Şimdi Ara

Bilgisayarım Kendiliğinden Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese selamlar,

    Şöyle bir sorum var bilgisayarımı sürekli açık tutarım, bununla ilgili daha önce bir sorun yaşamamıştım.. şimdiki sorunum da onla ilgilimi bilmiyorum.. windows da hiçbirşey yapmıyorken bile durduk yere bir an geliyor ve makine pat diye kendini kapatıyor. Açıyorum, ve windows ekranını yüklemeye başlamadan şifre ekranını, pat restart atıyor bi 3 4 kere restart atınca safe mode ekranı çıkıyor, bunu kendimde çıkardıgım da aynı şey oluyor safe mode da aç diyorum ve partitionlardan birşeyler yüklemeye çalışıyor baya bir yükleyince mup.sys geliyor, ve tekrar restart atıyor anlicanız safe mode dada açamıyorum dün gece başıma geldi bu ve az önce geldi ama dün gece 1 saat kapattım bilgisayarı ve oglen 4 e kadar açıktı baktıgımda restart vs atmamıştı biraz mp3 vs vs ugrasınca çat diye az önce yine kapattı ve aynı sorunlar oldu, bu arada windows cd den açıp format atmaya kalktıgımda bile bu hatayı verince en son K3YPAD.DLL gibi bi yere gelip restart atıyor yani sorun varken format da atamıyorum ama şimdi denersem herhalde problem yaratmaz.

    kısaca: bu sorunu yaşadıgımda makineyi yarım saat kapıyorum ve windows açılıyor.



    Sizce sebebi ne olabilir başına gelen varmı, bilgisayarım p4 3.0 1024 ram ekran kartım da nvidia geforce fx5500 dü sanırım modeli dogru yazdım


    ilginize şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roy -- 17 Şubat 2007; 18:11:43 >



  • Bilgisayarın ani olarak kapanması güç kaynağı sorunu olabilir
    Güç kaynağının içini açıp fanının tozunu temizleyip kullanın belki işe yarar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ManitoN

    Bilgisayarın ani olarak kapanması güç kaynağı sorunu olabilir
    Güç kaynağının içini açıp fanının tozunu temizleyip kullanın belki işe yarar



    tavsiye icin tesekkur ederim, az once dayanamadım baktım kasa da en cok cpu acaıp sıcak el degmıcek kadar, fan ı da kırlenmıs ama donuyordu gittim söktüm fan ı yıkadım temizledim tam takcam baktım cpu nun fan dan aldıgı havanın girecegi hava kanalları resmen kaybolmus tozdan, havayı içeri alamıyor.. 1 saat ugrastım tertemiz yaptım ses falan cıkıyodu makineden kaymak gibi çalışıyor şimdi. Umarım cpu kendini kilitliyodur çok sıcak olunca falan da, şimdi düzelir.. çok can sıkıcı bi durum hiç beklenmedik bi anda şu an bile yazarken acaba kapanıcak mı gidicek mi bu yazdıklarım diye düşünmek.. ama makine oldukça rahatladı umarım cpu nun sıcaklıgındandır ve düzelmiş olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.