Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.474
Cevap
21
Favori
74.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fate/Extra
    Sırf meraktan izledim. Shaft stüdyosu üzgünüm hiç olmamış. Aksiyon sahneleri zaten berbat, bunu fanservice ile kurtarmaya çalışmışsın daha kötü olmuş.
    3/10

    Fate/Grand Order: First Order (2016)
    Grand Order serisinin ilk filmi. Klişelerden uzak ilginç bir paralel evren olmuş. Zaman yolculuğu ve kutsal kase savaşı ile ilginç bir konusu var. Ama sonu zayıf kalmış.
    6/10

    Fate/Grand Order: Zettai Majuu Sensen Babylonia (2019)
    Bu da filmden sonra devam eden 21 bölümlük anime. Yine zaman yolculuğu var ama anime fantastik olunca sanki bir anda isekai animesine dönüşmüş gibi oluyor bu sefer. Bu animede önce çıkan karakter Fate/Zero spoileri olacağı için şöyle söyleyim:
    Babylonia Babil demek. Aslında tahmin etmek zor değil. Bu animede öne çıkan karakter Gılgamış. Gılgamış severler bu animeyi sevebilir.
    Ben hiçbir karaktere ısınamadım. Ama seven olursa güzel anime.
    6/10

    Lord El-Melloi II Sei no Jikenbo: Rail Zeppelin Grace Note (2019)
    Fate/Zero sevenlerin bunu da seveceğini düşünüyorum. Fate/Zero'nun hemen arkasına izlenebilir hatta.

    Bu animenin konusundan bahsetmek bile Fate/Zero spoileri olur. Ama izleyenler için kısaca şöyle diyebilirim:
    Fate/Zero'da hayatta kalan Waver Velvet'in kutsal kase savaşlarından sonra ne yaptığını anlatıyor.
    Bu anime diğer Fate serileri gibi değil. Bir kere kutsal kase savaşları yok. Daha çok dedektiflik öyküsü izler gibiydim. Agatha Christie romanları okuyanlar için bazı şeyler tanıdık gelebilir. Belki de olayı çözersiniz. Çünkü animede yeterince bilgi verilmişti ama ben yine de çözemedim. Kısacası gizem türünü iyi işlemiş.
    8.5/10

    Not: Şu linki de buraya bırakayım. Bundan daha kapsamlı yazı bulan olursa haber versin. :)
    https://kayiprihtim.com/dosya/fate-serisi-en-kapsamli-rehber-ve-izleme-sirasi/

    Not 2: @Periah bi puan güncellemesi yapmak istiyorum. Fate UBW daha önce 7 puan vermiştim de şimdi düşünüyorum 7 puan gerçekten fazla. Olsa olsa 5 puan eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimetsu no yaiba

    Animeyi ilk çıktığında hafta hafta izliyordum ama iş güç derken 8. bölümden sonra izlememiştim. Dün oturdum seri şekilde bitirdim. Nasıl MAL'da 8.75 puan almış hala anlamış değilim aşırı overrated bir anime bence.

    7/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 7 Ağustos 2020; 23:25:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ainz Ooal Gown

    Kimetsu no yaiba

    Animeyi ilk çıktığında hafta hafta izliyordum ama iş güç derken 8. bölümden sonra izlememiştim. Dün oturdum seri şekilde bitirdim. Nasıl MAL'da 8.75 puan almış hala anlamış değilim aşırı overrated bir anime bence.

    7/10
    Uzun zamandır listemde bekliyordu. Ben de şimdi bitirdim. Kesinlikle abartılan fazla değer verilen bir anime bu. Konusu aşırı klişe zaten. Benzer türde anime çok fazla var. Dövüş stilinin bağıra bağıra söylendiği en zor zamanda power-up olan tam bir shounen anime olmuş. İyi olan şey ise animenin akıcılığı ile estetik ve sunumu. Estetik ve sunum konusunda ufotable olunca normal tabi.

    6/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözlerinize aynen katılıyorum ve niye bu kadar abartılıyor hala anlamış değilim :))))
  • Netflixte bulduğum 2 anime var, onları izledim geçen,

    Fate/Zero 8 / 10

    Gantz:0 nette düşük vermişler ama bence 10 üzerinden 8,5 eder
  • Tsurune:Kazemai Koukou Kyuudoubu


    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Spor animelerini seviyorsanız güzel bir cevher keşfettim:) Okçuluk ile alakalı sakin,kısa bir o kadar güzel bir anime.Eleştirecek pek bir şey yok sadece kız karakterler süs olsun diye var gibilerdi.Daha cana yakın işlenebilirlerdi.Onun dışında spor animesi klişeleri olsa da onlarla da baya eğlenceli güzel bir seri.Shounen'den bıkanlar nefes almak isteyenler için ideal:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hellsing Ultimate
    Bölüm sayısı: 10
    Türü: Aksiyon, Askeriye, Vampir, Seinen, Korku

    Full aksiyon vampir animesi bu. Ama herkese hitap etmeyebilir. Çünkü vahşet sahnelerini çok uzatmışlar. Resmen her yer kan gölü. İlk başta aksiyonu bol diye iyi demiştim ama açıkçası fazla uzayınca sıkıldım.

