Şimdi Ara

BMW X5 E53 3.0 D ALINIR MI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
24.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar 2003 makyajlı kasa 3.0 diesel alınırmı? Aracın 5 parça boyası var 240.000 km'de km düşürülmüşmü emin değilim ancak tanıdıktan ve bakımlı araç oldukça diri bir kaç sorum var;

    -Almadan özellikle neleri kontrol etmek lazım
    -Bu aracın kronik sorunu var mı?
    -Yakıtı şehir içi ve dışı gerçek tüketimde ne kadar?
    -Anadolu yakasında işinin ehli bir özel servis önerebilirmisiniz?



  • ben de bu modelde x5 bakıyorum. araç sahibi olanlardan yorum bekliyorum.
  • 1 ay önce 225000 km de estoril mavi aldım 2004 model full araç boyasız 2 hafta öncede 2011 e70 olanını aldım inan bana 2004 kullanırken kamyon gibi hissediyosun o kadar heybetli güvenli duruyoki ama yenisini dersen otomobil gibi sevmedim aracın yüksek ağırlıktan dolayı yürür aksamı kontrol edilmesi şart ben ön takım bozuk olarak aldım aldığım vatandaşa 3700 tl fatura çıkarmışlar oda yaptırmadım satıyorum dedi ben altta ne varsa arka amortisörler dahil 950 tl ye aldım tık ses yok şu anda bana maliyeti 72500 tl oldu istersen fotoda atarım
  • felakettin kullanıcısına yanıt
    hocam maşallah x5 koleksiyonu mu yapıyorsunuz ? :)) şaka bir yana bu başlığı gördüğüm iyi oldu, 2004-6 arası x5 dizel peşindeyim en de.

    daha ayrıntılı bilgisi olan var mı? konuyu uplayalım.
  • thythy T kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben biraz ayran gönüllüyüm 1 arabaya 6 aydan fazla binersem araba benim sırtımda gezmeye başlıyo neyse bendeki araç gerçekten çok nadir bulunan estoril mavi x5 istersen satarım galerici gibi oldum ama idare edin artık sen araçla ilgili aklına takılanları sor ben elimden geldiğince cevaplarım bmw konusunda ihtisas yaptım nede olsa ne derdi var nasıl çözülür hepsi bende :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felakettin -- 3 Nisan 2017; 11:30:0 >
  • felakettin kullanıcısına yanıt
    biraz daha bekleyeceğim, ml270 cdi ile x5 arasındayım.

    şehiriçi dışı yakıtı nasıldır?
  • thythy T kullanıcısına yanıt
    ML 270 muhtemelen son sahibi olacağın bir araç olur ikinci eli yok denecek kadar az satılmıyor tutulmuyor ama x5 altın gibi her zaman müşterisi var istanbuldan kayseriye 300 tl ye geldi 140 ı geçmeden şehir içinde de şu anda tüketim km bazında 60-70 kuruş arasında değişiyor yukarılara götürmek senin elinde aracın kontrol ettireceğin yeri enjektörleri ve turbosu kötü yakıt baş düşman araçta,yürür aksam yüksek ağırlıktan dolayı erken yıpranıyo ama dediğim gibi ben önden arkaya arka amortisörler dahil 950 tl ye aldım herşeyi korkulacak bi yanı yok
  • felakettin kullanıcısına yanıt
    yok ml nin de piyasası var, daha önce bende vardı, amerikan üretimlerinin kronik problemleri vardır ama sıkıntısız güzel arabadır. x5in kasasının arka kısmı hoşuma gitmiyor, sakil duruyor artık.bakacağız duruma.

    da sizin fiyat biraz yulsek 2004e 72 bana çok geldi 2006 alınabilir gibime geliyor.
  • thythy T kullanıcısına yanıt
    şimdi bişey diycem ama kızmak yok :) bitane daha aldım 2006 model yarın gelecek
  • ML'ye hiç bulaşmayın arkadaşın dediği gibi 2. eli hiç yok parçaları pahalı, X5 tamiri kolay parçası ucuz yakıtı uzun yolda özellikle dikkat edilirse 7-8 litre harika bir araç, 1 ay önce aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: felakettin

    şimdi bişey diycem ama kızmak yok :) bitane daha aldım 2006 model yarın gelecek

    vay arkadaş, koleksiyon var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackeagle76

    ML'ye hiç bulaşmayın arkadaşın dediği gibi 2. eli hiç yok parçaları pahalı, X5 tamiri kolay parçası ucuz yakıtı uzun yolda özellikle dikkat edilirse 7-8 litre harika bir araç, 1 ay önce aldım.

    x5 in parçaları ucuzsa tercih edilebilir tabi, içi mlden iyi, ml in dış dizaynı daha derli toplu geliyor bana ama dediğim gibi iç dizayn eskimiş durumda.

    piyasası yok konusuna katılmıyorum, öyle böyle ben aldım ve çok zorlanmadan sattım.
  • thythy T kullanıcısına yanıt
    dostum ben kayseride arçelik bayisiyim istanbulda amca çocukları var uygun araç düşerse ararlar alırım en son aldığım x5 gerçekten çok temizdi daha 110.000 km deydi 69.000 e aldım 83.000 e sattım 3 gün de km den dolayı hemen satıldı ucuza gitti ama iyide kar ettik :) ayrıca dediğim gibi parça fiyatları konusunda nerden ve ne marka alacağına bağlı x5 te daha çok elektronik parçalar pahalı komple alt takımı 950 tl alabiliyosun ama teyp tesisatının tamisire 500 tl verdim.mercedes bmw ikilemindeyse bmw yi daha çok severim ama ne zaman mercedese binsem bmw ye tekrar tekrar aşık oluyorum
  • felakettin kullanıcısına yanıt
    hocam 2004 modelini 83e sattıysan çok iyi satmışsın. yeni kasa 100 bine rahat bulunuyor çünkü.
  • thythy T kullanıcısına yanıt
    83 verdiğim 2006 model olandı 2004 e biniyorum ama 100 bine temiz boyasız km düşük yeni kasa dizel alamazsın imkanı yok varsa hemen alırım :)
  • Merhaba biz 2008 model 200 binde x5 almayı düşünüyoruz fiyat olarak 130-140 bin civarı.2. ihtimalde 2014 model c180 fascination merak ettiğim şu ki bu aracı alıp 3-4 sene kullanıp satarsak mercedesi alıp satacağımızdan daha çok zarar edermiyiz değer kaybı çok olur mu?Ayrıca malzeme kalitesi ve işcilik ne durumda kronik proplemleri var mı?
  • Ben kullaniyorum yaklasik 1 yildir 3.0 dizel 2003 model sport paket full su ana kadar memnunum yakit 9.5 litre su an 52 kurus yakiyor sehir ici parcalarda arastirarak alirsan cok pahali degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E 53 kasa ile e 70 kasa arasında kronik probleme sahip olma durumundan hangisi önerilir 2.5 yıl kadar 2008 520d kullandım çok sıkıntı çektim sürekli bir çalışmayan Yeri oluyordu. O yüzden e70 te kronik sorun çok mudur acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.