Şimdi Ara

Opel Astra K 1.6 Turbo vs Honda Civic Rs 1.5 Turbo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her iki araç birbirine yakin zamanlarda piyasaya cikti turkiye de.... Yakin zaman icinde civic in hb secenegi de tercih edilebilecek. Astra tam oto 6 ileri aisin türevi bir sanziman barindirirken Civic kendi gelistirdigi cvt sanzimani kullaniyor. Ikisi de parasinin en performansli otomobilleri arasinda. Sedan hb karsilastirmasini konudan ayri tutarsak "civic hb de geliyor" sizlerin tercihlerini ve dusuncelerini bilmek isterim.

    Kabaca teknik verilerin karsilastirilmasi linkte mevcut.

    http://www.arabalar.com.tr/araba-karsilastirma/2-1-208489-1-208424

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Performans olarak bariz opel daha iyi birde 4bin tlye siyah deri koltuk opsyonu ekletilirse ön arka ısıtmalı koltuk ve direksyon ısıtmasıyla yavru premium olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube video sanıp umutlanmıştım. Hayallerim yıkıldı
  • 7.2lik astra tabiki
  • Civic'in artısı yok motor harici, VW ile birlikte en balon araçlardan. Tip olarak önü mahalle delikanlısı, arkası küçük Emrah. Astra Opcline alınır mis gibi binilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü astra
  • Hondayı sadece honda severler alır. Astra çok daha iyi bir araç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevivaL

    Youtube video sanıp umutlanmıştım. Hayallerim yıkıldı

    Youtube da bakindim bende bir sey bulamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 220nm tork
  • http://www.zeperfs.com/duel6318-175.htm



    Astra nin manueli Ep3 ve Fn2 type r civic ler den hizli gorunuyor buraya gore. Gercekten boyle ise performans acisindan baya tatmin edici bir arac gibi. Yakinda hb rs leri de yuklerler siteye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra varken Civic alanın aklıyla zoru vardır bence. Almak için hiçbir sebep yok.

    Bir sonra ki aracım param olursa eğer ya bu Astra ya da 308 GTi olacak. :)
  • Tam eşdeğer araçlar değil gibi biri biraz daha Warm Hatch diğeri biraz güçlü ve berbat aktarmaya sahip bir aile aracı sanki. RS'in geleceği belli, Honda kitlesinin yeni sürüngeni olacaktır. Astra daha elit ve daha performanslı, OPC line ile arkadaki dandik RS logolu Civic'e göre daha özel bir araç.
  • İki araçta bence çok güzel. Motor olarak şu an hangisi daha sorunsuz bilinmiyor. Güç olarak bariz astra daha önde. Ancak o sarı ampüller ve içerdeki o kumaş koltuklar nedir arkadaş ya. Hondaya gelince normal civicte kullandığın frenleri RS yazdığın araca neden takarsın. İç mekan havasına bakınca civic bence daha önde. Performans olarak astra önde. Saçma sapan bir durum söz konusu kanımca iki firmada da.

    Sürekli kullanım için, şehir içi, şehir dışı ve konfor açısından bakarsak Civic derim.
    Performans, sürüş zevki için ise Astra derim.
  • Sırf cvt şanzıman yüzünden 1.4 dynamic astrayı bile civice tercih ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer ağır bir civic fanboyu değilseniz civici almak için hiç bir neden yoktur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paleont

    İki araçta bence çok güzel. Motor olarak şu an hangisi daha sorunsuz bilinmiyor. Güç olarak bariz astra daha önde. Ancak o sarı ampüller ve içerdeki o kumaş koltuklar nedir arkadaş ya. Hondaya gelince normal civicte kullandığın frenleri RS yazdığın araca neden takarsın. İç mekan havasına bakınca civic bence daha önde. Performans olarak astra önde. Saçma sapan bir durum söz konusu kanımca iki firmada da.

    Sürekli kullanım için, şehir içi, şehir dışı ve konfor açısından bakarsak Civic derim.
    Performans, sürüş zevki için ise Astra derim.

    benim anladığım kadarı ile sedan civic de, astra da standart olan elektronik yol yardımcıları "abd de paket adı sensing" şerit takip sistemi, acil otonom fren, kör nokta uyarı vs türkiye de hiç bir şekilde alınamıyor. 2017 yılında bu fiyat baremindeki bir araçta olması beklenen donanımlar. belki hb civic ile sensing paketi gelir. honda sensing de astra ya ek olarak adaptif hız sabitleme sistemi de yer alıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkanxp -- 7 Mart 2017; 12:34:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlocParty

    Tam eşdeğer araçlar değil gibi biri biraz daha Warm Hatch diğeri biraz güçlü ve berbat aktarmaya sahip bir aile aracı sanki. RS'in geleceği belli, Honda kitlesinin yeni sürüngeni olacaktır. Astra daha elit ve daha performanslı, OPC line ile arkadaki dandik RS logolu Civic'e göre daha özel bir araç.

    Civic in yakında hb modeli gelecek. sanırım tam anlamı ile karşılaştırabiliriz o zaman.
  • Civic RS bence daha iyi, otomatik kararan dikiz aynasi belki yoktur, ama isitmali deri koltuklar daha iyidir bence. Bagaji daha buyuk. Sorunsuz CVT sanziman ve 6 yil garantisi. Performansi belki biraz dusuk opelden, ama kesinlikle yeterlidir. 200den fazla hergun kullanmiyorsunuzdur bizim gibi bir ulkede Ayrica Opeli simdi Peugeout almis,opel ne olck belli degil...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetinOztok -- 7 Mart 2017; 18:22:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetinOztok

    Civic RS bence daha iyi, otomatik kararan dikiz aynasi belki yoktur, ama isitmali deri koltuklar daha iyidir bence. Bagaji daha buyuk. Sorunsuz CVT sanziman ve 6 yil garantisi. Performansi belki biraz dusuk opelden, ama kesinlikle yeterlidir. 200den fazla hergun kullanmiyorsunuzdur bizim gibi bir ulkede

    E o zaman ne gerek var 182 hp ye? 90 hp sana yeter


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guclu motoru hissetmek icin, ayrica Honda o limiti koyduysa sana 6 yil garantiyi vermek icin, o hizda motora zarar gelmeyecegine anlama geliyor. Daha fazlasini yapabilirsin, o sadece fabrika veriler. Ama soru su, lazim mi? Gercek performans istiyorsan, spor arabayi alirsin biter bu is, anlamiyorum su insanlarl, ucuz akilli telefon gibi iste, ise yariyor ama omru kisa...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.