Şimdi Ara

Audi A1 Bluetooth Modülü Ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar

    Audi A1 model araç aldım. İkinci elde teypler de opsiyonlardan etkilendiği için, anlaştığım arabada Bluetooth modülünün olmadığını görünce çok üzüldüm.

    Phone tuşuna bastığınız zaman, Bluetooth not installed uyarısı alınıyor. Bazı Audi araçlarda ek modül takarak bu sorun çözülüyor. Fakat her modül oluyor mu? A1 için olan modül örneğin A4 ya da A5'te çalışıyor mu? Ya da onlarda çalışan modül bende çalışır mı?

    Modülü taksak, yazılım atmak gerekir mi? Ya da Bluetooth vardır da acaba gizli menüsü varsa vagcom'dan falan mı açmak gerekir?

    Bu işleri bilen varsa, yardım edebilirlerse çok sevinirim. İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgacem -- 6 Mart 2017; 14:29:27 >



  • Siz gerçekten SDN inceleme yapan Tolga Cem misiniz?

    Modele özel forumlara bakın.Her modül uymaz uyan modülleri bulman lazım.Jetta için bildigim modulü alıyorsunuz sag yolcu koltugunun altında yeri galiba oraya takılıyordu.Tabi kablo tesisita hazır mı onu bilmiyorum.Birde Vag.com açılması gerekir.

    En doğru bilgiyi modele özel forumlardan,daha önce bu işi denemiş kişilerden alırsınız.Ayrıca yurtdışındaki satış sitelerini araştırın.Satıcılara soru sorsanız onlar bilir en azından hangi modülün uyumlu oldugunu bulursunuz.
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    Evet benim :)

    Modele özel kısma da bakayım. Pek A1 kullanıcısı yok sanırsam Türkiye'de. Aratınca da yurt dışında da seyrek bilgi çıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgacem

    Evet benim :)

    Modele özel kısma da bakayım. Pek A1 kullanıcısı yok sanırsam Türkiye'de. Aratınca da yurt dışında da seyrek bilgi çıkıyor.

    Kullanıcısı az olunca böyle oluyor.Mesela jetta için Jetta Türkiye adı altında bambaşka bir site var.Orda kullanıcı yorumları,alınan parçalar vs tonla konu var güzel bir ortam.

    Sizin A1 pek kullanıcısı olmayınca daha önce bluetooth modülü ekleyen olmayınca bilgide olmuyor.Yada adam eklettiriyor ama internnette konu yok.

    http://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/audi/a1/a1-8x.html Ender elektronikle bir iletişime geçin.Vag grubu araçlara böyle donanım ekleme,vag.com işleri felan yapıyorlar.

    Olmadı bu sahibinden üzerinden bu işleri yapan düzgün bir yerlede iletişime geçin.carvocal felan...

    Birde servise sorun fiyat alın bazı durumlarda dışardaki fiyatlara çok yakın hatta daha ucuza geldigide olabiliyor
  • Aynı sorun benim 2015 comf. paket polomda var. Telefon tuşuna basınca hizmet dışı diyor. Servisten sorgulattığımda 1200 TL fiyat söylediler yazılım için. Başka çaresi var mı bilemiyorum.
  • Hyundai ve Renault un baz donanıma koyduğu Bluetooth özelliği premium gecinenlerde yok. Üstüne 1200-1500 TL verip ekletmek gerçekten premium hissiyatıni arttırıyor sanırım.



    Herhalde 3.parti donanımlar ile eklerdim ben olsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.