Şimdi Ara

Neden bu kadar kutuplaştık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuyu açma amacım nedenleri saptamak ve herzaman yaptığımız şeyi, yani karşımızdakini suçlamak yerine, öz eleştiri yapmak ve medeni bir şekilde çözümler aramaktır!
    Bu bir nevi birbirimizi anlamak ve medeni bir şekilde uzlaşı yolları üretmek için açılmış bir konu başlığıdır.

    Sırf aynı düşünmüyoruz diye insanların birbirine bu kadar kolay kin ve nefretini kusması bana çok garip geliyor. Bu yaklaşım sorunları çözmek yerine daha derinleştiriyor. Herkes düşüncesinde RADİKAL olmaya itiliyor.

    Lafı koyayım reytingimi alayım kafasındaki adamlar lütfen yazmasın.

    Altı boş ithamlarda bulunacak hakarete varan yorum yapacak adamlarda lütfen başka konulara baksın.

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 25 Şubat 2017; 10:7:28 >



  • Benim bakış açıma göre etki tepki olayı. Karşıdakinin bize karşı art niyetli olduğunu düşünüyoruz. Yanına kalmaması için saldırgan ve savunmacı bir tavır sergiliyoruz. Yani en azından ben öyle yapıyorum.

    Onlar bir noktaya saldırdığı zaman saldırdıkları noktada haklı oldukları konunun yanı sıra mutlaka daha etkili olması için değiştirdikleri çarpıttıkları bir kısımda oluyor. Bu kısımları tespit edip saldırdıkları yer ne ise o konuda savunmaya geçerek etkiye tepki veriyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 25 Şubat 2017; 10:10:27 >
  • Konuya kafadan bomba koymak niye?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master-Fİ

    Konuya kafadan bomba koymak niye?

    Çok medeni elit ve aydın bir arkadaş olduğu için hakaret etmeden düşüncesini dile getirmeyi başaramıyor.

    Bunlar çok eğitimli ve elit olmanın yan etkileri hep
  • Her ortamda olduğu gibi burdada bir sürü troll ve provokatör mevcut maalesef. Bunlara prim vermemek lazım.
  • İnsanları kutuplastirani başımızdan eksik etmediğimiz yüzünden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    İnsanları kutuplastirani başımızdan eksik etmediğimiz yüzünden

    Adam gibi genel baskan secin o halde
  • Adam gibi adammi biraktilar
  • akp
  • Gerginlikten beslenen bir hukumet/rte var. İslerine yaradikca daha da kutuplastirdilar. Daha da derken en sonda taraf olmayan bertaraf olur durumuna geldik.
  • bu internet kullanımının yaygınlaşması ile çok alakalı bir durum sanırım. mesela ekşisözlükde 2007-2008 e kadar olan entrylerde hakaret tarzı şeyler yok adam eleştirisini yapıyor doğal hakkı olarak ama artık siyasi düşüncesi farketmeksizin uzun uzun sövüyor sonra eleştiriyorum diyor. twitter bu konuda tam bir bok çukuru mesela. birbirine tüm gün küfreden ve bundan medet uman bir kitle var.
  • Valla ben kimsenin verdiği oya kafasındaki fikre el uzatmıyorum hakaret etmiyorum.

    AK Partiye oy veriyorum diye her daim bi saldırı alıyorum diğer arkadaşlardan. Hakaretler, aşağılamalar. Hoş zoruma da gitmiyor bunlar. Ama sonra aynı adamlar kendilerinin akılcı, medeni, çağdaş olduğunu savunuyorlar. Çelişkiye bakar mısınız?

    İnsanların fikirlerine saygı duymayarak dinine fikrine hakaret ederek bırakın çağdaşlık vb sıfatları iyi bir insan bile olamazsınız ki.

