Şimdi Ara

A Takımı vs B Takımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ortalama ve ortalama üstü seviyedeki adamların karşılaşması..

    A Takımı-

    Pedro ( Minklerin en güçlü savaşçılarından birisidir, elektrik gücü bulunmaktadır, aynı zamanda bir kılıç ustasıdır. 380 milyon ödülü bulunmaktadır ve 429 milyon ödüllü Tamago ile eşit şekilde dövüşmüştür. )

    Sai ( Happo donanmasının yeni lideridir, çiçek ülkesinin yüksek seviyede hakisini ( Koka ) elde etmiştir dressrosada ve orta seviye yönetici Lao G'yi tek vuruşta yenmiştir. Asfalt a kocaman bir yarık oluşturmuştur Hasshoken + Koka ile. Luffy nin şuanki tümen komutanlarından birisidir.)

    Bastille ( Üst düzey koramirallerden birisi olan Bastille, Maynard'ın çaylak olduğunu belirtmiş ve Marinford ta üst düzey koramirallerle beraber dizilmiştir. Köpekbalıklarını kesen uzun ve kalın bir kılıcı vardır. Sabo'ya bu kılıçla saldırmıştır ama Sabo'nun ejder pençesi tarafından kırılmıştır kılıcı ve yenilmiştir.)

    Pekoms ( Minklerin güçlü savaşçılarından birisidir ve kelle ödülü 330 milyondur. 210 milyon ödüllü Caribou'nun sıktığı kurşunları kaplumbağa kabuğu ile durdurmuştur. İddasına göre kaplumbağa kabuğu ' Elmas ' sertliğindeymiş. )



    B Takımı-

    Hakuba Cavendish ( 280 milyon ödüllü yeni dünyaya 3 yıl önce ayak basmış bir korsandır. Kılıç ustasıdır ve uyuduğunda Hakuba formu ortaya çıkmaktadır. Hakuba formu sayesinde inanılmaz şekilde hızlanmaktadır. Bu hızıyla dressrosa arenasındaki bir sürü güçlü adama tek atmıştır. Sonrasında bir yönetici olan Dellinger'e tek atmıştır. Bu formundaki hızını Sabo bile ' Çok hızlıydı ' demiştir.)

    Ceasar ( Logia türü Gaz Gaz Meyvesinin sahibi, 300 milyon kelle ödülü bulunmaktadır. Gazdan kılıç, Gastanet gibi saldırıları vardır. Bulunduğu ortamdaki oksijeni kesebilir, ağzıyla patlayıcı gaz saldırısı yapabilir )

    Crocodile ( Logia türü Kum meyvesinin sahibi eski savaş lordudur. Savaş lordu olmadan önceki ödülü 81 milyondur. Sıvı maddelere karşı zayıflığı vardır ama temel dövüş gücü belli bir seviyenin üstündedir. Öyleki Luffy ile fiziksel savaş verebilmiştir. Marinford da Jozu'nun ' Brilliant Punk ' saldırısını doğrudan almış ve yere bile düşmeden doğrulmuştur. Sables, sables pesado, ground secco, ground death, barchan, desert spada , la spada gibi atakları bulunmaktadır.)

    Franky ( Hasırşapka korsanlarından Franky metal bir vücuda sahip cyborgtur. Shogun formuyla Dof ailesinin yöneticileri olan Baby5 ile Buffalo'yu kolaylıkla yenmiştir. Normal haliyle Senor Pink'i yenmiştir. Coup De Vent gibi ( Rüzgar Vuruşu ) ileri seviye bir atağı bulunmaktadır. Lazerde atmaktadır Shogun formuyla )

    Kazanan kim olur sizce ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roshipafu -- 15 Mart 2017; 0:51:25 >



  • Bi an kendimi Facebook'da hissettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B alır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşılaşmalar şöyle olsa ;

