Şimdi Ara

'Cemaatin yargı ayağı araştırılsın' önergesine AKP'li vekillerden ret!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AKP milletvekilleri, Fethullah Gülen cemaatinin yargı ayağının incelenmesine yönelik meclis araştırma önergesini reddetti. TBMM’de, HDP tarafından verilen "FETÖ adıyla bilinen paralel yapının yargıdaki örgütlenmesi ve bu örgütlenmede yer alanların işlemlerin açığa çıkarılması" konusunda verdiği önerge AKP'lilerin oylarıyla reddedildi.



    Meclis'te Gülen cemaatinin yargıdaki yapılanmasının incelenmesi için verilen araştırma önergesi AKP'li vekillerin oylarıyla reddedildi.

    Sözcü'nün haberine göre, HDP Mardin milletvekili Mithat Sancar, "FETÖ en çok yargıda ve emniyette örgütlendi. 4 bin hâkim ve savcı görevden alındı, bunların verdiği kararlar da incelenmeli" dedi.

    AKP Kırıkkale milletvekili Ramazan Can ise, bu konunun mahkemelerce değerlendirildiğini belirtti. Daha sonra yapılan oylamada önerge ve TBMM'de araştırma komisyonu kurulması talebi, AKP oylarıyla reddedildi.

    Kaynak:http://haber.sol.org.tr/toplum/cemaatin-yargi-ayagi-arastirilsin-onergesine-akpli-vekillerden-ret-188410



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norgannon -- 10 Mart 2017; 3:0:7 >







  • iyi bakın Cehapedir o Cehapedir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Sözcü'nün haberine göre, HDP Mardin milletvekili Mithat Sancar, "FETÖ en çok yargıda ve emniyette örgütlendi. 4 bin hâkim ve savcı görevden alındı, bunların verdiği kararlar da incelenmeli" dedi.


    Onların verdiği kararlar incelenirse ucu kendilerine de dokunur o yüzden reddetmişlerdir. Şu da olabilir: akp'nin doğru/mantıklı bir önergeyi sırf başka parti önerdi diye reddetmesi. Defalarca olmuş bir şey, o yüzden olabilitesi yüksek.
  • Ula adamlar kendi verdikleri önergeleri bile ret ediyor. Adamlar vekil değil , RET makinesi , Manuel olarak ayarlamadılar mı otomatik olarak RET verme durumunda kalıyorlar.
  • Bu adamlar Ankara'da asbest iddiaları araştırılsın önergesini bile reddetti. Yahu araştırılsın işte, sizin de canınız söz konusu derdiniz ne kardeşim?

    Yazık ya vallahi yazık, bunlara maaş verileceğine mecliste partiler vekil değil evet oyu kazansın. Yani diyelim AKP 330 vekil mi kazandı, 330 oy hakkı elde etsin AKP'nin verdiği tasarılar, önergelerde kafadan 330 oyu var sayılsın.
  • yargı ve bir çok kurum hala onların elinde . kendini gizleyebilenler orada koltuklarında oturuyor maalesef. yıllarca devlet içine yapılanan bir örgüt kolay kolay çökertilemez
  • Konu önergelere gelince ak partiden daha hayırcısı çıkmıyor

    'Cemaatin yargı ayağı araştırılsın' önergesine AKP'li vekillerden ret!


    Twitterda rastlamıştım. Doğruluğunu bilemiyorum.
  • Şaşırtmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.