Şimdi Ara

Birarabam. Com sitesi ile faizsiz araç almak mümkün mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
88.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sıfır faiz diye otomobil kampanyalarını incelerken gördüm.
    Anladığım kadarı ile eminevim mantığı ile çalışıyorlar.
    Yalnız sitelerinde açıklayıcı bilgi yok ve ben böyle durumlardan huylanirim.
    Facebook ta da biraz inceleme yaptım. Araç alanlar da olmuş yorumda bulunanlarda...
    Bu şekilde arac alımı yapan var mı ya da sistemi iyice bilen biri?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan_bera -- 9 Mart 2017; 21:25:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • merhaba,



    Ben gittim görüştüm bu şirketle. Benim görüşme amacım araba içindi. ilk olarak %5-%9 arası komisyon bedeli var. 50000 tl için 3950 lira katılım ücreti çıkıyor. Sisteme girerken onu ödüyorsunuz ya da 3e falan bölüyorlar. o bedel ödenmeden çekiliş hakkınız oluyor ancak ödemesi bittikten sonra hakkınızı kullanabiliyorsunuz. Bana 40 kişilik grup ve ödeme gücüme göre 1250 tl aylık ödemeli sistemi önerdiler. 6 ayda bir 6 kişi seçiliyor ve sırayla haklar belirleniyor ancak 2. 6 ayda kalan 34 kişi arasında seçim yapılıyor. Bu şekilde eksilerek kura devam ediyor.En kötü ihtimalle 21. ayda alabilme sözleri var. Kurada hak çıkarsa taksitlerde toplam miktarın binde 4 ü kadar artış oluyor. O da 1450 tl'ye çıkıyor. yani 37 ayda tüm ödeme bitiyor. Araç hakkı doğduğunda istediğiniz aracı satın alıyorlar 2. el ya da 0 fark etmiyor. Ruhsat falan sizin üzerinize yapılıyor ve borcun kalan kısmı kadarı araca ipotek konuluyor.

    Birarabam. Com sitesi ile faizsiz araç  almak mümkün mü?

    Birarabam. Com sitesi ile faizsiz araç  almak mümkün mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben eminevim ile aldım hocam. Tavsiye ederim. Köklü olmayan şirketlere bulaşma başın ağrıyabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kangal3454

    ben eminevim ile aldım hocam. Tavsiye ederim. Köklü olmayan şirketlere bulaşma başın ağrıyabilir.

    Ucuz yırtmışsınız

    https://www.sikayetvar.com/eminevim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xnoname


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kangal3454

    ben eminevim ile aldım hocam. Tavsiye ederim. Köklü olmayan şirketlere bulaşma başın ağrıyabilir.

    Ucuz yırtmışsınız

    https://www.sikayetvar.com/eminevim

    bu şikayetleri milyon defa okudum girmeden. Dünyanın en çok satan premiumu bmw , dünyada en çok şikayet alan araçta bmw. O konuya takılmayın. O şikayet yazan 25 insanla görüştüm. Hepsi sistemi bilmeyenler. Mesela adam yazmış ki , eminevime 3 aydır para ödüyorum, ancak vazgeçtim çıkıcam. Paramı 2 ay sonra verdiler yazmış. Zaten imzaladıgın sözleşmede paranı 3 ay içinde geri alırsın eger çıkarsan diyor. Ancak o şikayetlerin yarısı paramı alamadım. Ve hepside bahsettigim konudaki cahilliklerinden.
  • Merhabalar;
    Bildiğim kadarıyla Birarabam Birevim alt kuruluşudur. Birevim büyük bir yatırım ile kurulmuş büyük bir firmadır. Bu nedenle araba veya ev alımlarında sorun çıkacağını sanmıyorum. Firma ile ilgili bir şikayete de rastlamadım. Firma ile görüşmekten zarar gelmez bence aklınızdaki soruları firmaya sorarsanız ikna olacağınıza eminim.
  • Arkadaşlar BİREVİMi bir ARABAMI kesinlikle tavsiye etmiyorum!!! İnsanlar çok mağdur ediliyor. Hiç bir şey En başta konuşulduğu gibi güllük gülistanlık değil. Ben 1 taksit ödeyemedim 1 taksidide 1 hafta geç ödedim diye 4 ay teslimat gecikti. Bunu kabullenemedim Ayrılmak istedim bu defa da para iadesi 80 gün sonra olur denildi. Adama bu nasıl olur 80 gün neden bekliyorum dedim aynen şöyle söyledi daha önce kuralara katıldın kura sana çıkmamış olabilir ama vergi dilimine girdin fatura kesildi vs vs. Saçmalık bu sanki bana çıkmışta parayı kullanmışım gibi muamele yapılıyor. Artı ben 2018 de girdim o zaman Alacağım otomobili şimdi almam mümkün değil. Bütün eş dost çevreme gerekirse sosyal medyanın bütün platformlarında bu mağduriyetimi ve işin iç yüzünü dile getireceğim ve BİREVİM'e az da olsa sempati duyan herkezi uyaracağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır faiz ama girişte faiz kadar ücret ödüyorsun ne anladım ben bu işten? Arkadaşlar kusura bakmayın ama enflasyon denen şey var dolayısıyla faiz olmak zorunda. Sadece bankalar kredi verirken enflasyondan daha yüksek oranda faiz oluyor, o da bankaların karı oluyor. Ayrıca siz sıfır faiz diye giriyorsunuz ama çekilişte ilk çıkan adam ile son çıkan adam aynı parayı alıyor. İlk çıkan adam parayı aldığında araba 100k ise, son çıkan adam parayı aldığında aynı araba 140k oluyor, ee şimdi sen son çıkan adamın hakkına girmedin mi?
  • Sıfır faiz adı altında size yine faizle araba satıyorlar, üstüne ne olduğu belli olmayan firmalarla uğraşıyorsunuz, siz arabayı alana kadar almak istediğiniz arabanın fiyatı %20-%30 yükseliyor bunun gibi dini duyguları sömüren firmalara para kaptırmayın, tüm dünyada kabul görmüş bankacılık sistemi ile hazır faizler düşükken arabanızı alın. Enflasyon olan bir ülkede kimse size uzun vadeli yüklü miktar parayı faizsiz vermez; ancak, faizin adını değiştirip başka yöntemlerle faiz alır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 6 Temmuz 2020; 11:19:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ki faiz hassasiyetim olsaydı gider altın döviz üzerinden birikim yapar öyle almaya çalışırdım alacağım evi arabayı. Faizsiz diyerek katılım ücreti taksit artışı gibi gizli faizleri insanlara satıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.