    Pedro vs Cavendish ( 2 kılıç ustası. Birisinin farklı boyutta bir kişiliğinin getirdiği güç , diğerinin üstün savaşçı ırklarından biri olan Minklerin gözde savaşçısı. Pedro'nun elektrik gücüde dahil olmak üzere Big Mom korsanlarının şovalyesi Tamago ile savaşını gördük. Pedro yanında dinamit benzeri şeylerde taşıyan birisi. Cavendish ise Sabo'nun bile dikkatini çeken hızı var Hakuba sayesinde. Cavendish'in bu dövüşü alabileceğini pek sanmasamda eğer Hakuba devreye girerse Pedro'ya tek bile atabilir diye düşünüyorum. Pedro'nun dayanıklılık seviyesine bağlı birazda karşılaşma, hız olarak Hakuba'ya ayak uydurması zor gibi görünüyor )
    Cavendish Hakuba formuyla alır diyorum ben

    Sai vs Ceasar ( Sai başlangıçta İdeo dengi gibi görünsede arc sonu aralarında uçurum vardı, happo donanmasının yeni lideri oldu ve muazzam haki gücünü elde etti. Asfaltta koca bir yarık oluşturdu, hasshoken + haki ile. Ondan önce Chinjao'nun hakili kafasını yamulttu. Sai korsan olsaydı bu seviyesiyle 400 milyon civarında ödül alabilirdi. Karşısındaki adamda gaz logia sı. Gazdan kılıcıyla etrafı alevlendiren, Gastanet gibi yıkıcı bir saldırı, havadaki oksijeni bulunduğu alanda yok etme. Luffy'nin birkaç hakili saldırısından kaçmıştı ayrıca hızlı bir logia kullanıcısı Ceasar. Sai ' Matkap Çivisi' saldırısını tutturursa yamultur Ceasar'ı ama Ceasar'ın o saldırıdan kaçabileceğini düşünüyorum zira Lao G gibi hantal değil Ceasar )
    Ceasar'ın kazanacağını düşünüyorum bu dövüşü

    Franky vs Bastille ( Bastille her ne kadar Sabo'dan tek yesede aynısının Franky'nin yapacağına katiyen inanmıyorum. Bastille, Momonga ve Doberman gibi üst düzey koramirallerle aynı şekilde dizilmiş bir koramiral. Bu adamı tayfadan Luffy , Zoro ve Sanji yenebilir diye düşünüyorum. Franky'de yeni yeni üst düzey koramirallerle eşit şekilde savaşacak düzeye gelmiştir. Ama Franky nin haki bilmemesi büyük kayıp, Bastille muhtemelen yıllardır haki kullanıcısıydı. Mangakanın özellikle Barto'nun karşısına Maynard'ı çıkarıp yendirmesinin bir nedeni vardı, Bastille'yi Sabo ezerken Maynard'ı Barto eziyor. Açıkçası Barto'nun aynısını Bastille'ye yapacağını sanmıyorum bu da seviye farkından kaynaklıdır )
    Bastille alır diyorum bu dövüşü

    Crocodile vs Pekoms ( Jozu'nun brilliant punk ını alıp yere bile düşmedi Crocodile. Güçlü logia saldırıları var, sıvı maddelere karşı olan zayıflığına bakmayın bence hakiye karşı daha iyi savaşır. Sıvı madde adamın direk meyvesini iptal ediyor o yüzden savsakladı adam. Yağmurun yağmadığı her yerde avantajlıdır Crocodile. Sonuçta dans tozu diye birşey var gider barındığı yerin yağmurunu çalar gene işini görür :D Pekoms'ta en güçsüz Logia kullanıcısı olan Caribou'yu tek vuruşta alarak işe yarar biri olduğunu göstermişti başlangıçta. Kabuğunun elmas sertliğinde olduğunu vurguladı. Ama bir Jozu değilsinki Crocodile'ı yamultabilesin. Jozu nun bedeni elmas ayrıyeten vuruşlarıda elmas. Senin sadece savunman elmas sertliğinde olsa bile Crocodile'ın bunu desert spada , la spada gibi tekniklerle aşma ihtiyacı yoktur. Zemini kurutup kumada gömebilir Pekoms'u. Direk Pekoms'un içindeki suyuda çekebilir. Herkes lastik Luffy değilki Crocodile'ı dövüşte hırpalayabilsin. Pekoms'un yumruklarına dayanacağına inandığımdan kurutma gücü olan Crocodile alır bence bu dövüşü )

    B takımı kazanır sonuç olarak bence, ama sonuç daha değişikte olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roshipafu -- 21 Mart 2017; 1:54:45 >
  • Sezarlı ekip rahat alır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.