    Bu tipler yarı-aydın dediğimiz tipler. Bir şey bildiklerini sanıyorlar ama bilmiyorlar esasında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 25 Şubat 2017; 14:4:29 >
  • cehalet ve insanlığın en büyük belası siyasal islam
  • Takım tutar gibi parti tutulursa olacağı bu. Tutulan taraf yanlış yapsa bile oy vermeye devam edilirse daha neler olacak neler...
  • Bu konuda bile kutuplaşma var. İnternet ortamında bunların olması çok normal. İnsanlar gerçek hayatta söylemeye asla cesaret edemeyeceği çoğu şeyleri burada yazıp çizebiliyor. E işin içine hakaret girince karşılığı da aynı şekilde geliyor, bu da doğal olarak kutuplaşmaya yol açıyor.
  • Eğitimsizlik Cehalet Sorgulamama Okumama....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inonu tip

    Gerginlikten beslenen bir hukumet/rte var. İslerine yaradikca daha da kutuplastirdilar. Daha da derken en sonda taraf olmayan bertaraf olur durumuna geldik.

    bu ülkeyi kutuplaştırma çalışanlar iktidar kompleksi olan muhalefettir oysaki muhalefet de bu ülkeye hizmet için vardır
    muhalefet iktidarı eleştirir evet ama her zaman olumsuz eleştiri değildir
    bu hakaret veya ölümüne yanlışlama hiç hiç değildir
    ben bugün muhalefetin siyaset yaptığını ve devlete hizmet verdiğini düşünmüyorum, magazin yapıyorlar, hırs ve kin depoluyorlar. halkı da buna teşvik ediyorlar.
    daha kötüsü alet oluyorlar
    mesela kemal kılıçdaroğlunun bir siyasi lider olduğunu düşünmüyorum. chp seçmeni uyanmalı ve partisinin kötü amellere alet olduğunu farketmeli artık, çünkü kılıçdaroğlu ne vatanseverdir, ne de demokratiktir.
    bu ülkede gerginlikten beslenen bir kurum varsa o da muhaleffettir, başta chp olmak üzere.


    mesele objektif olmakta. milliyetçi olmakta, öncelikle milliyetçi olacaksın milli olan her şeye her kavrama sahip çıkacaksın. bir ülkenin iktidarını sahipleneceksin o partiye oy vermemiş olsan bile, onu sahipleneceksin, millet iradesine azami saygı göstereceksin, bir partiye oy verdin evet ama bu senin yanlı olman anlamına gelmiyor, bu bir futbol takımı değil sende fanatik değilsin. kılıçdaroğlunun hiçbir objektif ve milliyetçi bir açıklamasını görmedim. bir kere dahi hükümetine ve iktidara sahip çıktığını görmedim bir kere olsun görseydim şuan onun hakkında farklı düşünübilirdim, muhalefet mütemadiyen hükümete çelme takma kurumu değildir, hükümeti bloke etme kurumu değildir. sen bu öneri ahmetten mi geldi yoksa mehmetten mi geldi diye bakmayacaksın, bu önerinin vatana bi hayrı dokunacakmı ona bakacaksın. devlet bahçeliye helal olsun adam işte bir devlete hizmet görevlisi olduğunu gösterdi ne milletine faydalı olacaksa seçmenine de onu işaret etti. partiye veya şahıslra takılmadı. daha da önemlisi 15 temmuzdan sonra birşeylerin farkına vardı. milliyetçilik budur.

    gerginlik yaratan biri varsa başta kılıçdaroğludur. böyle bir siyaset olmaz. bu düşmanlıktır. biz düşman siyaseti istemiyoruz. hizmet siyaseti istiyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 26 Şubat 2017; 1:42:57 >




  • 2 seçenekli bir oylamada bir tarafa oy vereni vatansever diğer tarafı hain kabul eden zihniyetten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ömerayhan

    Valla ben kimsenin verdiği oya kafasındaki fikre el uzatmıyorum hakaret etmiyorum.

    AK Partiye oy veriyorum diye her daim bi saldırı alıyorum diğer arkadaşlardan. Hakaretler, aşağılamalar. Hoş zoruma da gitmiyor bunlar. Ama sonra aynı adamlar kendilerinin akılcı, medeni, çağdaş olduğunu savunuyorlar. Çelişkiye bakar mısınız?

    İnsanların fikirlerine saygı duymayarak dinine fikrine hakaret ederek bırakın çağdaşlık vb sıfatları iyi bir insan bile olamazsınız ki.

    Bu tipler yarı-aydın dediğimiz tipler. Bir şey bildiklerini sanıyorlar ama bilmiyorlar esasında.

    Evet içki fotosu paylastigim icin beni bimere bildiren akpliler gibi
  • Neden biliyor musun. Çünkü benim hastaligimdan dolayı ihtiyacım olan 16 bin tllik cihazı ödemeyip kendini saraylarda yaşatan zihniyeti körce savunup ilahlastiranlar yüzünden.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.