Şimdi Ara

Yükseltilmiş Döşeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yükseltilmiş Döşeme

    Son yılların gözde inşaat malzemeleri arasında gösterilen yükseltilmiş döşeme sayesinde kablo ve tesisat betonun altında kalmıyor. Beton üzerine uygulanan yükseltilmiş döşeme sayesinde hem şık ve modern hem de modüler bir zemin planı oluşturulurken, tasarım ve kullanım kolaylığını da elde etmiş olunuyor.

    Yükseltilmiş döşemenin standart ölçüleri : 60 cm x 60 cm ebatlarında, 30 mm ve 40 mm kalınlığında panellerden ve bu panelleri taşıyan 10 cm ile 100 cm aralığından istenilen ölçülerde üretilip, uygulanabilen ayaklardan oluşmaktadır. Yükseltilmiş döşemenin kablo giriş çıkışlarına, tesisat geçişlerine imkan sunan aksesuarları da vardır. Yükseltilmiş döşemenin standart ölçüleri : 60 cm x 60 cm ebatlarında, 30 mm ve 40 mm kalınlığında panellerden ve bu panelleri taşıyan 10 cm ile 100 cm aralığından istenilen ölçülerde üretilip, uygulanabilen ayaklardan oluşmaktadır. Yükseltilmiş döşemenin kablo giriş çıkışlarına, tesisat geçişlerine imkan sunan aksesuarları da vardır.

    Yükseltilmiş Döşeme Panel Üst kaplamaları;

    PVC- Vinil
    HPL- Laminat
    Granit
    Seramik
    Alüminyum Folyo
    Galvanize Saç

    Yükseltilmiş Döşeme Panel Alt kaplamaları;

    Galvanize Saç
    Alüminyum Folyo


    C) Yükseltilmiş Döşeme Özleri;

    Sunta
    Kalsiyum Sülfat
    Çimento

    Dünyanın en büyük yükseltilmiş döşeme firmalarıyla iş ortaklığı yürüten şirketlerin yanı sıra bu alanda ihracat yapan şirketlerde vardır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.