    Konusunun daha derin olmasını isterdim. Ama seinen olması derinlikten değil kanlı sahnelerden dolayı. Ayrıca zeplinlerin çok rahat bir şekilde Londra'nın içlerine kadar ilerlemesi gibi birkaç sahnede tutarlılıktan kaldı. Yine de tahmin edemediğim noktalar vardı. Uşağın ihanet etmesi ve kötülerin başının robot çıkması gibi.


    6/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maybe4you kullanıcısına yanıt
    Çok kanlı ama sığ bir animeydi katılıyorum.
  • maybe4you kullanıcısına yanıt
    Çok kanlı fakat mükemmel bir animeydi katılmıyorum :)
  • Periah kullanıcısına yanıt
    sığlığı biraz da psikopat karakter yüzündendi diye hatırlıyorum siz anladınız kim o ama 12 sene olmuş tam da hatırlamıyor olabilirim. TV'de hellsing izlerdik neredeyse sansürsüz ne günlerdi. Şimdi hellsing i izlemeye kalksak büyük ihtimal her bölüm 1-2 dk anca yayınlanabilir.
  • Seri olarak izledigim Kami no Tou (Tower of God)

    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    Ilk bölümde basitlestirilmis cizim teknigini tuhaf buldum ama kisa sürede gözüm alisti, hatta cok estetik buldum. Su ana kadar izledigim bütün animeler icinde ikinci en sevdigim cizim teknigi buna ait. Konusu da akici. Haftalik izlendiginde olay bütünlügü yitirilebiliyor ama binge watch olarak ideal bir seri. Birinci sezonu cliffhanger noktada bitti, ikinci sezonu bekliyorum.


    Yakusoku no Neverland (The Promised Neverland)

    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    Gizem türünde mistik olaylar ilginizi cekiyorsa sevebileceginiz bir anime serisi. Spoiler vermeden aciklamam gerekirse konusu, kimsesizler yurdunda bir grup cocugun mutlu hayatini anlatiyor. Ama daha sonra her seyin aslinda o kadar güzel olmadigini kesfetmeye basliyorlar. Birinci sezonu bitirdim, ikinci sezonu bekliyorum.


    Film olarak izledigim Hakubo (2019)

    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    Kisa ve sakin bir akisi olan bir film. Cerezlik olarak izlenebilir ama kesinlikle izlenmeli diyebilecegim bir film asla degil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi. -- 24 Ağustos 2020; 12:3:21 >
  • @Francesco Gabbani yaksoku no neverland sahiden güzel anime. Devamı daha da güzel. Mangasını okumanı tavsiye ederim. O mangadan en az 2 sezon daha çıkar ki hepsini anime yapmazlar diye korkuyorum...

    Sözde anime izlemeyi azaltacaktım. Daha dün demiştim üstelik. Kimi kandırıyorum. Uykusuz kalırım yine anime izlerim.

    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Net-juu no Susume
    Bölüm sayısı:10+1
    Türü: oyun, komedi, romantizm

    Başkarakterimiz 30 yaşını geçmiş, işinden yeni istifa etmiş bir kadın. Kendine elit neet diyor. Hazır neet olmuşken mmo oyunlarına dalayım diyor. Mmo geçmişiniz varsa izlemesi çok eğlenceli. Quanzhi Gaoshou gibi öyle derinlemesine mmo oyuncusunu işlemiyor. Ama sanal arkadaşlıklar, sanal arkadaşlarla yapılan geyikler falan tam gerçekleri yansıtmış. Bazılarında kendimi gördüm resmen. Romantizm kısmı ise tam klişe fakat karakterlerin o mimiklerini görmek bile gülmek için yeterli geldi bana. İzlemesi çok eğlenceliydi. Ova bölümü de 11. Bölüm olarak geçiyor. Çerez komedi arayanlara tavsiye edilir.


