründe değillermiş galiba.İlgileneceklerini sanmam
    Matrix efsanesi beyaz perdeye geri dönüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 16 Mart 2017; 1:19:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağızlarına kürekle vuracaksın.
  • Hayır olmaz ya ellemeyin şu dünyalar güzeli filmi güzel hatırlayalım. Karşıyım çekilmesin keuna reeves yoksa neo olmaz . Saçmalamasınlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bari zaten oyunculuklar iyi değildi,bu sefer daha iyi oyuncularla daha iyi efektlerle daha iyi bir film olabilir,sonuçta senaryosu,kurgusu iyiydi.
  • Bu gidişle normal filmlerin hepsini bağımsız yönetmen ve studyolar yapacak sanırım. Gişe filmlerinin neredeyse hepsi süper kahraman filmi dolu. Ve asla tek kalmıyorlar, biri diğerinin devamı ya da ilk filmi. Matrix şu haliyle sadece gişe filmi olacaktır. Sadece ticaret, asla sinemada gitmem çevremdeki insanlara da gitmeyin derim. Güzel başladı güzel bitti çünkü bu film. Yaratıcılık ölmüş, eskinin kaymağını yiyerek tüketmek modasındalar.

  • zekeriya beyaz ilk seriyi çok saçma bulmuştu, aklımda kalanlar, asansördeki (kahine giderken) dini sembollere "tesadüf canım" demesi, "anahtarcı çilingirci saçmalıklarını geçiniz efendim" demesi vs vs bu sefer beğendirebilirler inşallah.

  • Çekilsin merakla bekliyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amd64x2

    zekeriya beyaz ilk seriyi çok saçma bulmuştu, aklımda kalanlar, asansördeki (kahine giderken) dini sembollere "tesadüf canım" demesi, "anahtarcı çilingirci saçmalıklarını geçiniz efendim" demesi vs vs bu sefer beğendirebilirler inşallah.

    Zekeriya Beyaz mı kaldı hocam? Adam 80 yaşında,en son kalp krizi geçirmişdi.Sonra ne oldu bilmiyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar hiçbir yorumumda "çöp" kelimesini kullanmadım FAKAT Laurence Fishburne ve Keanu Reeves yoksa ÇÖP.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MS4343


    quote:

    Orijinalden alıntı: Amd64x2

    zekeriya beyaz ilk seriyi çok saçma bulmuştu, aklımda kalanlar, asansördeki (kahine giderken) dini sembollere "tesadüf canım" demesi, "anahtarcı çilingirci saçmalıklarını geçiniz efendim" demesi vs vs bu sefer beğendirebilirler inşallah.

    Zekeriya Beyaz mı kaldı hocam? Adam 80 yaşında,en son kalp krizi geçirmişdi.Sonra ne oldu bilmiyorum?

    Hocam geyiğine yazdım yaa adam ilahiyatçı (aslında sosyologtur) sinema eleştirmeni değil sizde biliyorsunuz. Saygılar.
    (birde filmin galasına çağırıyorlarmış, zaten ilk seriyi o beğenmedi diye yenisi çekiliyor diye konuşuluyor 'holivıd'da)




  • Amd64x2 kullanıcısına yanıt
    Geyiğine söylediğini anladım da,yeni çekilen matrix'i eleştiremeye ömrü yetmeyebilir manasında söyledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 15 Mart 2017; 19:12:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ççok sevdiğim bir seri, gelsin izlerim.

  • Şunu bari tadında bırakın da güzel anılarımızı bari elimizden almayın .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenci gay başrol, erkek persephone = Garanti Oscar.
  • Bundan önce de matrix'ler yaratılmıştı eğer orada da "Neo"lar varsa görmek isterim Önceki hallerde Keanu Reeves'in oynaması saçma olur zaten. Çok iyi ve orijinal (her ne kadar kurgunun farklı yapımlardan araklandığı söylense de) bir senaryosu var. LOTR'dan sonra Hobbit çekildi LOTR yine LOTR, Star Wars da öyle ve The Matrix'te aynen öyle kendinden sonra ki seri kötü olabilir ama değerinden bir şey kaybetmez

    Bırakınız yapsınlar bırakınız etsinler

    Morpheus'un gençlik yıllarında eğer Keanu'nun gençlik yılları kısa kısa gösterilecek ve siyahi biri onu canlandıracaksa bu belki iyi bir fikir olmayabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 15 Mart 2017; 20:0:4 >




  • kesinlikle izlemem
  • Matrix'i anlamayan bi tek ben miyim? Turkce dublaj izledigimden olabilir ama bazi sahneleri cok sikiciydi..

    Yagmur altinda dovus cok uzun tutulmustu sikildim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin gelsin bekleriz ve zevkle izleriz. Umarım bu da fos çıkmaz. Son 10 yıldır devamlı bu haberi duyuyoruz da bir şey olmuyor.
    Şahsen Matrix konu olarak baya geniş olabilir. Daha önceki matrix sürümleri özellikle ilk matrix hikaye olarak ilginç olabilir.
    Bunlara Animatrix de değinilmişti biraz ama üçleme olarak insan-makine kavgaları ve sonrasında yaşananlar ilk matrix ve ilk "O" olan bayağı bir konu işlenebilir ayrıca mimar ve kahin orijinleri anlatılabilir. Dünyanın mahvolmadan önceki insanlık yapay zeka ve onun getirileri... Bence çok ilginç konular var orada işlenecek. Bir sürü yan hikaye var. Bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.