Şimdi Ara

2013 GOLF 7 1.6 TDI DSG HIGHLINE ÖZEL SİPARİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özel sipariş verilerek alınmış üst seviye donanımlı aracım satılıktır. Aynı donanımda sipariş vermek isterseniz 4-6 ay arasında gelmekte ve fiyatı son zamlarla birlikte 148 bin TL'dir. Özel GS plakadır, alınırken ekstra ücret ödenmiştir. Bütün bakımları doğuşoto'da yapılmıştır.

    Aracın ikinci sahibiyim, ilk sahibinden 2014 ocakta 22bin km'de satın aldım. İlk sahibinin sokak arasında sol iki kapı arasından ufak bir kazası mevcuttu, bundan dolayı sol 2 kapı sacı (dış metal kısmı) doğuşoto servisinde değişmiştir (Resimlerde mevcut). Kullandığım süre boyunca; park halinde birisinin arka tampona çarpıp çatlatmasından dolayı mini onarım kapsamında düzeltilip boyandı (Resimleri mevcut), derin çukura girmemle çatlayan sağ ön jant kasko kapsamında doğuşoto servisinde yenisiyle değiştirildi (Resimleri mevcut). Aracımın bunlardan başka birşeyi yoktur. Gün içinde Ankara Bilkent Cyberparkta görülebilir.

    Highline paketine ek donanımlar:

    Panaromik Cam Tavan
    Adaptif Ledi Bixenon Farlar
    Kış Paketi (Isıtmalı Ön Koltuklar+Isıtmalı Cam Silecek Suyu+Far Yıkama)
    Anahtarsız Giriş Ve Çalıştırma
    Alarm
    Katlanır Ayna
    18" Durban Jant
    Spor Süspansiyon
    Metalik Refleks Gümüş Renk

    Highline Standart Donanımlar:

    Titanyum Siyah Alacantra Döşeme Spor Ön Koltuklar
    Gündüz Sürüş Farları (Led)
    Direksiyondan Triptonik (F1) Kontrollü Çok Fonksiyonlu Deri Direksiyon
    Yorgunluk Tespit Sistemi
    %65 Oranında Karartılmış Arka ve Arka Yan Camlar
    Çift Bölgeli Tam Otomatik Klima
    Sürüş Konfor Paketi (Hız Sabitleyici+Ön Arka Park Sensörü)
    Lastik Basınç Uyarısı
    Işık Görüş Paketi (Kararan İç Dikiz Aynası+Coming-Leaving Home+Yağmur Sensörü+Far Sensörü)
    6.5" Composition Media Ekran


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-7-1.6-tdi-dsg-highline-ozel-siparis-439030050/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canka1 -- 24 Mayıs 2017; 14:45:14 >



  • 4 yaşında tamir görmüş araba sıfır fiyatına gitmez diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sb_turan kullanıcısına yanıt
    Siz en iyisi bayiye gidip aynı donanımda bir golf için flyat alın, sonra karşılaştırmanızı yapın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Canka1

    Güncel

    hocam ayıptır sorması da neden golf alıyorsunuz? ben yakın zamanda ehliyet aldım ve araç bakıyorum ama millet hep birbirine golf öneriyor anlamıyorum şekli eski arabalar gibi değil mi? bir 20 yıl öncesine göre iyidir belki de şimdiki araçlara bakıyorum şekiller mükemmel, uzaydan gelmiş gibi bazılarının.

    hayırlı satışlar dilerim.
  • hocam üstünüze alınmayın arabanız cok güzel fakat bu fiyata passat alırım yada superb tercih meselesi tabi hayırlı satışlar dilerim :)
  • Güncel
  • Bu fiyatla 3 ay daha beklersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı diyelim. Malum sitede yaptığım incelemelere göre eşdeğer donanımda&durumda araçlar içinde en uygun fiyatlı araç benimkisi gözüküyor. Kişisel yorumunuz için teşekkür ederim, ancak bunun arkasını doldurarak daha spesifik bir tabana oturtup bizi de aydınlatabilirseniz sevinirim.
  • Aracın 3 aydır satılmaması başlı başına bir işaret zaten. 4 yaşında 55 bindeki, değişeni olan golfe 90 bin verip de 3. sahibi olacak kişi çok zor bulunur. O paraya daha modelli ve düşük kilometreli golf alınır, yada golften daha iyi tonla araba bulunur, varsın donanımı eksik olsun, orijinal olur ve garantisi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 25 Mayıs 2017; 12:46:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Öncelikle malum araç zamlarının yansımamasından dolayı ve acelemin olmadığından o süreçte beklemek bir satıcı olarak benim için en doğru hareket oldu. Değişen muhabbetine gelinirse sizin bakış açınıza göre "takla atıp değişeni olanla ufak kazada değişeni olan aynı kefede, sonuçta değişen" mantığıyla ben aynı düşünmüyorum. İnsanların sırf tramer yazmasın diye kendisinin dışardan bir ton işlem yaptırıp orjinalmiş gibi araç sattığı, beynine yazılım yaptırıp motoru tükettiği bu dönemde şahsen ne yapıldığının kaydı tutulan, kazasının nasıl olduğu, fotoğrafları&belgesi olan araç benim bakış açıma göre daha makuldur. Yine de bu doğrultuda aracımı muadillerine göre daha uygun fiyattan satışa koydum, malum pazarlık payı da mevcut. Daha önce de belirttiğim gibi malum sitede muadil koşullarda daha uygun araç bulamadım, fiyatları takip ediyorum emin olabilirsiniz. Araç tercihi kişiden kişiye değişir, belki a marka alır belki b belki de golf. Tamamen zevk&beğeni&bütçe meselesi.

    Görüşlerinize saygım var, herkes aynı düşünce yapısında olmak zorunda değil. Ancak eleştirinizi düz yorumu ölçülebilir argümanlarla destekleyebilirseniz daha güzel fikir alışverişi yapabiliriz. Forum bunun için var sonuçta
  • Yani ben bir alıcı gözüyle yorum yaptım, o paralara çıkınca gerçekten çok çok fazla seçenek var. Hayırlı satışlar diliyorum size.
  • Hayırlı satışlar.



    Yorumları okuyunca satıcı olarak babam gözümde canlandı. Adam ev satılık diyor. İstediği fiyat satılacak cinsten değil. Tok satıcı yani.



    Bu araba ilanı da öyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.