Şimdi Ara

2017 Güncel BBM Grubumuz Buyrun Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  2017 Güncel BBM Grubumuz Buyrun Arkadaşlar
     2017 Güncel BBM Grubumuz Buyrun Arkadaşlar

    2 yıldır aktif olarak kullandığımız bbm grubumuza donanımhaberdeki bbm kullanıcılarını da bekliyoruz. Barkodla giriş yapabilirsiniz yada beni eklerseniz bende gruba alabilirim sizi. Kimse kimsenin telefon numarasını görmeden hatta hiçbir bilgisini görmeden sohbet edebilir bilgi alış verişi yapabilir. BlackBerry konuları donanım yazılım konuları ve çeşitli sohbet konularımız vardır.

     2017 Güncel BBM Grubumuz Buyrun Arkadaşlar
    https://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1713169/122810b9-55bc-437d-86bf-a472d67535ce.png&size=6&border=1&bound=3







  • konu olarak sadece bbm mi konusuluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belirli bir konu yok . İsteyen kişi sohbet konusu açabilir . Donanım ve yazılım isimli konuda pc ve telefon konusunda yardımlaşma ve haberleşme yapıyoruz. Fikir alış verişi vb.
  • kac kisi toplamda grubunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar zama nbulamadıgım için konuları güncelleyemedim. Grubu yeniledik 50 kişi olan kişi sayısı kapasitesi 250 oldu bu yüzden grubu yeniden açtık . Haliyle grup barkodu da değişti konuları güncelleyene kadar gruplara girmek isteyen arkadaşlar beni ekleyip söylesinler gruba alayım. Her zaman açık ve aktif kalıyor grubumuz şuan 35 kişi var .
  • merhaba arkadaşlar , 10 yıl sonra ılk kez blackberry ye geri donüş yaptım passport ile. gruba dahil olmak ıstıyorum , cunku cıhaz ve androıd uygulamalar konusunda yardımlarınıza ıhtıyacım olacak. Yalnız bbm den barkod ile vs nasıl dahil olabılırım ? yol gösterebılırmısınız ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.