Şimdi Ara

9.3.3 jb'li cihazı aynı sürüme nasıl restore ettim (ilginç konu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar elimde uzuun zamandır güncellemediğim ios 9.3.3 yüklü iphone 6 vardı. Artık telefon şişmiş, pil başta olmak üzere çeşitli hatalar vermeye başlamıştı. iCleaner ile dilleri sildiğim için cydia ereaser kullanamıyordum.

    Biraz kurcalayım olmadı el mahkum güncellerim diyerek yola çıktım. (Bu arada telefonda pangu jb yüklü kapa aç yapınca jb gidiyor uygulamadan respring yapmak gerekiyor)

    önce cydia substrate silerek bütün tweakleri silmeyi denedim cydia dondu, kapatıp açtım tweakler silinmişti. daha sonra elle bazı cydia tweaklerini sildim(ilk kurulduğunda gelen veya paket bağlantısıyla gelenler lib... vs diye başlayanlar gibi) cydia'nın içindeki resimler gözükmez oldu icon vs. teli kapa aç yaptım cydia yok(yanlış tweak silme sonucu klasik bir sorun).

    pangu ile tekrar tekrar jb yapmayı denedim tel üzerinden geri gelmedi cydia, pcye bağlayıp cydia.deb atıyım dedim pc jb yok dedi. pangu indirdim pc'ye tekrar jb yapmak için 3-4 defa denedim pc'de işlem tamamlansa da tel üzerinden pangu uygulaması saçmalamaya başladı. çift icon gözüktü, jb başarılı dedi ama olmadı, respring bekleniyor dedi ama kaldı öylece.

    En son pangu uygulamasıda dondu kaldı mecbur restart attım. PC'ye baplıyorum itools jb yok diyor, pangu açıyorum telefon jb'li diyor. Kafayı yedim ayarlardan herşeyi sil yapıp şansımı deniyim elmada kalırsa güncellerim dedim.

    Tüm ayar içerikleri sıfırla dedim cihaz elmada kaldı, dfu moda alırken cihazı tekrar elma geldi, bekledim açıldı yarım yamalak restore olmuş ama kalıntılar vardı. Tekrar tüm içerik ve ayarları sıfırla dedim, bu sefer sorunsuzca 9.3.3'e sıfırlandı cihaz.


    uzun oldu ama bilinçsizce yaptıklarım bunlar, okuyupta bir mantık çıkarabilen olursa yorumunu bekliyorum çünkü bildiğim kadarıyla jbli cihaz aynı sürüme bu şekilde restore edilmez hiç bir şekilde. Sadece cydia ereaser tweak'i bunu yapabiliyor, o da dilleri vs sildiyseniz telefonu sonsuz döngüye sokuyor.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.