Şimdi Ara

Taahhüt bitti çok kararsızım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dh, 31 Mart 2017 tarihinde yaklaşık 8 yıldır kullandığım Doping internet üyeliğim biticek. 4 Defa 24 aylık taahhütler ile kullanıyordum bu interneti. Diğer iss leri tam bilmediğimden evde interneti tek kullanmadığımdan ailecek başımız ağrımasın diyerekten hiç çıkmayı düşünmedim. Hattımızın 8 mbps desteklediği söylendiği için 8MB/75 GB AKN paketini ayda 50 tl ile kullanıyorduk. Ancak son zamanlardaki internet düşmeleri 35-40 dk müşteri hizmetlerinin bağlanmasını beklemek olsun çok fazla şikayetçiyiz.Ve bir kişi internette film izlediği veya indirme yaptığı zaman diğeri kullanıcılar devre dışı oluyor oyunda ping 300-400 leri buluyor. Zaten bu sorunlar başladığında yaklaşık 6 ay önce aradığımda taahhütüm olduğunu ve çıkarsak 300 küsür lira cezası olduğunu söylediler. Bugünde arayıp bu ay biticeğini söylediler yenilemek için ısrarcılar ama yenilemiycem. Şimdi sizin kullanımlarınıza önerilerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var. 2 kişi ortak ödeyeceğimiz için ayda 80 tl' ye kadar bi paket almak istiyoruz. Taahhüt farketmez eğer iyi bir iss ise. Bugün turknet ile konuştum hattımızın 16 mbit adsl+2 desteklediğini söylediler. Ben genellikle youtubeden video izler ve cs go oynarım internetle işim bu kadar. Diğer kullanıcı ise film izliyor haftada 1-2 tane en fazla. Şöyle 100-150 gb akn'li ortalama bi hızlı ama gerek müşteri hizmetleri gerekse internet kalitesi kopmayan bir kullanıcı film izlediğinde diğerini baltalamayan bir iss tavsiye ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlar.







  • türkneti deneyin ben şuana kadar tek teknik serviste sorun yaşadım oda onların suçu değil türk telekomun atlata atlata 1 ay sonra geldi adamlar taahhütsüz zaten 1. ay denemesi bedava beğenemessen ücretsiz kapatabiliyorsun
  • Teşekkür ederim hocam da deneyip kapatmak falan uğraşmak istemiyorum bunlarla bir kere geçip pişman olmadan kullanayım istiyorum.
  • Ev telefonu varmı.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Var hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Unfuckwittable

    Var hocam.

    Hocam madem telefon var deneyip kapatmak falan uğraşmak istemiyorum dediğinize göre fiyatları uyarsa Netgalaksi tavsiye ederim. Taahütsüz paketleri var sorunsuz sıkıntısız sınırsız kullanabilirsiniz. Bi inceleyin derim.


    https://netgalaksi.com/internet-tarifeleri.php?pid=2&n=L%C4%B0M%C4%B0TS%C4%B0Z+A.K.N+PAKETLER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.