Şimdi Ara

ÖLEN KİŞİNİN KREDİ KARTI BORCUNUN TAKSİTLENDİRİLMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 15 şubatta dayımı kaybettik ve kendisinin Vakıfbanka kredi kartı borcu ve kredi borcu varmış, bu konuyla ilgili aşağıya iki soru sordum, lütfen bilgisi olan arkadaşlar sorularıma cevap verirse çok memnun olurum. (Reddi miras yapılmayacak)


    - Kendisinin Vkaıfbank kredi kartına 7 bin liraya yakın borcu varmış, yengemler bankaya gittiklerinde bu borcun tamamının tek seferde ödenmesi gerektiği, borca taksitlendirme yapılmadığı söylenmiş, bu ne derece doğru bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

    - Ayrıca rahmetli 17 bin lira kredi çekmiş 2016 aralık ayında ve hayat sigortası yaptırmamış, banka sigorta yaptırmadığı yönünde bilgi vermiş, Kredi çekerken hayat sigortası zorunluluğu kalktı mı, sigorta istemediğine dair bir evrak imzalaması gerekir miydi, eğer gerekliyse ve imzası yoksa parayı ödeme zorunluluğu ortadan kalkabilir mi?



  • Allah rahmet eylesin.

    Kaç yaşındaydı dayınız? 70 yaş üzeri sigorta yapılmıyor bankalarda. Bunun yerine memur bir kefil alınıyor. Eğer kefil de alınmadıysa hem kredi borcu hem de kredi kartı borcu yasal varisleri kimse onlara kalacaktır. Kişi vefat ettiği için de taksitlendirme imkanı yoktur.
  • Sigorta yoksa ve miras borçtan azsa reddi miras yapabilirsiniz. Ölüm tarihinden sonra 3 ayınız var internetten araştırın yada avukata gidin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.