Şimdi Ara

3.16 ti Compact

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar dayım almayı düşünüyor da bu araba hakkında ne dersiniz?Bir de nette baktım da nedense fiyatları çok üdşük.2004 model 32 milyara bile war?Neden böle çok mu yakıyor yoksa??



  • 1.6 motorlu araçlar ne kadar yakarsa o da okadar yakar, 2. elinin zayıf olmasının tek sebebi öm farları ve tek kapı olması, onun dışında tamamiyle önceki kasa 3 serisi araçlarla aynı kalitede bir araç, mesela 116 dan çok daha iyi bir araç.
  • Arac coope olmasından dolayı ikinci el fiyatı biraz düşüktür.3.16ti iyi bir aractır,yol tutuşu olarakta 1.6 sınıfında performans olarakta gayette yeterli bir aractır.Şöyle temizini ,az km yapmışını bulursan kacırma al derim.
  • Evet aslında biraz daha para koyup üstüne almak istiyorum ama bunun servisi falan nasıl acaba bi de satarken zorluk çekmeyeyim
  • bu compact modelleri genelde bmwciler tarafından pek sevilmedi ve piyasada pek tutulmadı..ikinci eli çok zayıf,alırken çok iyi fiyatlara alabilirsiniz ama satarken zorlanablirsiniz..sonuçta bmw kalitesine sahip bence binilebilir,bakımları,kaskosu,gereken parçalarını karşılayabileceğinizi ve satarken yaşayabileceğiniz sorunları aşabileceğinizi düşünüyorsanız güzel bir seçenek
    parça fiyatları konusunda pek bir bilgim yok ama bmw parçaları ve genelde pahalıdır..özel servis kullanmazsanız işçilik ve bakım ücretleri de pahalıdır..
    ayrıca forumda Ozdamar kullanıcı adlı arkadaşımızın da bu kasa aracı varıd ondan da daha detaylı bilgiler alabilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.