Şimdi Ara

Xiaomi 5S Plus - Lenovo P2 - Asus Zenfone2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    G2 kullanıyordum, cihazım sizlere ömür. Bir türlü ne alacağıma karar veremiyorum, G2 den sonra karar vermek çok zor. aşağıdaki lar hakkında ne düşünüyorsunuz ( çok oyun oynamıyorum. genel uzun süreler internet, video izliyorum)

    * Xiaomi 5s Plus = daha önce hiç kullanmadım, garanti yok. stabil mi bilmiyorum, donanım güzel. FAKAT bad 20 800 mhz bandı yokmuş galiba, çok sıkıntı olur mu ki

    * Lenovo P2 = orta düzey gibi, pil mükemmel, kamera kötüymüş diyorlar, şık telefon

    * Asus Zenfone 2 = UCUZ

    arkadaşlar lütfen yardım edin, ne alacaz kafayı yemek üzereyim 3 gündür. telefon almam gerek

    teşekkürler







  • Aralarında açık ara önde olan Mi5s Plus. Mi5 veya Mi5s de alabilirsin. Fakat şu an stoklarda yok ve yeni gelecek olan serinin fiyatları en az 200 TL yüksek olacak. Zenfone 2 eşimde var. İnanılmaz hızlı bir telefon. Arayüz sade ve akıcı. Kamerası da orta-üst arası bir performans sunuyor. Gündüz çekimi çok iyi, ki gündüz kötü çeken telefon kalmadı artık. Gece biraz noise yapıyor ama o fiyata çok iyi bile. Şarjı pek iyi değil ama QC 2.0 ile gayet hızlı şarj oluyor. Pek sorun edilecek bir şey değil. Yemek yeme sürende şarj etsen 1 günü çıkaracak seviyeye geliyor zaten. Kasa olarak yekpare gibi ve çok sağlam. Tavsiye ederim yani.

    Ben de 1.200 TL bandında telefon bakıyorum. Mi5'in fiyatları yükseleceği için kafamı duvarlara vuruyorum açıkçası. 2 aydır araştırıyorum. Alsaydım alırdım şimdiye. Ona alternatif bir telefon da yok maalesef şu an piyasada. Mi6 Nisan ayında çıkıyor. Belki o çıkınca biraz düşer fiyatı, beklersen tabi.




  • Aytamal A kullanıcısına yanıt
    Elimde 1~1.5 az idare edecek kadar bir telefon olsa bekleyeceğim ama malesef o bile yok. Xiaomi ler deki bu 800 bandının olmaması çok sıkıntı çıkartır mi ki, türk telefon hattım kırmızı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • szr_trace S kullanıcısına yanıt
    Band 20 sorunu benim bildiğim sadece Vodafone kullananlar yaşıyor. Yine de bir araştır türk Telekomda sorun var mı diye.



    Keşke fiyatlar böyle ucmasaydi da şu telefonu alabilseydik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.