Şimdi Ara

BlackBerry PRIV Türkçe İnceleme ve Kullanım Detayları Videolarımız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.youtube.com/watch?v=ShNF1oWYVys

    Bu linkte BB Priv inceleme videomuz bulunmakta, bu videonun açıklama bölümünde BB priv ile çekilmiş ön ve arka kamera örnekleri var . Her türlü ışık koşulunda çekim yaptım.

    https://www.youtube.com/watch?v=ocJ69fmouWc

    ikinci videomuzda ise ilk videomuzun devamı niteliğindedir. BB priv kullananların bana bbm den soruları üzerine çektiğimiz bir videodur. Ayrıca arayüz ve klavye nasıl hakkında detaylı görüntüler içerir. Ayrıca alternatif Fotoğraf Galerisi ve Dosya Yöneticisi konusunda çözümler sunar. 2. videonun açıklama bölümünde cihazın arka kamerasıyla çekilmiş Panaromik çekimlerde mevcuttur.

    BlackBerry Priv hakkında merak edilen hemen hemen her şeyin cevaplarını videolarımızda bulacaksınız.







  • Inceleminiz icin tesekkurler hocam eline saglik. Daha once 9900 kullandiniz mi? Privin klavyesini ikinci siraya koymussunuzda ondan soruyorum. Birde classic ile priv arasinda kaldim. Benim icin klavyenin kullanisligi daha onemli, daha oncede 9900 kullanmistim blackberryde. Sizce privmi yoksa classic mi tercih etmeliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Classic ile Q10 Klavyeleri bire bir aynıdır hocam. Ben daha önce 1 yıl Q10 kullandım 9900 da kullandım. Priv klavyesi çok çok ama çok daha iyi bunlardan. Priv al classic BlackBerry tasarımından şaşmak istemiyorsan yeni çıkan KEYone ı al derim. her iki videoyuda izlersen klavyenin nasıl oldugunu az çok anlarsın hocam. basarkenki sıkılığı falan gayet iyi . BlackBerry10 cihaz alma bu saatten sonra hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.