    Bu animedeki romantizm tam benim istediğim tarzdaydı. Yani aşk peşinde koşanların değil de durum öyle gerektirdiği için oluşan aşk bu. İşte böyle olmalı dedim. Tabi o kadar tesadüf ve klişe de olmaz ama izlemesi eğlenceli. daha ilk bölümden anlamıştım tüm karakterlerin ilk bölümde verildiğini. Tahmin ettiğim gibi de oldu ama buna sevindim şahsen. Ekşi sözlükte yazmışlar da mangası devam etmiş ve yazarın sağlık sorunları sebebi ile yarım kalmış. Büyük ihtimal yavaş yavaş işleyen bir romantizm yazacaktı. Ama yapacak bir şey yok. 11 bölümde tadımlık anime izlemiş oldum, mutluyum


    8/10

    @Lustiel tavsiye için sağol. Bu tarz komedi tavsiyen varsa alırım bir dal daha.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! ( 2 sezon 1 film) buda eğlencelidir baya megumin tam bir waifu material
  • Lustiel L kullanıcısına yanıt
    Pek iyi yorumlar görmemiştim o anime hakkında. Neyse bi denerim yine de. Eyvallah teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maybe4you kullanıcısına yanıt

    Bir Fate izleyicisi olarak -lere açıklık getireyim. + olmaları lazım demiyorum, sadece açıklama olsun.

    1. Siyah Caster Keter Malkuthun durdurulamaz olduğunu düşünüyordu, ki biraz daha geç olsa öyle de olacaktı. Tek amacı o golemi yapmak olduğu için onu diğer servantlara göstermek istedi.

    2. Genel izleyici kitlesini baymıyor hocam kız olayı. Beni baymadı mesela .

    Bence bu şekildeki karakterlere uydurdukları hikayeler çok çok yaratıcı. Mesela Jack the Ripperın kız çocuğu olmasının sebebi Londra sokaklarında kürtaj yapan f*hişelerin doğmamış çocuklarını temsil etmesi. Bu savaşta assassin olmasının sebebi de Master'ının bir f*hişe kullanması kurban olarak.

    Başka bir Fate evreninde jack the ripper berserker mesela.

    Mordred olayı bayağı sıkıntı.

    Şu şekilde: Artoria tahta varis bırakamamaktan korkuyordu. Merlin bunu görünce Artoria'nın alt tarafına ekleme yaptı, bunu gören Artoria'nın kız kardeşi de artoriaya t*cavüz etti. Bu olaydan doğan çocuk da homunculus şeklinde Mordred oldu. Yani teknik olarak babası.
  • Kimi no Suizou wo Tabetai (I want to eat your pancreas)

    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Cerezlik izlenebilecek güzel bir film. Tek eksigi konusuna göre uzun olmasi (1 sa 48 dk). Yarim saat kisaltilsa, özellikle ortalarinda daha akici olabilirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi. -- 27 Ağustos 2020; 19:5:48 >
  • Death Note harika

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Devil Is a Part-Timer! adlı animeyi izledim. Çok eğlenceliydi. Zaman öldürmelik.
  • kingocd kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler. Ama benim eksiler hâlâ eksi :)) yine de sevdim tabi. O eksiler olmasa daha da iyi olabilirdi bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Sora Yori mo Tooi Basho
    Bölüm sayısı: 13
    Türü: Komedi, Macera, Dram

    "Eğer hâlâ geri dönebiliyorsan bu bir macera değildir. Geri dönemeyeceğin an geldiğinde, maceranın başladığı an gelir."

    Animede geçen bu replik tam da özet niteliğinde. Liseliyim artık bir şeyler yapmalıyım diyen Mari (lakabı Kimari) ile mutlaka Antartika'ya gideceğim diyen Shirase karşılaşırsa ne olur? Tabi her şey o kadar kolay olmuyor. Birçok zorluk var. Olayın aslını, nasıl yapıldığını bilmesem de animedeki anlatım bana çok mantıklı geldi. Hele o adanmışlık hissini tam olarak aldım. Animelerde adanmışlık da dikkat ettiğim bir şey. Madhouse iyi iş çıkarmış. Özellikle kutup ışıkları ve diğer manzaralar ile tam bir görsel şölen yaşadım. Yine de çizimler 2018 yapım olsa da bi Kyoani kadar iyi değildi bence. Başrol seiyuu'nun Kana Hanazawa olması da çok iyi. Hatta ending müziğinde de sesini duyuyoruz. Fakat ending müziğini 4 kişi söylüyor. Sadece Kana Hanazawa söylese daha güzel olurdu bence. Bu anime, türünün hakkını da verdi bence. Komedi sahneleri çok iyiydi, dram sahneleri daha da iyiydi. Puan kırmakta zorlanacağım.
    Tutarlılık iyi ✔️
    Karakter gelişimi mükemmel ✔️
    Amaç-konu mükemmel ✔️
    Orijinallik mükemmel ✔️
    Akıcılık mükemmel ✔️
    Estetik-sunum iyi ✔️
    Adanmışlık mükemmel ✔️
    Fanservice yok yani mükemmel ✔️
    En büyük eksiği bence 13 bölüm olması, bi anda bitmesi. Sonu çok hızlı oldu.

    9/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.